_lip_ Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Na poslední noc něco s pořádnou lumi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Dneska jsem se barevně sladil s fasádou :-) Do dnešního zamlženého a hnusného dne je to příjemné osvěžení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Co to je a k čemu je to dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 11 hodinami, Snekofon napsal: Co to je a k čemu je to dobré? Neboj, na klasické nošení mám jiné kousky (my "bronzáci" víme), ale když sedím doma a tluču do klávesnice, chtěl jsem sklouznout pohledem na nějaké obyč hodinky, co se "hýbají". Jinak je to Archetype : https://www.watches.com/collections/archetype-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 @MaS já se přiznám, že z pohledu technických řešení jsem zaostalec a o existenci strojků se dvěma setrvačkami jsem neměl tušení... A zvlášť u strojků bez komplikací jsem si neuměl představit k čemu to tam je a dokonce měl podezření, že ta druhá setrvacka se tam vrtí na prázdno jen pro parádu Tak článek pro podobné zabrzdence jako jsem já: https://revolutionwatch.com/twin-beating-hearts-double-oscillator-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Dan Henry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Dnes jsem hodil Geckoty na barevné NATO a docela dobrý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 SPENCE 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Marloe. Mam je rad. Delaji pekny hodinky. Na ruce nejsou, protoze jsou to 35mm a dostane je nejspis nekdo s min chlupatou pazourou, nez jsem ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Tohle je moje první zkušenost s micro-brandem a zatím velmi dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tohle je moje první zkušenost s micro-brandem a zatím velmi dobrá Taky o nich uvazujuOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 31 minutami, Prochy68 napsal: Taky o nich uvazuju Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Já myslím, že poměr cena/výkon je tu hodně dobrý. Zpracování skvělé a Sellita SW200-1 taky není špatná v téhle cenové kategorii...jen řemen na kterém přišly byl příšerný Měsíc jsem s nima teď cestoval po Kanárech a fakt si je užíval... Kdybys k nim měl nějaký dotaz, tak sem s ním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Já myslím, že poměr cena/výkon je tu hodně dobrý. Zpracování skvělé a Sellita SW200-1 taky není špatná v téhle cenové kategorii...jen řemen na kterém přišly byl příšerný Měsíc jsem s nima teď cestoval po Kanárech a fakt si je užíval... Kdybys k nim měl nějaký dotaz, tak sem s ním...Vydrzi ta lumi ciferniku? Myslim dlouho svitit Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Vydrzi ta lumi ciferniku? Myslim dlouho svitit Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Ciferník moc ne. Je to efektní, ale po pár minutách se ztrácí. Naštěstí je tam i Lumi na ručičkách, která vydrží déle. Ale tohle pro mě bylo spíš "nice to have". víc mě zaujal design, nádherně zpracované korunky (obě šroubovací) a originální průhled na strojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Diky za infoOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se