Jump to content

Oris WilliamsF1 Team Day Date 2008

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj,

musím poděkovat za všechny příspěvky na fóru, podle kterých jsem si vybral hodinky k narozeninám. V pondělí jsem si v Německu koupil Orisky (Oris WilliamsF1 Team Day Date 2008). Puvodně jsem měl vybrané jiné, ale ty neměli. A krom toho rozdíl mezi katalogem a skutečností je obrovský. Říkali, že by je objednali, ale to bych zase musel do Německa odjet a to se mi nechce. Udělám to spíše tak, že toto bude můj první kousek do kolekce. :thumbsup_anim: Takže se jdu kochat a zvykat na supr kousek. Čus.

Edited by Jin
Posted
vitej :)

paradni... a pochlub se zivyma fotkama...! :)

Tak zde nejake jsou. Hlavne zadnou kritiku na kvalitu fotek. Na to neslysim :whistling:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Nadhera, to je 2008 model jestli se nemylim !!!!

Je to tak. Prý je týden předtím dostali. Takže se tam ani moc neohřály. Ale stejně, teď když nevědomky porovnávám hodinky kolemjdoucích, tak musím uznat, že jsou supr. Jak jsem řekl, první kousek do sbírky. :happybday:

Posted
Ahoj,

musím poděkovat za všechny příspěvky na fóru, podle kterých jsem si vybral hodinky k narozeninám. V pondělí jsem si v Německu koupil Orisky (Oris WilliamsF1 Team Day Date 2008). Puvodně jsem měl vybrané jiné, ale ty neměli. A krom toho rozdíl mezi katalogem a skutečností je obrovský. Říkali, že by je objednali, ale to bych zase musel do Německa odjet a to se mi nechce. Udělám to spíše tak, že toto bude můj první kousek do kolekce. :thumbsup_anim: Takže se jdu kochat a zvykat na supr kousek. Čus.

Začíná to většinou takhle nevinně.

Posted (edited)
Je to tak. Prý je týden předtím dostali. Takže se tam ani moc neohřály. Ale stejně, teď když nevědomky porovnávám hodinky kolemjdoucích, tak musím uznat, že jsou supr. Jak jsem řekl, první kousek do sbírky. :happybday:

Gratulace!

Moc se mi líbí ty imbus šroubovací stěžejky. To se k duchu těch hodinek moc hodí.

Co se týče hodinek kolemjdoucích, raději to nesleduj! Brzy zjistíš, že 99,9% lidí to buď řeší mobilem, nebo má naprosto zvrácený vkus. Těch zbývajících 0,1% se čas od času pohybuje tady. :D

Edited by lib
Posted (edited)

Kurnik, ten čevený rotor mi začíná zapalovat mozkovnu...

Jen se mi nelíbí " original" upevnění pásku. podle rovnice čím víc special , tím dražší, nebude výměna pásku nic levného

Ale jinak- 1*

Edited by Radimk
Posted
Dost vychytaný pouzdro, palce nahoru" Jaká byla cena, pokud to není tajné?

Tajne to neni. Platil jsem 750 EUR. Ale myslim, ze jsem mel slevu 100 EUR. Duvod neprozradim :sad01_anim:

Posted

Vybral jsi dobře. Krásný hodinky!

Posted

včera jsem měl na ruce tenhle chronograf .... trošku mi to přišlo,že jsou vyšší než širší, ale po panerai si něco vzít na ruku nedělá dobrotu - vypadají pěkně a pěkně vypadají i nové gmt, kromě toho bordelu na lunetě

Posted
včera jsem měl na ruce tenhle chronograf .... trošku mi to přišlo,že jsou vyšší než širší, ale po panerai si něco vzít na ruku nedělá dobrotu - vypadají pěkně a pěkně vypadají i nové gmt, kromě toho bordelu na lunetě

YPO kde maji ty chrona? Ja jsem v CR zatim videl pouze nechrono Day-date a zrovna chrono me zajima vic ;)

Posted
YPO kde maji ty chrona? Ja jsem v CR zatim videl pouze nechrono Day-date a zrovna chrono me zajima vic ;)

Koscom