Milil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Tohle bych možná nechal jako chlubící gšokující vlákno a pro Casio G-Shock (+ Baby-G) bych založil ještě jedno speciální. Asi. Možná. Nebo taky ne A taky mi tu tak trochu chybí vlákno nějakého nadšence do Timexů. Přitom maj taky parádní modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Milil napsal: Tohle bych možná nechal jako chlubící gšokující vlákno a pro Casio G-Shock (+ Baby-G) bych založil ještě jedno speciální. Asi. Možná. Nebo taky ne A taky mi tu tak trochu chybí vlákno nějakého nadšence do Timexů. Přitom maj taky parádní modely. no jasně.....zvlášť vlákno pro fotky ..... add Timex.......jeden by tu byl,ale nějak moc nepublikuje.... Zkusím to nějak pořešit..... Ale model Humvee je Humvee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Sakra, mam dilema. Ktere G-Shocky zabalit do batohu na Novy Zeland. DW-9000 nebo DW-5600C? Poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 afrikab napsal: Sakra, mam dilema. Ktere G-Shocky zabalit do batohu na Novy Zeland. DW-9000 nebo DW-5600C? Poradte Na ruku bych dal DW-5600C a do batohu DW-9000 Dobře ti poslouží určitě oboje...designově se mi více líbí DW-5600...je to klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2008 Je to fuk...hoď si korunou...obé jsou supr...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Casio G-Shock G-7600R Jamaican Jammer: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=224827 Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Chlapi....zjišťuju,že těch Gshocků je mezi vámi povícero.....a někteří uvažujete o koupi...nestyďte se a pochlubte se.....jsou to nadupané hodinky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Gilius napsal: .....a někteří uvažujete o koupi... Ja o koupi uvazuju, potrebuju/chci mit nejaky klasicky digitalky ala G-Shocky, ale me prijde ze jich je naprosto nepreberny mnozstvi ve kterym je tezky se orientovat.. Treba me by se libilo celkem nekde mit treba (jestli je to realny) nejaky nastrel rad ktere se delaji vcetne klicovych vlastnosti, zajimavych modelu atd.. Ja si chci koupit nejaky ty klasicky hranaty, ale nevim odkud mam zacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 spiderer napsal: Ja o koupi uvazuju, potrebuju/chci mit nejaky klasicky digitalky ala G-Shocky, ale me prijde ze jich je naprosto nepreberny mnozstvi ve kterym je tezky se orientovat.. Treba me by se libilo celkem nekde mit treba (jestli je to realny) nejaky nastrel rad ktere se delaji vcetne klicovych vlastnosti, zajimavych modelu atd.. Ja si chci koupit nejaky ty klasicky hranaty, ale nevim odkud mam zacit Klasických hranatých se zas tak moc nedělá. Všechny mají běžné funkce jako budík, stopky, podsvětlení, timer. Všechny jsou vodotěsně 200m a samozřejmě mají zvýšenou odolnost Pak jsou tu ty které mají navíc solární napájení, či řízení rádiovým signálem (pro Evropu potřebuješ ty které mají označení Multiband 5). Koukni sem, tady je to celkem přehledně: http://www.gshock.com/products/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Milil - diky za odkaz, objevil jsem jedny ktere me zaujaly na prvni pohled a to G7800(B-1): V cerno-stribrne jsou na ebayi, ale ty se mi zas tak nelibi jako ty all black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 spiderer napsal: Ja si chci koupit nejaky ty klasicky hranaty, ale nevim odkud mam zacit začni řadou 5500 a 5600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) To SPIDERER...a co tieto???GW 5500-AJF Solarky,Radio contrl.A este vsetky ostatne G funkcie Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem stando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 spiderer napsal: Milil - diky za odkaz, objevil jsem jedny ktere me zaujaly na prvni pohled a to G7800(B-1): V cerno-stribrne jsou na ebayi, ale ty se mi zas tak nelibi jako ty all black Ty se mi taky líbí. Černočerné máš kdyžtak tady http://cgi.ebay.com/NEW-CASIO-G-SHOCK-G-78...93%3A1|294%3A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos77 Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Prikladam moje asi 11 rocne Casio G-Shock DW-002 Su uz dost osuchane, maju vela za sebou, vymenene asi 4 baterie a remienok, lebo origo popraskal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Kúpil som si tieto: AWG100-1A. Zatial veľká spokojnosť. Už uvažujem nad ďalšími... Asi klasika 5600... Kupil som si ich ako doplnok k týmto : Mechaniky som dal dočasne hajať ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 pro Gila: na obrázku jsou ty, co se mi moc líbí (ad vlákno o závazcích nepořídit si zas další hodinky). Předpokládám, že vnitřnosti jsou stejné jak u celé řady, toto provedení ale je tak zajímavé, že bych si třeba - tak v létě? - měl udělat radost, co? Já vlastně nic takového s číslíčky nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 New X-Bob napsal: pro Gila: na obrázku jsou ty, co se mi moc líbí (ad vlákno o závazcích nepořídit si zas další hodinky). Předpokládám, že vnitřnosti jsou stejné jak u celé řady, toto provedení ale je tak zajímavé, že bych si třeba - tak v létě? - měl udělat radost, co? Já vlastně nic takového s číslíčky nemám Běž do nich, neprohloupíš. Navíc cena bude více než přívětivá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 New X-Bob napsal: pro Gila: na obrázku jsou ty, co se mi moc líbí (ad vlákno o závazcích nepořídit si zas další hodinky). Předpokládám, že vnitřnosti jsou stejné jak u celé řady, toto provedení ale je tak zajímavé, že bych si třeba - tak v létě? - měl udělat radost, co? Já vlastně nic takového s číslíčky nemám nemáš žádný digitálky???....to musíš napravit...... mimochodem,X-Bobe...co tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 jsou flekatý? Mě zaujalo to camo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 New X-Bob napsal: jsou flekatý? Mě zaujalo to camo. tož jukej..... http://www.gmtplusnine.com/2007/08/15/killer-frogs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se