Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Tak...vzhledem k tomu, že po hodně dlouhý době nastal okamžik, kdy se mi vrátily všechny hodinky ze servisu a další nestihly odejít a taky kvůli tomu, že mě tu pár stránek zpátky nasral @Lamiczka (myslím to v dobrým), když postoval fotku s těma úžasnýma Baby Pandama na originálním tahu(tichá závist)...tak jsem rozhodl dát sem taky pár rodinných foteček.

Fotograf nejsem...tak mě prosím nevěšte na kříž. Moje diagnóza je jasná...Seiko, Seiko a jenom Seiko.

IMG_20240216_154121.jpg

IMG_20240216_151013.jpg

IMG_20240216_152432.jpg

IMG_20240216_152511.jpg

IMG_20240216_152517.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejen starýma hodinkama je člověk živ. Už sem si začínal říkat, že je za chvilku budu mít komplet a pak začli vyrábět a přidávat další barevný kombinace a limitky, některý docela nehezký, tak nevím jestli je dám někdy do kupy...ale jako moderní nástupce 6139 asi budu muset 😂

IMG_20240216_154013.jpg

Odkaz ke komentáři

@Cukov dobře ty, zrovna jsem chtěl napsat, že když se potkáme, tak dáme 6138 dokupy, snad až na černý baby pandy :D Já mám pro změnu modrý Tokei zara, který tobě chybí a mám všechny 3 varianty modrých Kakume (těch mám tedy asi 5ks), o jedny hnědý bullíky jsem přišel, neb mi je "ukradl" hodinář, ale o tom se tady jíž brzo rozepíšu, ale prvně mě čeká návštěva na PČR a nahlášení podvodu...připravil mě o dvoje hodinky a po 3 letech co měl největší část mojí sbírky u sebe, tak neudělal servis ani na jedněch hodinkách...

No, ale to nejpodstatnější ti chybí - 6138 8010 holy grail, ale ty jsi asi v té hodinkovnici ze vzteku raději přehlídl, co :D

Nepotkáme se na seiko srazu a nenasereme preventivně ostatní :D

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, Cukov napsal:

Tak...vzhledem k tomu, že po hodně dlouhý době nastal okamžik, kdy se mi vrátily všechny hodinky ze servisu a další nestihly odejít a taky kvůli tomu, že mě tu pár stránek zpátky nasral @Lamiczka (myslím to v dobrým), když postoval fotku s těma úžasnýma Baby Pandama na originálním tahu(tichá závist)...tak jsem rozhodl dát sem taky pár rodinných foteček.

Fotograf nejsem...tak mě prosím nevěšte na kříž. Moje diagnóza je jasná...Seiko, Seiko a jenom Seiko.

Čumím jak puk.
Tak si představuju sběratele.

Napadlo mě, že fráze "Dnes si vezmu na ruku nějaká Seiko chrona" je u tebe dost nejednoznačná ...

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Lamiczka napsal:

@Cukov dobře ty, zrovna jsem chtěl napsat, že když se potkáme, tak dáme 6138 dokupy, snad až na černý baby pandy :D Já mám pro změnu modrý Tokei zara, který tobě chybí a mám všechny 3 varianty modrých Kakume (těch mám tedy asi 5ks), o jedny hnědý bullíky jsem přišel, neb mi je "ukradl" hodinář, ale o tom se tady jíž brzo rozepíšu, ale prvně mě čeká návštěva na PČR a nahlášení podvodu...připravil mě o dvoje hodinky a po 3 letech co měl největší část mojí sbírky u sebe, tak neudělal servis ani na jedněch hodinkách...

No, ale to nejpodstatnější ti chybí - 6138 8010 holy grail, ale ty jsi asi v té hodinkovnici ze vzteku raději přehlídl, co :D

Nepotkáme se na seiko srazu a nenasereme preventivně ostatní :D

Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat 👍 Jak si psal, víc mě nadzvedly ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně🤣

Upraveno uživatelem Cukov
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Vit napsal:

Čumím jak puk.
Tak si představuju sběratele.

Napadlo mě, že fráze "Dnes si vezmu na ruku nějaká Seiko chrona" je u tebe dost nejednoznačná ...

No nejhorší je to když se balim na dovolenou....většinou si sebou beru tak čtvery...ale rozhodnout se který 🤣

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Cukov napsal:

Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat 👍 Jak si psal, víc mě nadzvedli ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně🤣

A nechceš mi to raději celý prodat? Víš jak, oba budeme mít klid :D

Jinak dost kousků na fotce vůbec není, protože jsou v krabičkách nachystaný na servis (třeba slide rule, ještě nějaký pogue - ty mám asi taky ve 4 verzích včetně notched pouzder, ....)

Ale jak mě nasral ten hodinář, tak mi spadl řemen a hodinky šly totálně stranou, začínám ale chytat druhej dech

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Cukov napsal:

Ty brďo, ty seš taky dobrej pacient 😁👍

Smekám 👌

Odkaz ke komentáři

V 16. 2. 2024 v 19:49, Cukov napsal:

Neboj, Holy Graily jsem zaregistroval...ale tep na normální hodnoty mi srazil ten neoriginální tah, snad se ti někdy podaří dosehnat 👍 Jak si psal, víc mě nadzvedly ty modrý TokeiZara a JDM modrý Kakume....to mi chybí. Taky bych do rodinky rád přibral neJDM champagne Kakume a nebo JDM Bullhead obě varianty...No, je toho ještě hodně🤣

Se domnívám, že Champagne kakume jsou pouze ve verzi JDM, kdyžtak mě opravte, díky 

Edit:

https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/kakume/

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...