Toblin Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 V 20. 11. 2025 v 8:00, ATOM napsal: Nevim no, velikost uz doladili, nejsou spatne, ciselnik, rucky fajn. Ale nejak me proste u tech Rangeru nesedi to pouzdro. Vysoke boky, plytke dynko, divne sklo...tak nejak mi splyvaji v tom mori field hodinek na trhu. Ten uzasny look starych rangeru nemaji. Furt to neni ono. Tak treba priste Tloušťka 12 mm u 39, případně 11 mm u 36 je slušná a pohodlná hodnota, i s ohledem na vyšší klenutý safír. Pouzdro a dýnko je prostě Tudor. Pouzdro je moc pěkný a zajímavě opracovaný. Stejně tak náramek a regulace jsou super. Za ty prachy si nikdo nemůže stěžovat. Otázka je nakonec jen jedna. Líbí, nelíbí? 1 1
Toblin Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 (upraveno) V 20. 11. 2025 v 14:01, STRKKT napsal: Mě se ta "divná" krémová líbí víc, než ta světlejší na reálných fotkách, tak jsem zvědavý naživo. Úplně bílé by se mi asi nelíbily. Menší průměr ciferníku by mohl vypadat lépe, než hodně prázdný ciferník na stávajícím modelu. 1926 s měsíční fází jsou pro mě naživo velké zklamání (ještě horší, než na fotkách), tak třeba tady budu překvapený. Vypadá to, že ciferníky jsou proporčně stejný. Vidím tam jen zmenšení. Rozdíl je vidět v korunce, která je u 36 mm (zřejmě jen opticky) vyšší. https://wornandwound.com/did-tudor-read-our-minds-the-ranger-is-now-available-in-a-36mm-size-with-a-new-dial-color/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2025 uživatelem Toblin
Toblin Odesláno 23. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t.p Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Tak to je v pytli, několik let se modlím za Tudor Ranger 36 mm a když to KONEČNĚ přijde, tak jsem z nich v rozpacích. Zatím je málo dostupných skutečných fotek, ale mám pocit, že proporčně líp vypadají T.R. 39 mm. 1
Toblin Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 (upraveno) Je fakt, že celkově na mě z tý produktový fotky působí vyváženě 39mm. Poměry pouzdra, nožek, náramku. Celkově to ladí. Upraveno 25. listopadu 2025 uživatelem Toblin
dwg Odesláno 25. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Ty světlý rangery v 36mm jsou moc pěkný. Škoda, že jsou stěžejky 19mm.. to mě trochu štve na mých exp 1 - není to na co dát.
Zmrzlinar Odesláno 26. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2025 Já mám 19mm strapů doma už hromadu. Myslím, že výběr je dneska o dost větší než býval a stížnosti na tento rozměr u nových hodinek už mi přijdou takové ze zvyku 1
dwg Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 V 26. 11. 2025 v 6:47, Zmrzlinar napsal: Já mám 19mm strapů doma už hromadu. Myslím, že výběr je dneska o dost větší než býval a stížnosti na tento rozměr u nových hodinek už mi přijdou takové ze zvyku Já mám jeden fakt pěkný 19mm od Nomos, ale třeba moje oblíbená klasika Phoenix MOD je jen v těch "běžných "rozměrech a to platí i pro spoustu dalších strapů, na které jsem zvyklý. Ten výběr v 19 a 21 prostě takový není. Za mě to byl třeba jeden z důvodů, proč jít do fxd místo Pelagos 39. Smysl řešit to má samozřejmě jen v případě, že se jedná o hodinky, co člověk kupuje s tím, že to chce nosit primárně na hadru a střídat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se