ondrejm Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Dneska Zenith představil nástupce ukončených 38mm. Pouzdro, pokud se nepletu, je stejné. Designem se trošku více přiblížily originálu. Pár fotek z ig: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feldkurat_Katz Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 (upraveno) Jina luneta koukam...neni TACHYMETRE a jina chrono rucicka A vteriny na subdialu nemaji odstupnovani po jedne...ale zase je zpatky El Primero 36 000 a ovladace chrona jsou jako v te specialni “attic edici” A386 Konecne taky nekrokous remen-ta treti verze se mi libi asi nejvic A podle webu vyrobce ma byt o 10 hodin vyssi rezerva chodu, cili 60 hodin... Za me fajn a tudiz s klidem muzu koupit DJ a na El Primera si pockat Upraveno 29. června 2021 uživatelem feldkurat_Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 za me dobry pocin, bal jsem se, ze 38mm zrusi uplne. takhle je to odkaz na nejvetsi ikonu znacky, navic s namakanym modernim strojem a vice citelnejsima ruckama a taky jsem rad, ze to neni krokous - ten se mi navic s tou “dedkovskou” sponou nikdy nelibil tah taky vypada potuneny, ale mozna se pletu. tesim se kazdopadne nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 akorat si nemuzu pomoct, ty “pandy” ve mne evokuji hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 29. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tah je Stejný jako na sportech. Takže spona s mikroregulací, což je plus. Mi se třeba tyhle menší ručičky líbí méně, ty u předchozího modelu mi přijdou hezčí / čitelnější. Ještě koukám, červená nemá na konci hvězdu - ale zas dát jí tam, tak opticky sežere hodinovku a minutovku. Wr 50m oproti 100m předtím. Suma sumárum, upgradovat nebudu, ale možná zkusím nějaký nový řemen + vyzkoumám, jestli by šlo dát novou sponu na starý tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 trikolory jsou hezké, nicméně chybí mi hvězda na sekundovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 14 minutami, ondrejm napsal: Tah je Stejný jako na sportech. Takže spona s mikroregulací, což je plus. Mi se třeba tyhle menší ručičky líbí méně, ty u předchozího modelu mi přijdou hezčí / čitelnější. Ještě koukám, červená nemá na konci hvězdu - ale zas dát jí tam, tak opticky sežere hodinovku a minutovku. Wr 50m oproti 100m předtím. Suma sumárum, upgradovat nebudu, ale možná zkusím nějaký nový řemen + vyzkoumám, jestli by šlo dát novou sponu na starý tah jestli ma tah plne clanky, tak to je za me urcite plus. 50m wr je velka skoda. kazdopadne se mi “ty nase” libi vic a jsem rad, ze jsem rad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feldkurat_Katz Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 11 minutami, igor261069 napsal: trikolory jsou hezké, nicméně chybí mi hvězda na sekundovce. Presne tak, to je skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Ty echt gold jsou obzvlášť velkoparádnický!:) Brus vypadá na práci nějakého pacoše - pedanta, citlivý a vkusný facelift. Fotky jsou samo upravený, takže to chce vidět naživo, ale líbí se mi moc, jednou si ty Zenithy musím koupit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 před 8 hodinami, jenik77 napsal: jestli ma tah plne clanky, tak to je za me urcite plus. 50m wr je velka skoda. kazdopadne se mi “ty nase” libi vic a jsem rad, ze jsem rad:) No tah bude stejný jako na sportech, a to jsem viděl v recenzích, že je OK - nenadchne, neurazí Taky jsem za ty naše rád, tohle mi přijde až moc krok vintage směrem. Nic proti tomu nemám, ale sednou mi více ty moderní reinterpretace. Revers pandy mohli udělat trošku živější no. Takže letos ty moje jen nechám trošku přeleštit, oservisovat a jdeme sbírat další letokruhy před 7 hodinami, Axel napsal: Ty echt gold jsou obzvlášť velkoparádnický!:) Brus vypadá na práci nějakého pacoše - pedanta, citlivý a vkusný facelift. Fotky jsou samo upravený, takže to chce vidět naživo, ale líbí se mi moc, jednou si ty Zenithy musím koupit.. Ty teda jsou, taky cena bude echtovní škoda že neudělali bico. A tady ještě odkaz na youtube, všechny 3 modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Skvělý, takže zas další hodinky co budu potřebovat :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 (upraveno) Face to face nový vs starý model. Já zůstávám u staršího, pro nový u mě hraje jen tah s mikroregulací. Foto vypůjčené z instagramu. Upraveno 11. října 2021 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Staré krajšie určite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se