Campino Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Ja by som bral zmenšenie/zníženie hrúbky púzdra u BB Gmt , ale hrúbka je limitivaná hrúbkou strojčeka, takže je to utópia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 6 minutami, Campino napsal: Ja by som bral zmenšenie/zníženie hrúbky púzdra u BB Gmt , ale hrúbka je limitivaná hrúbkou strojčeka, takže je to utópia Jojo,to mě taky napadlo a došel sem ke stejnému závěru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Rolex vie pri Gmt ( Exp. 2) urobiť hrúbku púzdra 12,5 a Tudor cca.15, tož není voják jako voják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 10 minutami, Campino napsal: Rolex vie pri Gmt ( Exp. 2) urobiť hrúbku púzdra 12,5 a Tudor cca.15, tož není voják jako voják Já bych zkousnul o 1mm nižší pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Ono to púzdro je vyššie je aj tým, že Tudor má WR 200m a Rolex 100m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) před 36 minutami, lemon napsal: Ono to púzdro je vyššie je aj tým, že Tudor má WR 200m a Rolex 100m. V tomto sa trošku mýliš..vodeodolnosť nemá s výškou púzdra mnoho spoločné, Submariner s WR 300 má tiež výšku 12,5 a napr. Nomos vie vyrobiť hodinky s WR 200 vysoké necelých 10 mm, takže je to výlučne o konštrukcii kalibru. Neplatí to úplne obecne ale v princípe výška púzdra=dvojnásobok výšky kalibru + sklo.. vzorec vyšia odolnosť=vyššie púzdro môže platiť pri odolnosti 600+, ale do WR 300 je toto porovnanie irelevantné.. Upraveno 2. ledna uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 2 hodinami, botswan napsal: Já bych zkousnul o 1mm nižší pouzdro Aj to by pomohlo..keby konvexné sklíčko nahradili plochým…ale zas by tie hodinky dostali úplne iný charakter.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) @Campino pri WR ide aj o rôzne druhy masívností tesnení, hrúbok skiel a pod. Kedže Tudor sú skôr toolovejšie hodinky s vyšou WR oproti GMT Master, tak budú aj masívnejšie. Rozdiel výšok kalibrov isto nebude 2,5 mm. Preto si myslím, že výška kalibrov není jediný dôvod rozdielu výšok púzdier. Suby majú WR 300 a majú 12,5 mm ale nemajú GMT komplikáciu. Ak by GMT Master malo mať WR 300, museli by mať vyššiu výšku púzdra. Upraveno 2. ledna uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak mne posuvné meradlo na BB 41 ukazuje 15mm tak že som zvedavý ako zostihlovacia kura na nových bude sedieť na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 150mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Koukal jsem na nový ceník u Bechyně a některý modely vcelku dost Tudor zdražil...např. Rangery o 5K víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Existujú falošné Tudory s touto referenciou? M79018V-0001 BLACK BAY 58 18K Tieto hodinky sa mi veľmi páčia a rád by som si kúpil použité od súkromného predajcu. Mám strach ako neznalec. Pomohli by ste mi prosím ako zistiť či to nie je kópia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) před 13 hodinami, watchkrist20 napsal: Existujú falošné Tudory s touto referenciou? M79018V-0001 BLACK BAY 58 18K Tieto hodinky sa mi veľmi páčia a rád by som si kúpil použité od súkromného predajcu. Mám strach ako neznalec. Pomohli by ste mi prosím ako zistiť či to nie je kópia? Po chvilce pátrání jsem na netu našel možnost objednání repliky tohoto modelu za 240 dolarů...takže ano, existují S pravostí jen dle fotek je to těžké, lepší vidět naživo. Kdyby to byly běžné modely, které tu jsou k vidění, pak by to bylo asi jednodušší. Já kdybych měl prachy na koupi tohoto modelu, tak bych šel do nových oficiální cestou přes AD (V Bechyni je teď mají se slevou -15%). Upraveno 18. ledna uživatelem botswan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Nedávno se jedny prodávaly na Uhrforu za myslím 10k€, sakra mě svrběla ruka:-) Ale pak jsem si říkal, co se zelenými fullgoldy na hadře. Každopádně z ceny bude mít největší podíl to zlato, takže bych je asi nechal ověřit u zlatníka. Pokud bude gold ok, strojek a zbytek už je docela marginální položka;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Netuší někdo proč je pořád BB54 tak nedostupné? Respektive, proč to nikdo nemá skladem? To jsou tak populární oproti BB58, které jsou všude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Tak BB58 jsou na trhu už nějakou dobu, takže ten zájem o ně už opadl. Kdo si je chtěl pořídit, tak už měl příležitost. Zato BB54 jsou relativně novinka a prý dost žádaná. Já jsem na čekačce na BB54 už 4 měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Že by nová verze BB Ceramic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Tak Tudor se vytáhnul s ružovými chrony na jubilee s T-fit sponou...bral bych asi jen ten tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března A mi se prave celkem libi, obecne ty chrona jsou dobry vsechny jejich a ta barva je dost jina a mi to prijde dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se