Jiří Sedlák Posted July 27 Report Share Posted July 27 Prostě Hamilton, Murph jsou 42 a jsou velký, Seiko SKX taky 42 a jsou to malý hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted August 11 Report Share Posted August 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybkin Posted August 13 Report Share Posted August 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted August 17 Report Share Posted August 17 Velké, malé, kulaté - to všecko je jenom v hlavě Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 19 Report Share Posted August 19 Po delší době se vrátily na ruky moje první automaty a stále mě baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 20 Report Share Posted August 20 Když už jsem je včera seřídil, tak proč je dávat z ruky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 22 Report Share Posted August 22 Tady je nějak mrtví, tak to oživíme něčím 50let starým: Vojenské GG-W-113 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 26 Report Share Posted August 26 Oživte to tady trochu... No kdyžtak mám ještě jedny ale mám je raději v krabici, než na ruce @Radek124 třeba Ventury? PS: když tu nikdo není, tak aspoň nevadí, že nejsou seřízené Link to comment Share on other sites More sharing options...
kork74 Posted August 26 Report Share Posted August 26 Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám. Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím. Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted August 28 Report Share Posted August 28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted August 29 Report Share Posted August 29 Pilotky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 30 Report Share Posted August 30 @kork74 jsou boží A já dnes opět moje první a nejstarší ve sbírce. Stále jsou strašně super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted August 30 Report Share Posted August 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted August 31 Report Share Posted August 31 (edited) Asi je budu muset taky hodit zase na tah. A je to. S Laciferem máme několikero stejných hodinek. Máme podobnej vkus. Všechno co máme stejný je většinou hodně muziky za rozumnej peníz. Poznáte rozdíl? Minimální. Moje mají dodělaný AR. Edited August 31 by Jiří Sedlák 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted August 31 Report Share Posted August 31 Ještě dodám, že ten origo tah je posunul úplně jinam, rozhodně to nebyly vyhozený peníze. Akorát vzhledem k tomu, že koncovka je fakt na přesno jak u rolád fakt se opravdu blbě sundavá. Jak se to nechce vůbec hnout, tak tam ty stěžejky furt zaskakujou zpátky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šťovík Posted September 1 Report Share Posted September 1 Nedělní startování nepokojů. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kork74 Posted September 9 Report Share Posted September 9 Dnes opět takto. Akorát už můžu pivo Sedli jsme si perfektně, celý týden jsem je prakticky nesundal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jemi Posted September 9 Report Share Posted September 9 Pulsary v zeleném 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jemi Posted September 9 Report Share Posted September 9 V 27. 8. 2024 v 1:21, kork74 napsal: Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám. Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím. Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka. Jsou to skutečně výborné hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybkin Posted September 10 Report Share Posted September 10 Nové quartzky, hned jak vyšli jsem věděl že je chci, vždycky se mi líbily Longines Spirit, bohužel jsou mimo moje finanční možnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts