MichalSVK Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2021 Pomooooc :'o((( Viete pls poradit, novinka v zbierke ale nevsimol som si pri kupe kruhovy flak vnutri na skle viditelny len pod istym uhlom medzi 12 a 1. Je to na garancku? Hodinky su 08/2020, predosli majitel si to vraj nevsimol atd atd atd... Poradte prosim. Vdaka chronomagori.
Sphinxx Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2021 Ano, záruka. Omega to vyřeší, pokud je to uvnitř. Mě to řešili na DSOTM a v pohodě, měnilo se celé sklo za pumelenici, na záruku.
Verses Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2021 (upraveno) Koukám, že je to asi celkem časté: Upraveno 24. dubna 2021 uživatelem Verses
Axel Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 (upraveno) Jak to dopadlo? Resis to nejak dale s prodejcem? Nejde jen o odraz indexu na AR? To stejne jsem pozoroval i u jinych Omeg (stary Bondovky), pripadne jinych znacek.. V urcitem uhlu pri ostrejsim slunci bylo mozne pozorovat tyhle "duchy" na vnitrni strane skla.. Bral jsem to spise jako opticky klam nez spatne nanesenou vrstvu, defekt AR.. V tom videu jde ocividne o jiny problem... Upraveno 28. dubna 2021 uživatelem Axel
Jenkiz Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Tohle nevypadá jak odraz. Spíš to vypadá jako zaschlá kapka, obrys není úplně pravidelný.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk
MichalSVK Odesláno 27. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2021 No, tak servis to vyriesil pomerne rychlo za dva tyzdne. Aaaaale, vcera som si vsimol, ze smuha sa opat objavila a uz rovno na dvoch miestach. Ako to je mozne??? Cize ma caka dalsia cesta do servisu, budem opat bez hodiniek... Otravne.
Harwey Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 A co to teda bolo? Urcite je to zvnutra?
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Odesláno 27. května 2021 To naštve, si myslím že to jenom vyčistili a problém může být v celém skle, když se to vytvořilo znovu. Jinak proč by ho Sphinxovi měnili celé....
MichalSVK Odesláno 1. června 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2021 Uff, zabudol som ze som to sem postoval. Chyba bola vo mne, nevedel som umyt flak a velikanska hanba pre mna v hodinarstve Su uz v top stave
MartinD Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Mel jsem stejny “problem” na Seikach. Do krve bych se hadal, ze je flek zevnitr skla. Nez mi zde nekdo poradil, at to nekolik minut sudlim hadrou…a woala…flek nikde. Zaschla kapka vody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se