Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi mi dal hodinář Brož z pasáže Alfa kousek brusný "houbičky" na odstraňování škrábanců na ocelových pouzdrech, dneska jsem na tyhle houbičky náhodou narazil v železářství v Dlouhý. Dělají se ve třech hrubostech, skvělá věc na čištění a "hrubé" leštění. Jmenuje se to Flexopol Cleaner a dá se to koupit i po internetu. Doporučuju.

flexopol.jpg

Odesláno (upraveno)

Kdysi mi dal hodinář Brož z pasáže Alfa kousek brusný "houbičky" na odstraňování škrábanců na ocelových pouzdrech, dneska jsem na tyhle houbičky náhodou narazil v železářství v Dlouhý. Dělají se ve třech hrubostech, skvělá věc na čištění a "hrubé" leštění. Jmenuje se to Flexopol Cleaner a dá se to koupit i po internetu. Doporučuju.

Ony opravdu leští nebo velmi velmi jemně brousí? Mám lehký "otěr" na leštěném pouzře. Abych to tím spíš ještě víc nedomrvil...

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno (upraveno)

Ony opravdu leští nebo velmi velmi jemně brousí? Mám lehký "otěr" na leštěném pouzře. Abych to tím spíš ještě víc nedomrvil...

Kup si v DM Drogerii leštící pilník na nehty - tři vrstvy od hrubé po leštící... stojí tuším okolo 40,- jinak samozřejmě leštící pasta...

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

Nejsem si jistý, kde je hranice mezi velejemným broušením a leštěním. Osobně škrábanec zlehka jedním směrem "rozleštím" houbičkou a potom doleštím takovým tím jemným leštícím hadříkem, co se tu občas společně nakupujou. Ten leštící pilník na nehty jsem zkoušel taky, houbička se mi zdá lepší, líp se mi s ní "pracuje".

Odesláno

podobných brousítek a leštítek jsou spousty, doporučuju propátrat nějakou prodejnu s potřebami pro lakýrníky. Brusné houbičky existují jako tuhý molitan pokrytý brusnou vrstvou v mnoha hrubostech. Pak taky jako jakási vláknitá hmota nasycená brusnou pastou opět v mnoha hrubostech a to i v podobě kotoučků do vrtačky. O smirkových papírech a leštících pastách nemluvě. Problém je jen v tom že někdy toho jsou velmi velmi zbytečně velká balení.

Návštěvník YPO
Odesláno
OK, dík za info.

... rozhodně bych to vyzkoušel na něčem co ti pak nebude líto zahodit .....

Návštěvník YPO
Odesláno
Ještě bych potřeboval zatmelit a přelakovat dolík na B-42 Flieger vzniknuvší setkáním s barovou stoličkou... :unsure: Příště už do baru jen s G-shock...

vyndej stroj a vyklepej to jako blatník na autě ..... :oneeyed02:

Odesláno
vyndej stroj a vyklepej to jako blatník na autě ..... :oneeyed02:

Představ si tu hranu těsně vedle skla. Tak na ni jsem se musel trefit. Drobounké ťuknutí, ale je vidět:(

Návštěvník YPO
Odesláno
Představ si tu hranu těsně vedle skla. Tak na ni jsem se musel trefit. Drobounké ťuknutí, ale je vidět:(

.... njn .... předvčírem jsem byl na pivu s jedním místním pivním přeborníkem a taky se prý ráno probudil odřený :D - ale hodinky jsou OK - ještě se musíš učit :D

Odesláno (upraveno)
Houbička je lepší v tom, že se s ní těžko vyrobí ploška. Což o pilníčku na nehty v nešikovných rukou říci nelze.

Člověče kdy jsi byl naposled na manikůře? :D to o čem píšu je z takového měkkého plastu ( jakoby pěny ) není to klasický kovový nebo skleněný pilník, s tímhle bys plošku pilovat asi tak 4-5 let a vystřídal asi tak 8450 těhdle pilníčků :D Klid já s tímhle leštím i zakulacená plastová sklíčka. Vypadá to asi takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno
Člověče kdy jsi byl naposled na manikůře? :D to o čem píšu je z takového měkkého plastu ( jakoby pěny ) není to klasický kovový nebo skleněný pilník, s tímhle bys plošku pilovat asi tak 4-5 let a vystřídal asi tak 8450 těhdle pilníčků :D Klid já s tímhle leštím i zakulacená plastová sklíčka. Vypadá to asi takto:

Asi si přestanu kousat nehty. :withstupid:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...