martinw Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 V 13. 7. 2021 v 11:38, dave24 napsal: Vidím, že máme podobné až stejné...ale máš hezčí pozadí . Ale je to fakt dost dobrý kus železa.... Jsou parádní a musím přiznat, ze je mi to trochu líto 🥲. Nicméně koukám, ze jsou v dobrých rukách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 43 minutami, martinw napsal: Jsou parádní a musím přiznat, ze je mi to trochu líto 🥲. Nicméně koukám, ze jsou v dobrých rukách! Jsou.... a rád je nosím ikdyž jsou na můj vkus fakt těžké... měj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 34 minutami, MichalV napsal: Hůůstej Tenet!! Hrozně zajímavý hodinky, mají strojek jako moje Murphy, vždycky jsem si říkal k čemu 80 h rezervu, ale když si je vezmu jednou za pár dnů, je to skvělý - obvykle stále jdou:-). 46 mm je na dnešní dobu dost i když mám i já mám pár podobně velkých hodinek. Ale u těchhle to vůbec nevadí, právě naopak, jen ať je na ruce masívní kus železa! Mohu se zeptat na obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Díky @Ivan Lelák Tohle je příjemný kus titanu. Ač 46, tak díky krátkým nožkám sedí asi líp než 44Pamy. Zápěstí popravdě nevím. Okolo 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 před 23 hodinami, MichalV napsal: Díky @Ivan Lelák Tohle je příjemný kus titanu. Ač 46, tak díky krátkým nožkám sedí asi líp než 44Pamy. Zápěstí popravdě nevím. Okolo 18 Já mám zápěstí 18-18,5. Koukal jsem na Tenety a taky jsem si říkal, že nožičky jsou krátké a mohlo by to být dobré. Mám od Hamiltonu zatím jen Murphy, ale uvažuju ještě o pískových X-Windech (píšu o tom v jiném vláknu), ty jsou 45 mm tak jsem chtěl vědět jaké jsou Tenety i když vím, že se to nedá takhle povrchně srovnávat. Tenety jsou skvělé, další filmové sci-fi hodinky Hamiltonu. Ať slouží! Hamilton mne v poslední době zajímá, mohou za to právě Murphy spojené se sci-fi filmem Interstellar. Je to stará americká značka s bohatou historií i zajímavým příběhem a i když dnes patří pod Swatch a někdo nad ní může ohrnovat nos, dělá v posledních letech dost pěkných a zajímavých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Před hodinou, Ivan Lelák napsal: Já mám zápěstí 18-18,5. Koukal jsem na Tenety a taky jsem si říkal, že nožičky jsou krátké a mohlo by to být dobré. Mám od Hamiltonu zatím jen Murphy, ale uvažuju ještě o pískových X-Windech (píšu o tom v jiném vláknu), ty jsou 45 mm tak jsem chtěl vědět jaké jsou Tenety i když vím, že se to nedá takhle povrchně srovnávat. Tenety jsou skvělé, další filmové sci-fi hodinky Hamiltonu. Ať slouží! Hamilton mne v poslední době zajímá, mohou za to právě Murphy spojené se sci-fi filmem Interstellar. Je to stará americká značka s bohatou historií i zajímavým příběhem a i když dnes patří pod Swatch a někdo nad ní může ohrnovat nos, dělá v posledních letech dost pěkných a zajímavých hodinek. Tak to bych se velikosti nebál Jinak souhlas, já se k Hamiltonu dostal právě přes Interstellar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Já dnes Murphy, stále na pštrosu vyrobeném na zakázku.. Myslel jsem, že to budou mé jediné Hamiltony, protože ta značka mne donedávna moc neoslovila, ale Murphy jsem prostě mít musel vzhledem k jejich příběhu a navíc jsou fakt krásné. Ale nikdy neříkej nikdy a už mám objednané další.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palecpunk Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Som zvedavy ake si si vybral tesim sa na foto. Ja dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 před 17 hodinami, Palecpunk napsal: Som zvedavy ake si si vybral tesim sa na foto. Ja dnes takto... Píšu o tom ve vláknu "Jaké Hamilton máte".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Dnes na výletě v žulovém kamenolomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palecpunk Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Ten den a datum na 12ke im sekne velmi sa mi to paci aj na khaki pilot day date... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palecpunk Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Včera zase Murphy. A dnes opět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Ten řemen sedne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 V 25. 9. 2021 v 14:12, vraby napsal: Ten řemen sedne ne? Moc pěkný. A jo - řemen sedne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 MiB detektor emzáků... ale jinak fajn i jako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 No že by se ta fotka povedla se říct nedá. Ale mám je na ruce a to se počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se