T1000 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2021 Nenašel jsem, tak si dovoluji založit. Tímto mnohokrát děkuji Tomovi za bleskovou a pomoc při řešení jedné nehodinkové věci. Všecky palce hore !
DavsonZ Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2022 Děkuji Tomovi za obchod. Rychlá domluva a fajn pokec - vše jak má být. Doporučuji
Campino Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Odesláno 25. března 2023 Ďakujem Tomovi za obchod, fajn človek, seriózny obchod a príjemný pokec pri káve. Môžem len doporučiť.
collie Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Také se přidávám s kladným hodnocením a dobrou zkušeností. S Tomem jasná a rychlá domluva, co se řeklo, to platilo. Doporučuji.
Baker Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 Opakuji předchozí ... rychle, přesně, dle domluvy. Tome, díky a vřele doporučuji!
horskjan Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2024 I já mám čerstvou a velice pozitivní zkušenost s obchodem s Tomem. Tom ode mě hodinky kupoval - rychlá, korektní a slušná domluva, co jsme si domluvili, platilo. Nebyl ani žádný problém s platbou předem... Prodej tentokrát na dálku, třeba někdy příště i osobně, díky
distar Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 S Tomem je zážitek obchodovat. Bleskurychlá akce, jak se dohodlo, tak se stalo. Tohle si rád zopakuju kdykoli
aCIDfire Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Odesláno 16. července 2024 S Tomem jako kupujícím výborná a rychlá domluva, prodával jsem Alpiny regulator, s platbou předem, vše OK, děkuji za obchod.
ABCDE Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 Vše v naprostém pořádku. Děkuji za bezproblémový obchod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se