furo Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna @junior300 super dvojka, obidvoje ma vizuálne berú ale nemám na ne ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna V 20. 1. 2024 v 13:40, Kostra napsal: Bondovic rodinka Parada:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna V 21. 1. 2024 v 13:20, Slaco napsal: Tak asi takto . Snad mám na chvilku pokoj skvela sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna @furo dik. Ved si mal BB, mal som pocit z fotiek, ze ti sedeli. Alebo si zle pamatam, boli to BB58? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 1 minutou, junior300 napsal: @furo dik. Ved si mal BB, mal som pocit z fotiek, ze ti sedeli. Alebo si zle pamatam, boli to BB58? áno mal som aj mám 58, práve kvôli veľkosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Tak...vzhledem k tomu, že po hodně dlouhý době nastal okamžik, kdy se mi vrátily všechny hodinky ze servisu a další nestihly odejít a taky kvůli tomu, že mě tu pár stránek zpátky nasral @Lamiczka (myslím to v dobrým), když postoval fotku s těma úžasnýma Baby Pandama na originálním tahu(tichá závist)...tak jsem rozhodl dát sem taky pár rodinných foteček. Fotograf nejsem...tak mě prosím nevěšte na kříž. Moje diagnóza je jasná...Seiko, Seiko a jenom Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Tady je něco, čemu říkám Panda Gang... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Nejen starýma hodinkama je člověk živ. Už sem si začínal říkat, že je za chvilku budu mít komplet a pak začli vyrábět a přidávat další barevný kombinace a limitky, některý docela nehezký, tak nevím jestli je dám někdy do kupy...ale jako moderní nástupce 6139 asi budu muset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Pár sourozeneckých fotek...jedna i s Taťkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února No a nakonec párek fotek speciálně pro @Lamiczka...pomsta za ty Pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února @Cukov dobře ty, zrovna jsem chtěl napsat, že když se potkáme, tak dáme 6138 dokupy, snad až na černý baby pandy Já mám pro změnu modrý Tokei zara, který tobě chybí a mám všechny 3 varianty modrých Kakume (těch mám tedy asi 5ks), o jedny hnědý bullíky jsem přišel, neb mi je "ukradl" hodinář, ale o tom se tady jíž brzo rozepíšu, ale prvně mě čeká návštěva na PČR a nahlášení podvodu...připravil mě o dvoje hodinky a po 3 letech co měl největší část mojí sbírky u sebe, tak neudělal servis ani na jedněch hodinkách... No, ale to nejpodstatnější ti chybí - 6138 8010 holy grail, ale ty jsi asi v té hodinkovnici ze vzteku raději přehlídl, co Nepotkáme se na seiko srazu a nenasereme preventivně ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 35 minutami, Cukov napsal: Tak...vzhledem k tomu, že po hodně dlouhý době nastal okamžik, kdy se mi vrátily všechny hodinky ze servisu a další nestihly odejít a taky kvůli tomu, že mě tu pár stránek zpátky nasral @Lamiczka (myslím to v dobrým), když postoval fotku s těma úžasnýma Baby Pandama na originálním tahu(tichá závist)...tak jsem rozhodl dát sem taky pár rodinných foteček. Fotograf nejsem...tak mě prosím nevěšte na kříž. Moje diagnóza je jasná...Seiko, Seiko a jenom Seiko. Čumím jak puk. Tak si představuju sběratele. Napadlo mě, že fráze "Dnes si vezmu na ruku nějaká Seiko chrona" je u tebe dost nejednoznačná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) před 46 minutami, Lamiczka napsal: @Cukov dobře ty, zrovna jsem chtěl napsat, že když se potkáme, tak dáme 6138 dokupy, snad až na černý baby pandy Já mám pro změnu modrý Tokei zara, který tobě chybí a mám všechny 3 varianty modrých Kakume (těch mám tedy asi 5ks), o jedny hnědý bullíky jsem přišel, neb mi je "ukradl" hodinář, ale o tom se tady jíž brzo rozepíšu, ale prvně mě čeká návštěva na PČR a nahlášení podvodu...připravil mě o dvoje hodinky a po 3 letech co měl největší část mojí sbírky u sebe, tak neudělal servis ani na jedněch hodinkách... No, ale to nejpodstatnější ti chybí - 6138 8010 holy grail, ale ty jsi asi v té hodinkovnici ze vzteku raději přehlídl, co Nepotkáme se na seiko srazu a nenasereme preventivně ostatní Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat Jak si psal, víc mě nadzvedly ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně Upraveno 16. února uživatelem Cukov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února před 18 minutami, Vit napsal: Čumím jak puk. Tak si představuju sběratele. Napadlo mě, že fráze "Dnes si vezmu na ruku nějaká Seiko chrona" je u tebe dost nejednoznačná ... No nejhorší je to když se balim na dovolenou....většinou si sebou beru tak čtvery...ale rozhodnout se který Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) před 8 minutami, Cukov napsal: Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat Jak si psal, víc mě nadzvedli ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně A nechceš mi to raději celý prodat? Víš jak, oba budeme mít klid Jinak dost kousků na fotce vůbec není, protože jsou v krabičkách nachystaný na servis (třeba slide rule, ještě nějaký pogue - ty mám asi taky ve 4 verzích včetně notched pouzder, ....) Ale jak mě nasral ten hodinář, tak mi spadl řemen a hodinky šly totálně stranou, začínám ale chytat druhej dech Upraveno 16. února uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Před hodinou, Cukov napsal: Tak...vzhledem k tomu, že po hodně dlouhý době nastal okamžik, kdy se mi vrátily všechny hodinky ze servisu a další nestihly odejít a taky kvůli tomu, že mě tu pár stránek zpátky nasral @Lamiczka (myslím to v dobrým), když postoval fotku s těma úžasnýma Baby Pandama na originálním tahu(tichá závist)...tak jsem rozhodl dát sem taky pár rodinných foteček. Fotograf nejsem...tak mě prosím nevěšte na kříž. Moje diagnóza je jasná...Seiko, Seiko a jenom Seiko. Ty brďo, ty seš taky dobrej pacient Smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února (upraveno) V 16. 2. 2024 v 19:49, Cukov napsal: Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat Jak si psal, víc mě nadzvedly ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně Se domnívám, že Champagne kakume jsou pouze ve verzi JDM, kdyžtak mě opravte, díky Edit: https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/kakume/ Upraveno 24. února uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se