jiriskopal68 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 To nic neni , me tu lezi pul melouna ... tak to by ti ještě půl melouna z půl melouna zůstalo, kdyby ti to prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 To nic neni , me tu lezi pul melouna ... já bych ho dal dohromady taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Tvoje ovoce je mnohem stavnatejsi nez moje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 já bych ho dal dohromady taky Já myslím, že i druhá půlka melouna by nebyl problém, ne? Kdybys tu zveřejnil všechno co jsi měl, možná by tě označili za spamera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Já myslím, že i druhá půlka melouna by nebyl problém, ne? Kdybys tu zveřejnil všechno co jsi měl, možná by tě označili za spamera. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=298123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=298123 Takže průměr necelý měsíc na jedny hodinky. No nedal si jim moc šanci se s tebou sžít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Takže průměr necelý měsíc na jedny hodinky. No nedal si jim moc šanci se s tebou sžít. nejdéle jsem měl casio (asi tři měsíce) - nejkratší dobu bondovky ( ty jsem ani nevyndal z krabice, stejný osud měla i černá monstra) = z toho vyplývá, že jsem spíše na digitálky no a jedny hodinky jsem si koupil dokonce třikrát po sobě (počítám je jako jedny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Moc pěkný... Hlavně ty Certiny Přesně tyhlety Certiny, ovšem s černým číselníkem, mi už slouží takřka každý den přes pět let naprosto bez chybičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=298123 Tak číslo tvojí diagnozy by se hledalo těžko i když v číselníku jsou nejruznější kuriozity jako třeba Z33 -náhodný stav těhotenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 nejdéle jsem měl casio (asi tři měsíce) - nejkratší dobu bondovky ( ty jsem ani nevyndal z krabice, stejný osud měla i černá monstra) = z toho vyplývá, že jsem spíše na digitálky takhle nejak to mam s babama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 (upraveno) nejdéle jsem měl casio (asi tři měsíce) - nejkratší dobu bondovky ( ty jsem ani nevyndal z krabice, stejný osud měla i černá monstra) = z toho vyplývá, že jsem spíše na digitálky Sinn nejsou digi. , takže.... Ale to máš jedno, magoři jsme stejně všichni. Kolikrát tady něco koluje, ještě si takhle měnit ženský. Kolik by byla celková cena hodinek v nákupních cenách, kdyby ti všechny zůstaly? Upraveno 21. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Tak číslo tvojí diagnozy by se hledalo těžko i když v číselníku jsou nejruznější kuriozity jako třeba Z33 -náhodný stav těhotenství já myslím, že by mi pomohla ta bába z filmu "cesta z města" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Sinn nejsou digi. , takže.... ... jooo ty tady zůstanou - mají charisma - jak jsem už psal jsou hned na druhém místě za UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 (upraveno) ... jooo ty tady zůstanou - mají charisma - jak jsem už psal jsou hned na druhém místě za UN Však jo, jen jsem si trochu rýpnul. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Však jo, jen jsem si trochu rýpnul. jasný - po měsíci jsem je zase vyvětral a je to cool nástroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 No to je opravdu cool nástroj a sice to U2 nemá nic společnýho s U2,ale pro mě jako že pro skalního fanouška U2 by to nějakou tu cenu mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 jasný - po měsíci jsem je zase vyvětral a je to cool nástroj Hele, YPO, existuje nějaký vysvětlení, proč vlastně svoje oblíbený hodinky nenosíš??? Já osobně bych to nevydržel ani půl dne. Prostě nechápu a bude nás tady asi víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Hele, YPO, existuje nějaký vysvětlení, proč vlastně svoje oblíbený hodinky nenosíš??? Já osobně bych to nevydržel ani půl dne. Prostě nechápu a bude nás tady asi víc. ... ale já je přeci nosím, akorát méně než jebky na kterých mi nezáleží - prostě mi na některých věcech záleží a na některých ne - možná to bude tím, že jsem se nenarodil na bidetu ze kterého stříká ropa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 ... ale já je přeci nosím, akorát méně než jebky na kterých mi nezáleží - prostě mi na některých věcech záleží a na některých ne - možná to bude tím, že jsem se nenarodil na bidetu ze kterého stříká ropa ... OT koukam ze sis zmenil animaci panacka a gratuluju k 4000. toz si naleju, kdyz uz to mam otevreny, na tvoje zdravi a dalsich 4000 prispevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 ... ale já je přeci nosím, akorát méně než jebky na kterých mi nezáleží - prostě mi na některých věcech záleží a na některých ne - možná to bude tím, že jsem se nenarodil na bidetu ze kterého stříká ropa ... Tak jo. Chápu. Máš prostě jiný pojetí toho, co znamená "nosit". Mimochodem, když si představím bidet, ze kterýho stříká ropa ... Nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se