ladvach Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července L.O.V.E. love je. Někdo to love čte, ale já to čtu LÁF! 6
Jiří Sedlák Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Tyhle hodinky si určitě nechám, už teď je nosím asi nejvíc. Jsou to 42 a velké mi nejsou. Je mi 43 let a půjdu si koupit minimálně půlky na čtení a jemnou práci. Takže za pár let bez brýlí na datumovku neuvidím a celkově to budou jedny z mála na kterých něco uvidím.
Dawdler Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Tak nový přírůstek. Hned jsem se jal měřit čas houbaření. 5 1
DarylVanHorne Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Mě první pořádné hodinky a stále i po tolika letech dělají neskutečnou radost 1 1
JanKuc Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Dnes dosly 42ky, nemel jsem je 4 roky a pecka hodinky. Zatim na starem nylonu, musim sehnat neco kulturnejsiho. Original pasek mne tam moc vadi, hned jsem ho shodil. 2
Balthus Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Nejsou seřízený, čistil jsem náramky hodinek (taky se dovedou pěkně zanést) ale jakmile jsem je dal na ruku, to tak tam prostě pořád je. 2
Pyromann Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Datum sice nesedí, ale dnes je mám na ruce taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se