Návštěvník Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Podezřelý chronoklid. Ať čapnu jakékoliv z nich, jsem spokojený. Hlavně se už netrápím které, protože je mám tak rád nějak všechny.Ať čapnu jakékoliv z nich, jsem spokojený. Hlavně se už netrápím které, protože je mám tak rád nějak všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Furt si to opakuj! Nejen tady… a pěkné… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 V 22. 9. 2022 v 11:03, Roman I. napsal: Podezřelý chronoklid. Ať čapnu jakékoliv z nich, jsem spokojený. Hlavně se už netrápím které, protože je mám tak rád nějak všechny.Ať čapnu jakékoliv z nich, jsem spokojený. Hlavně se už netrápím které, protože je mám tak rád nějak všechny. Je uzasne mat to takto jednoduche ale fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 ty jo, koukám, že jsem za blázna. Omlouvám se za ty dvojité věty. Já se učím diktovat zprávy a posty do mobilu a takhle se to někdy zvrtne. @Campino no, já to po protočených 100 hodinkách tady na fóru přestal řešit, protože mě ani jedny z nich nedostaly do OWG stavu, takže se už nimi nestresuji. Kolik jich bylo po té stovce, už nevím. Takže možná než jednoduše nadšený jsem vyčerpaně uklidněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 před 11 hodinami, Roman I. napsal: ty jo, koukám, že jsem za blázna. Omlouvám se za ty dvojité věty. Já se učím diktovat zprávy a posty do mobilu a takhle se to někdy zvrtne. @Campino no, já to po protočených 100 hodinkách tady na fóru přestal řešit, protože mě ani jedny z nich nedostaly do OWG stavu, takže se už nimi nestresuji. Kolik jich bylo po té stovce, už nevím. Takže možná než jednoduše nadšený jsem vyčerpaně uklidněný. Urcite nie si za blaznaje to nemoc a trpime nou vsetci zucastnenia hladanie OW je marne…”co ja se jich nahledal” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Cvaknul jsem současno "moderní rodinku" bez vintage. 3x Chrono + Tudor na denní nošení a 2x plesnivky (=otloukánky a do moře).. Takže spokojenost, chtělo by to ještě něco decentního s bílým cifrem a možná pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Odložím to sem 2x2022 model keramika Suby Date a no Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Odložím to sem 2x2022 model keramika Suby Date a no DateA máš je tak rád, že je rovnou prodáváš Sorry za příprc, to ze mě mluví jen frustrace nad více než ročním čekání na vlastní ND od AD;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Jožko ty ses rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Jakože je dostal a hned vývar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Jakože je dostal a hned vývar?Ale kde že, je to lidumil a pouští je skoro za retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 před 2 minutami, Kostra napsal: Ale kde že, je to lidumil a pouští je skoro za retail To mi poser záda, já jsem ve srandovním pořadníku na Daytony od roku 2016 a urcite je prodávat nebudu, tedy pokud se jich dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 To mi poser záda, já jsem ve srandovním pořadníku na Daytony od roku 2016 a urcite je prodávat nebudu, tedy pokud se jich dočkám2016 jo? To už beztak vyhodili ten sešitek, kde tě měli napsaného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 To asi jo, no naštestí mám ty starè Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 To si přesně říkám - od kterýho roku čekání je už prakticky jistý, že jsi "vypadl"? Já tomu dávám tak max. 2 roky Nebo se tu snad někdo dočkal objednaných za třeba 5 a víc let, aniž by se nějak připomínal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 ... tahle divná hra vážně někoho baví? Jakože mě někdo milostivě kamsi zapíše a po 6 letech ty hodinky pořád nemám? To se pak není co divit, že když se na někoho dostane řada, tak je to jako svatý grál a hodinky ani nevyndá z krabičky, natož aby sundal fólie... A teď to myslím naprosto vážně, bez ironie: po těch 6 (nebo i víc) letech čekání se mi můžou za tu dobu přece naprosto změnit preference a už se mi ty hodinky vážně nemusí líbit jako v roce 2016. A když je trh s RLX tak pokřivenej, tak se nedivím, že toho někteří zneužijí a prodají nad retail. Neobhajuju to a kdyby to někoho náhodou napadlo, tak ne, vážně sem o víkendu nehodím inzerát s nenošenýma Rolbama s 20% přirážkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Na chvíli se mi ustálila rodinka. Jsem zajištěný na všechny situace Trochu neumělý cvak. Budu na tom muset zapracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Este Speedy a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Tohle by asi i stačilo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Jo, ale nestaci, co:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se