Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

Za mňa najväčšia šupa BB 58 GMT, tá Coke luneta, skvelá výška...jednuducho paráda👍...ešte teraz počkať tak rok, kým sa budú váľať na pultoch a potom ich možno kúpim, ak ma to do vtedy neprejde😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 4. 2024 v 10:20, Campino napsal:

Za mňa najväčšia šupa BB 58 GMT, tá Coke luneta, skvelá výška...jednuducho paráda👍...ešte teraz počkať tak rok, kým sa budú váľať na pultoch a potom ich možno kúpim, ak ma to do vtedy neprejde😀

Já je asi chci, vypadají suprově, teď jsem na ně narazil někde jinde…dokázal bych si představit, že nahradí moje BB 79230N Heritage, styl je to podobný a na ruce asi budou sedět o něco lépe.

Za rok? Myslíš, že bude taková čekačka? To bych neřekl…

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

V 10. 4. 2024 v 8:15, xcmaniax napsal:

Vypadají pěkně. Nechápu ale moc smysl - tady IMO Tudor naráží na limity značky jako takové. Kdo by byl ochotnej dát skoro míč za kus zlata s nápisem Tudor...když má někdo tyhle peníze na hodinky, tak má i o něco víc na zlatý Rolexky nebo jinou značku. Ale třeba se na to dívám s nepochopením 🙂

Dle mého názoru, je to právě záměr a posouvání značky o level výše ve vnímání zákazníků, resp. trhu. Kde jsou např. ceny BB nyní a kde v minulosti...

Za pár let může být Tudor na cenách Rolexu a Rolex se v cenách posune o % rozdíl vůči Tudoru.

Obecně roční produkce (prodej) hodinek klesá a při tom roste objem utracených peněz. Je zde tedy zásadní posun zákazníků k dražším značkám. Nic jiného tedy Tudoru nezbývá, nežli posun do dražšího segmentu. Už jen tím, že měl v loňském roce pokles o cca. 4%.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...