Trebor0907 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Caute,Rad by som sa opýtal. Bratovi sa dostali do rúk tieto hodinky, majiteľ tvrdí že sú to originál cartier a dá ruku do ohňa za nich. Je to reálne? Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Nejlíp zajít k AD, takových zaručeně pravých hodinek, které se náhodou k někomu dostaly, tady už bylo :)) Jinak podle netu to vypadá, že u Santos 100 jsou jinak seřazené nápisy na dýnku, ale AD je jistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Doplním. U této verze Santos jsem ještě neviděl, a na netu taky nenajdeš, takto směrem ke středu umístěné nápisy Cartier a Automatic. Nápisy jsou vždy umístěny blíže k číselnému okruží. Další postřeh: nejsem si jist, jestli by Cartier na řemínek psal Genuine Leather..... Jsem jen na mobilu, nechce se mi to dohledávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Tradiční čínský zlepšovák jsou i křížové šroufky na dýnku namísto klasiky se šlicem. Oni si ty svoje vychytávky s dílama z levnějšího šuflíku prostě neodpustí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 tady je pár fotek Santos 100 https://www.ablogtowatch.com/cartier-santos-100-watch-review/2/ pro srovnání tudíž za mě asi fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 ruku do ohna by som za ne nedal... Referencia je podla dynka tusim 2878 - korunka by mala byt ocelova, nie zlata - napisy na ciferniku su blizsie ku stredu. - remienok ma ine napisy nejake obrazky pre porovnanie si vygoogli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.