Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Milil napsal:
Tohle bych možná nechal jako chlubící gšokující vlákno a pro Casio G-Shock (+ Baby-G) bych založil ještě jedno speciální. Asi. Možná. Nebo taky ne ;) A taky mi tu tak trochu chybí vlákno nějakého nadšence do Timexů. Přitom maj taky parádní modely.

no jasně.....zvlášť vlákno pro fotky .....

add Timex.......jeden by tu byl,ale nějak moc nepublikuje....:( Zkusím to nějak pořešit..... ;) Ale model Humvee je Humvee :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gilius napsal:
.....a někteří uvažujete o koupi...

Ja o koupi uvazuju, potrebuju/chci mit nejaky klasicky digitalky ala G-Shocky, ale me prijde ze jich je naprosto nepreberny mnozstvi ve kterym je tezky se orientovat.. Treba me by se libilo celkem nekde mit treba (jestli je to realny) nejaky nastrel rad ktere se delaji vcetne klicovych vlastnosti, zajimavych modelu atd.. Ja si chci koupit nejaky ty klasicky hranaty, ale nevim odkud mam zacit ;)

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Ja o koupi uvazuju, potrebuju/chci mit nejaky klasicky digitalky ala G-Shocky, ale me prijde ze jich je naprosto nepreberny mnozstvi ve kterym je tezky se orientovat.. Treba me by se libilo celkem nekde mit treba (jestli je to realny) nejaky nastrel rad ktere se delaji vcetne klicovych vlastnosti, zajimavych modelu atd.. Ja si chci koupit nejaky ty klasicky hranaty, ale nevim odkud mam zacit ;)

Klasických hranatých se zas tak moc nedělá. Všechny mají běžné funkce jako budík, stopky, podsvětlení, timer. Všechny jsou vodotěsně 200m a samozřejmě mají zvýšenou odolnost :) Pak jsou tu ty které mají navíc solární napájení, či řízení rádiovým signálem (pro Evropu potřebuješ ty které mají označení Multiband 5). Koukni sem, tady je to celkem přehledně: http://www.gshock.com/products/

Odkaz ke komentáři

pro Gila:

na obrázku jsou ty, co se mi moc líbí (ad vlákno o závazcích nepořídit si zas další hodinky). Předpokládám, že vnitřnosti jsou stejné jak u celé řady, toto provedení ale je tak zajímavé, že bych si třeba - tak v létě? - měl udělat radost, co? Já vlastně nic takového s číslíčky nemám :crying_anim:

post-1966-1231482357.jpg

Odkaz ke komentáři

New X-Bob napsal:
pro Gila:

na obrázku jsou ty, co se mi moc líbí (ad vlákno o závazcích nepořídit si zas další hodinky). Předpokládám, že vnitřnosti jsou stejné jak u celé řady, toto provedení ale je tak zajímavé, že bych si třeba - tak v létě? - měl udělat radost, co? Já vlastně nic takového s číslíčky nemám :crying_anim:

Běž do nich, neprohloupíš. Navíc cena bude více než přívětivá!

Odkaz ke komentáři

New X-Bob napsal:
pro Gila:

nemáš žádný digitálky???....to musíš napravit...... ;) :lol:

mimochodem,X-Bobe...co tyhle:

post-1110-1231493072.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...