Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Takže průměr necelý měsíc na jedny hodinky. No nedal si jim moc šanci se s tebou sžít. :D

nejdéle jsem měl casio (asi tři měsíce) - nejkratší dobu bondovky ( ty jsem ani nevyndal z krabice, stejný osud měla i černá monstra) = z toho vyplývá, že jsem spíše na digitálky :thumbsup_anim:

no a jedny hodinky jsem si koupil dokonce třikrát po sobě (počítám je jako jedny) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak číslo tvojí diagnozy by se hledalo těžko i když v číselníku jsou nejruznější kuriozity jako třeba Z33 -náhodný stav těhotenství

Odkaz ke komentáři

nejdéle jsem měl casio (asi tři měsíce) - nejkratší dobu bondovky ( ty jsem ani nevyndal z krabice, stejný osud měla i černá monstra) = z toho vyplývá, že jsem spíše na digitálky :thumbsup_anim:

Sinn nejsou digi. :D, takže....

Ale to máš jedno, magoři jsme stejně všichni. :thumbsup_anim:

Kolikrát tady něco koluje, ještě si takhle měnit ženský. :D

Kolik by byla celková cena hodinek v nákupních cenách, kdyby ti všechny zůstaly?

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Tak číslo tvojí diagnozy by se hledalo těžko i když v číselníku jsou nejruznější kuriozity jako třeba Z33 -náhodný stav těhotenství

já myslím, že by mi pomohla ta bába z filmu "cesta z města" :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

... jooo ty tady zůstanou - mají charisma - jak jsem už psal jsou hned na druhém místě za UN

Však jo, jen jsem si trochu rýpnul. ;) :cheers:

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
:offtopic: Hele, YPO, existuje nějaký vysvětlení, proč vlastně svoje oblíbený hodinky nenosíš??? :lol: Já osobně bych to nevydržel ani půl dne. Prostě nechápu a bude nás tady asi víc.

... ale já je přeci nosím, akorát méně než jebky na kterých mi nezáleží - prostě mi na některých věcech záleží a na některých ne - možná to bude tím, že jsem se nenarodil na bidetu ze kterého stříká ropa :) ...

Odkaz ke komentáři

... ale já je přeci nosím, akorát méně než jebky na kterých mi nezáleží - prostě mi na některých věcech záleží a na některých ne - možná to bude tím, že jsem se nenarodil na bidetu ze kterého stříká ropa :) ...

OT

koukam ze sis zmenil animaci panacka a gratuluju k 4000. toz si naleju, kdyz uz to mam otevreny, na tvoje zdravi a dalsich 4000 prispevku :D

Odkaz ke komentáři

Tak jo. Chápu. Máš prostě jiný pojetí toho, co znamená "nosit".

Mimochodem, když si představím bidet, ze kterýho stříká ropa ... :lol2: Nic moc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...