T1000 Posted April 11, 2021 Report Posted April 11, 2021 Nenašel jsem, tak si dovoluji založit. Tímto mnohokrát děkuji Tomovi za bleskovou a pomoc při řešení jedné nehodinkové věci. Všecky palce hore !
DavsonZ Posted April 25, 2022 Report Posted April 25, 2022 Děkuji Tomovi za obchod. Rychlá domluva a fajn pokec - vše jak má být. Doporučuji
Campino Posted March 25, 2023 Report Posted March 25, 2023 Ďakujem Tomovi za obchod, fajn človek, seriózny obchod a príjemný pokec pri káve. Môžem len doporučiť.
collie Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 Také se přidávám s kladným hodnocením a dobrou zkušeností. S Tomem jasná a rychlá domluva, co se řeklo, to platilo. Doporučuji.
Baker Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 Opakuji předchozí ... rychle, přesně, dle domluvy. Tome, díky a vřele doporučuji!
horskjan Posted April 17, 2024 Report Posted April 17, 2024 I já mám čerstvou a velice pozitivní zkušenost s obchodem s Tomem. Tom ode mě hodinky kupoval - rychlá, korektní a slušná domluva, co jsme si domluvili, platilo. Nebyl ani žádný problém s platbou předem... Prodej tentokrát na dálku, třeba někdy příště i osobně, díky
distar Posted May 1, 2024 Report Posted May 1, 2024 S Tomem je zážitek obchodovat. Bleskurychlá akce, jak se dohodlo, tak se stalo. Tohle si rád zopakuju kdykoli
aCIDfire Posted July 16, 2024 Report Posted July 16, 2024 S Tomem jako kupujícím výborná a rychlá domluva, prodával jsem Alpiny regulator, s platbou předem, vše OK, děkuji za obchod.
ABCDE Posted November 4, 2024 Report Posted November 4, 2024 Vše v naprostém pořádku. Děkuji za bezproblémový obchod
Recommended Posts