chief Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Žádný voňavky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Nejen Japonci umí krásné číselníky... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února ... a nezmrvené datumovkou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Justy Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Mechanical 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února V 4. 2. 2025 v 13:18, ladvach napsal: Nejen Japonci umí krásné číselníky... Vypadaj nááádherně. Docela mě lákaj. Po týhle fotce teda o něco víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Asistovaly u vrtání studny 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Dnes.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Ideální "parťák" do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Co ten tropic... Ten je spíš k vodě než do lesa. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února H69459530. Ale s tím bílým číselníkem v bronzi jsou hezčí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V 11. 2. 2025 v 7:23, Jiří Sedlák napsal: Co ten tropic... Ten je spíš k vodě než do lesa. No máš pravdu, že čistě "eko bio" by se asi k tomu kůže do lesa hodila více, nicméně nůž mám taky s plastovou rukojeťí a pouzdrem..."pokrok" nezastavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) Podle mě by na ně byla dobrá nějaká textilní kurta. Ne snad úplně nato, ale hadrovej pásek, já jeden dostal k Murph a vypadá to super. Barva písková, khaki, olivová nebo camo. To jim fakt sekne. Upraveno 12. února uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 13 minutami, Jiří Sedlák napsal: Podle mě by na ně byla dobrá nějaká textilní kurta. Ne snad úplně nato, ale hadrovej pásek, já jeden dostal k Murph a vypadá to super. Barva písková, khaki, olivová nebo camo. To jim fakt sekne. Díky za tip..je fakt, že "otloukánky" teď nosím málo, ale mohl bych je výhledově obléci do něčeho přirozenějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno sobota v 17:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno včera v 09:05 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:05 V prac.procesu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se