Jump to content

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. 

Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. 

Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám.

Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. 

Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím.  Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka.

IMG_20240827_010732.jpg

IMG_20240827_010740.jpg

• Like 1
  • Upvote 1

Asi je budu muset taky hodit zase na tah. 

A je to.

S Laciferem máme několikero stejných hodinek. Máme podobnej vkus. Všechno co máme stejný je většinou hodně muziky za rozumnej peníz. 

Poznáte rozdíl? Minimální. Moje mají dodělaný AR.

IMG_20240831_100523.jpg

Edited by Jiří Sedlák
  • Upvote 2

Ještě dodám, že ten origo tah je posunul úplně jinam, rozhodně to nebyly vyhozený peníze. Akorát vzhledem k tomu, že koncovka je fakt na přesno jak u rolád fakt se opravdu blbě sundavá. Jak se to nechce vůbec hnout, tak tam ty stěžejky furt zaskakujou zpátky.

• 2 weeks later...
V 27. 8. 2024 v 1:21, kork74 napsal:

Dnes to mám takto. Zvykáme si na sebe. Jsou to poslední z těch cenově dostupných, které jsem si chtěl na ruce vyzkoušet. 

Musím říct, že u Hamilton neumí skvělé jen analogové, že jim jdou skvěle i digi. 

Tvar pouzdra a pásek velmi se zužující směrem ke sponě dělá z těchto PSR jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám.

Díky led diodám a Amoled displeji je čas vždy perfektně čitelný. A to by měl být, protože hodinky toho víc neumí. 

Jestli je to proto aby byly co nejblíž původnímu modelu nebo aby se šetřila energie v baterii, to nevím.  Každopádně jsou to zajímavé hodinky, které na mé ruce hned od první chvíle venku dokázaly vzbudit rozhovor na téma:"Je to jsou zvláštní hodinky." Pak taky hned reakci a trochu zklamání na straně tazatele, že to nejsou Smart watch a že se v nich musí měnit baterka.

IMG_20240827_010732.jpg

IMG_20240827_010740.jpg

Jsou to skutečně výborné hodinky :)