Rybkin Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 4 hodinami, Snekofon napsal: Nad těma jsem v bazárku taky zauvažoval. Já mám lovečák 17,5, ale ty to musíš mít ještě víc naklepané na řízek to zápěstí. Takto to na foto působí menší, ikdyž já mám pr. 36mm osobně rád. Přijde mně přirozenější mít na ruce hodinky v původní velikosti takto, než pilotky v průměrech, které počítali s nošením na kombinéze Za mně dobrý, ale vím že když jsem přecházel ze svých Hamiltonů 36mm na větší hodinky, měl jsem někdy pocit, že je těch hodinek málo na ruce ...chtělo to 2 dny nenosit nic jiného a pak se to v hlavě srovnalo. Když se dávají do rotace dopoledne 42mm, odpoledne 36mm, tak to může působit malé... Jop, 36 vs 39mm, LtoL na Hami je velkej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jira78 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Twiggy24 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Snekofon Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Ondrej71 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna 40mm, 80 hod rezerva, ukazatel rezervy natahu, WR100, slušná lumi, super tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
HPQ Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jiří Sedlák Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září uživatelem Jiří Sedlák 2
Ondrej71 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září 40mm x 12mm, WR100, 80 rezerva, ukazatel rezervy , slušná lumi, pohodlný tah. Skvělá přesnost strojku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rybkin Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
DarylVanHorne Odesláno sobota v 12:12 Nahlásit Odesláno sobota v 12:12 Nejlepší hodinky + nejlepší drink. X-Windy + Gin&Tonic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se