FantasticFabio Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 V 7. 9. 2025 v 20:21, Greenhornik napsal: A není těch chronografů málo, Antone Pavloviči? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já myslím, že Lemania 5100 by ti tam taky ještě slušela…. Jinak chronografů není nikdy málo apropo …. co takhle…. ETA s nástavbou DD ?
Monolith Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 22 3
tikzot Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Nádhera✌ já dneska vytáhnul pár chronografů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
Vortex-Tempus Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 před 48 minutami, Monolith napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super zostava 2
FantasticFabio Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Začínám se poohlížet po boxu na 10 …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Tak nějak teď. Chtěl jsem přezouvat, ale vlastně zjistil, že takhle je to jediné správné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Pekne, pekne ..zda sa, ze ty si tahovy.
Salamaster Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 V 1. 11. 2025 v 12:02, kuncák7 napsal: Tak nějak teď. Chtěl jsem přezouvat, ale vlastně zjistil, že takhle je to jediné správné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkná sbírka 1
FantasticFabio Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 před 11 hodinami, Salamaster napsal: Moc pěkná sbírka A měnse líbí i ten 8mi box!
petr4612 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Cuba vibe! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Harwey Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Rejnok je priamo od CyS alebo dokupovany inde?
petr4612 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 (upraveno) před 38 minutami, Harwey napsal: Rejnok je priamo od CyS alebo dokupovany inde? Rejnoka mi dělal kolega @R4B4 a ten druhý řemen také. Upraveno 12. listopadu 2025 uživatelem petr4612 2
vejfuk Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Tak má collection Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
KurtCz Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Přidám i svoje... Digošky s kalkulačkou jsou prostě povinnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Jocker Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Po delší době všichni doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Pivas Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 @Jocker - Super sestava,evidentně máš rád speedy.
actionman1 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Nemam tu funbox s cinanmi, casiom a podobným bordelom, ale tento rok som celkom optimalizoval, vybral z trezoru že čo tam vlastne ostalo a koniec roku takto. Za mna spokojnosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Vortex-Tempus Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Rad by som vam vsetkym zaprial stastny novy rok… nech je lepsi ako ten odchadzajuci. Hodinkovo sa mi 2025 vydaril. Zacalo to predsavzatim ze budem redukovat ktore som nedodrzal . No a konci to takto… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 5
KurtCz Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 před 9 hodinami, Vortex-Tempus napsal: No a konci to takto… Ani bych se nezlobil, kdybych jednou skončil s podobnou sbírkou. Opravdu velmi pěkné kousky. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se