gathis Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 4 hodinami, Arthur N. napsal: Masina byla nabizena na jedny konferenci. Uz jezdim jen na kole Tak to mám obráceně, skončil jsem s kolem (resp. hodně omezil) a začal na mašině
ladvach Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Už bych tu dával ty PRIMky od Eltona, které se mi teď repasují, ale hodinář má moc práce a tak mě uklidňuje stylem ... Vy se jich nemůžete nabažit ... 1
ladvach Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května V 16. 4. 2025 v 22:04, simon.hades napsal: Hezkej řemínek. Odkud prosím je? Chystám si je pořídit v bronzu. Mají bílý podklad a ta bronz tam. Nádhera.
gathis Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května S nevlastním bráchou se stejným strojkem. Pomalu začínám přemýšlet, kdo je doplní... 1
Jiří Sedlák Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Občas dám šanci i originál kůži.a není to úplně zlý. 2
Jiří Sedlák Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května (upraveno) Pěkně nám to kvete. Upraveno 10. května uživatelem Jiří Sedlák 1
ladvach Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Jako by měly aplikované číslovky, ale nemají. 1
Balthus Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Guma měla být původně pro jiné hodinky, nicméně tady sedne taky 1
Chronopetr Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Přihazuji honem i modráky, ať je páreček kompletní. 1
Balthus Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Za mě jedny z nejpovedenějších flígrů, ty hodinky jsou oproti jiným ciferníkům tohoto typu hodně hravé. Rád na ně zkouším různé řemeny, ale ve výsledku většinou stejně skončím u kovového náramku, ta kvalita zpracování je fakt skvělá. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se