jamikadze Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Op su krasne. Ja som sa dockal Op vsetkych co mam do roka aj par mesiacov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno čtvrtek v 13:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:33 Zdraví borci, dnes jsem se zapsal na OP 36 Black v Carollinum. Za jak dlouho myslíte, že by mohly být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno čtvrtek v 13:37 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:37 Já čekám na černé OP41 od dubna 23. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 13:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:42 Já jsem si minulý týden po 7 letech váhání řekl, že si koupím ještě jedny GMT Master II Pepsi a příští týden si pro ně jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno čtvrtek v 14:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:12 hmm, dobra indicie.. to jsem s temi 4 lety zabar.. a samozrejme gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno čtvrtek v 17:47 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:47 4 hours ago, Josef01 said: Já jsem si minulý týden po 7 letech váhání řekl, že si koupím ještě jedny GMT Master II Pepsi a příští týden si pro ně jdu čekal jsi jen týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno čtvrtek v 17:51 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:51 před 4 hodinami, Josef01 napsal: Já jsem si minulý týden po 7 letech váhání řekl, že si koupím ještě jedny GMT Master II Pepsi a příští týden si pro ně jdu Já bych týden čekat nevydržel. Volal jsem na Pandy a mám rovnou přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 18:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:00 Ano, čekal jsem týden, ale ne na AD, to bych se nedočkal Navíc nechci nový model, mám rád klasické plecháče. Pravda dám za ně o 20% více než za nové u AD, ale v pěkném stavu s patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno pátek v 01:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 01:14 11 hours ago, JorgeJay said: Zdraví borci, dnes jsem se zapsal na OP 36 Black v Carollinum. Za jak dlouho myslíte, že by mohly být? Zdravím také, já na ten stejný model v HB čekal přesně jeden rok (2021-2022), pokud se ptáš na naše zkušenosti. Pokud svůj dotaz myslíš tak, jak jej píšeš, pak bych ho nasměřoval spíš do toho Carollina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno pátek v 04:49 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 04:49 před 3 hodinami, exell napsal: Zdravím také, já na ten stejný model v HB čekal přesně jeden rok (2021-2022), pokud se ptáš na naše zkušenosti. Pokud svůj dotaz myslíš tak, jak jej píšeš, pak bych ho nasměřoval spíš do toho Carollina Díky za info. Chápu, počkám si... Ještě dotaz. Je možné se da stejné hodinky zapsat i do HB. kde mám nějakou zákaznickou historii (byť se s Rolexem)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno pátek v 08:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:40 Nevidím důvod proč by nebylo, jsou to nezávislí obchodníci. Zákaznická historie je určitě plus, já ji měl také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno pátek v 09:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:50 Mám zákaznícku históriu u SK AD a na OP mi AD povedal čakačku 1,5-2 roky. Keďže som si po roku uvedomil že ich akurát viac chcem ako potrebujem a tiež moja trpezlivosť má hranice, tak som to zrušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno pátek v 11:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:54 Když už dávají lidi na nějaký seznam, měl by být přístupný online. Naprosto normální by bylo, kdyby se hodinky standardně objednaly a zaplatila záloha, ten seznam objednávek by byl podstatně kratší. Zřejmě někdo nechce, aby to bylo průhledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno pátek v 12:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:06 před 9 minutami, Josef01 napsal: Když už dávají lidi na nějaký seznam, měl by být přístupný online. Naprosto normální by bylo, kdyby se hodinky standardně objednaly a zaplatila záloha, ten seznam objednávek by byl podstatně kratší. Zřejmě někdo nechce, aby to bylo průhledné. Samozrejme že nechce, zrušil by sa im operačný priestor, a nebolo by viac možné že niekto dostane dvoje za rok a iný čaká na základný model aj 3 roky. Takto si to rozhadzujú ako sami chcú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno pátek v 16:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:47 Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovaťak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno pátek v 16:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:51 @Campino to je asi najúbohejší mail čo mohli poslať a pravdepodobne sa vôbec zato nehanbia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pátek v 18:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:27 Co čekat .. prostě Bachyně.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Addict Odesláno pátek v 20:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:26 (upraveno) před 3 hodinami, Campino napsal: Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovaťak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem Presne z tohoto duvodu jsem se sem schvalne mrknul (i kdyz jsem to tady roky navstevoval jako anonym) hned po precteni emailu, ktery mi prisel od Bechyne a rikal si, ze by bylo zvlastni, kdyby to byl personalisovany email jen pro me. Perfektne jsi to shrnul do par vet oproti opravdu dlouhemu emailu. Cekat mi nevadilo, to uz jsem bral, ze je soucasti hry, ale ten email mi trosku zvedl tep. Upraveno pátek v 20:29 uživatelem Addict 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno pátek v 20:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:35 Pro mě je nějaký seznam (schválně nepíšu pořadník) naprosto dehonestující věc, na kterou bych nikdy nepřistoupil. Když chci nějaké hodinky, tak si je koupím a nepotřebuji k tomu autorizovaného distributora, který má obchod bez zboží, je to trapné, trapné, trapné.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Addict Odesláno pátek v 21:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:04 před 23 minutami, Josef01 napsal: Pro mě je nějaký seznam (schválně nepíšu pořadník) naprosto dehonestující věc, na kterou bych nikdy nepřistoupil. Když chci nějaké hodinky, tak si je koupím a nepotřebuji k tomu autorizovaného distributora, který má obchod bez zboží, je to trapné, trapné, trapné.... Souhlasim, na druhou stranu me do toho nikdo netlacil a vic mi bylo proti srsti kupovat na internetu od prekupnika +20%. Ne, ze bych neunesl nakoupit je draz, ale spis, ze bych tim i ja prifukoval celou tuhle vec. Me zivotni stesti nestoji nestoji na nejakem vyrobci hodinek, ale musim dat za pravdu, ze trochu ponizujici to je. Prodejce si rekne cenu, ale zbozi stejne dodat neumi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se