Jagger Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Nevím, jak OP, ale některý DJ, Yachmastery a Sky-Dwellery má Bechyně ihned k odběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak jsem to čekání nevydržel a koupil jsem si zánovní DJ 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 2 hodinami, Ondrej83 napsal: Tak jsem to čekání nevydržel a koupil jsem si zánovní DJ 36 Az se dockas, tak muzes tyhle "zanovni" poslat dal. Jenom doufej, ze se pak s nima dokazes rozloucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 20 minutami, matejcaha napsal: Az se dockas, tak muzes tyhle "zanovni" poslat dal. Jenom doufej, ze se pak s nima dokazes rozloucit .... s loučením mám trochu problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelinekcz Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Podařilo se někomu v poslední době získat OP41? Už čekám půl roku a zajímalo by mě, jak dlouho to ještě asi bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Čekám na OP36 v černé skoro rok. A nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 V 25. 4. 2022 v 8:13, exell napsal: Čekám na OP36 v černé skoro rok. A nic. ale zas narozdíl od těch, co čekali na žluté, máš pořád šanci, že se dočkás. A to je pozitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandrinka Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Čau chlapi, chci si tyhle tutové hodinky koupit k narozkám. Představoval jsem si to, že přijdu, nasadim na ruku, zaplatím a odejdu. Ale takhle hladce to asi nepůjde. Vážně s tím ti prodejci dělají takové cavyky a budu muset na čekačku? A ještě dotaz, na stránkách se ty hodinky daj nakonfugurovat. Takže když příjdu k prodejci, že chci ty, co jsem si sestavil, jak to pak proběhne? Zadá to někam do výroby s dodáním příští století? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Však si zajdi k prodejci a uvidíš. Myslím, že to všechno je svým způsobem pohovorem o tom, jestli jsi těch vybraných Rlx hoden. Odejdeš vlastně jen s pocitem jako že "ses zapsal" a můžeš pak čekat na telefonát. Někteří se dočkali do roka, někteří čekají 3+ let a pořád nic. Asi podle toho jak celkově zapůsobíš... Ale to sis tu už určitě přečetl. Ne, že bych to sám podstoupil, ale takový dojem to na mě z nasátých informací alespoň dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 (upraveno) před 12 hodinami, mandrinka napsal: Čau chlapi, chci si tyhle tutové hodinky koupit k narozkám. Představoval jsem si to, že přijdu, nasadim na ruku, zaplatím a odejdu. Ale takhle hladce to asi nepůjde. Vážně s tím ti prodejci dělají takové cavyky a budu muset na čekačku? A ještě dotaz, na stránkách se ty hodinky daj nakonfugurovat. Takže když příjdu k prodejci, že chci ty, co jsem si sestavil, jak to pak proběhne? Zadá to někam do výroby s dodáním příští století? tak nakonfigurovat si muzes tak maximalne cifernik (u OP) a velikost a tak se to i vyrabi. A nedelaji s tim cavyky prodejci ale nabidka/poptavka, AD funguji spis jako zasilkovna Upraveno 28. srpna 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenes Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 V sherone v BA keď som sa chcel napísať na suby ( na tie ma zapísať odmietli ale aj to len na oceľové ) tam mi emailom navrhly zapísať sa na tieto s čakačkou do dvoch rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 V 28. 8. 2022 v 10:18, Jenes napsal: V sherone v BA keď som sa chcel napísať na suby ( na tie ma zapísať odmietli ale aj to len na oceľové ) tam mi emailom navrhly zapísať sa na tieto s čakačkou do dvoch rokov Mě před nějakou dobou říkali u Bechyněho rok a volali mi za 3 měsíce, akorát před Vánoci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 V 27. 8. 2022 v 20:56, mandrinka napsal: Čau chlapi, chci si tyhle tutové hodinky koupit k narozkám. Představoval jsem si to, že přijdu, nasadim na ruku, zaplatím a odejdu. Ale takhle hladce to asi nepůjde. Vážně s tím ti prodejci dělají takové cavyky a budu muset na čekačku? A ještě dotaz, na stránkách se ty hodinky daj nakonfugurovat. Takže když příjdu k prodejci, že chci ty, co jsem si sestavil, jak to pak proběhne? Zadá to někam do výroby s dodáním příští století? otázka je, kolikátý narozky to budou OP mají celkem dlouhou čekačku - prý cca 1 rok. 3 měsíce je asi dost se štěstím, ale záleží hodně na barvě a velikosti. Myslím, že 36mm v tiffany nebo zelené můžou být celkem na dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Wagner Vieden. V septembry uz to budu 3 roky. Na moju otazku ci Rolex ako taky je nejaka astronomicka konstanta, ktora sa ludskou rukou neda uchopit (uz som nebol prave najprivetivejsi) som dostal ja protiotazku ze na aky dial to vlastne cakam. Zeleny. Zelenyyyy???!!! Tak to je absolutne ok. treba pockat. Nejake sperky ak prikupim babám? (čisto hypoteticky) Zbytocne, ucinok mizivý. Hned mi aj potvrdili tohtorocnu doktrinu (najprv ustne, potom live), ci Instant spominal, ze novych kunde zo zahranicia maju zakazane prijmat, jedine lokalnych, ale uz ani to nechcu. Kym som tam hundral, bol som svedkom dvoch pripadov, jeden z toho bol starsi pan, chcel pre manzelku objednat OP34 black dial, hned otazka ci je zakaznik. Ze nie, rad by sa stal. Hm, tak jedine 31ku black zapisat, ale absolutne ziadna garancia, budu to roky. (predpokladam ze bol rakusan) Tak sa slusne podakoval a odisiel. Nemal ujo viac rozumu ako my tu dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 ja se priznam, ze to na me funguje uplne obracene. Kdyby to bylo za ty prachy na krame, tak si to v zivote nekoupim. Takhle, kdyz se 'nezavazne' zapises, neni jasny, kdy to vubec bude, pak ti najednou volaji, uz se ti nechce odmitnout, pac se na tebe podruhy vykaslou.. a najednou mas doma dalsi zbytecnej kram za 2 kila, ani nevis jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 To je zajimave (ze to vypada, jako kdyby stavajici zakaznik u nich mel zvyhodneni), protoze minimalne u Bechyneho mam pocit, ze prednost dostavaji spise novi entuziasticti zajemci. Jakmile uz neco mas, tak ses jen bezvyznamnym pobijecem much (asi neplati pro zakazniky s impresivni historii, ale to taky jen hadam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Ja mel opacnou zkusenost, u Bechyneho jsem kupoval Tudor Pelagos, cekal jsem cca 14 dni a po te, jsem si objednal Submarinery a mel jsem je za 3 mesice. Ptali se, jestli uz neco od nich mam a naopak jsem mel pocit, ze je to dobre… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Upresnuji: "... Jakmile uz neco od Rolexu mas ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Ja uz si ty vlakna na tyhle nekonecny tema asi zablokuju resime tady ty nejvobycejnejsi opecka, snad nejnudnejsi 100k+ hodinky a delame ze sebe voly u AD. Pak se tu cas od casu objevi usmevnej inzerat na Rolby co byly jednou na ruce u AD a na “foceni” od borcu co zase delaji voly z nas Celkem me ted zaujal jeden clanek, kterej to shrnul, ze Rolex uz neni retailova znacka, ale jen vydejna pro prekupniky a par “stastlivcu” aby se nereklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se