Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám bílý bezel o kterým ještě nejsem rozhodnutej co s ním. Asi ho obarvím na tmavomodrou a šoupnu ho na plastový pouzdro s modrým potiskem sklíčka co mám z DW 5600cs ze kterýho je tenhle žlutý bezel. Dám k němu tenhle modrej pásek a uvidím. Teda až seženu ještě jedem modul.

Odesláno

tak dneska novy prirustek a hned meni majitele . prijdou mi male. A to jsem tak chtel GW-M5600/5610 ://

asi budou muset byt GX-56

post-22880-0-13751200-1369771607_thumb.jpg

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

No jak to tak vypadá, tvoje ruka by GX-56 asi dokázala "zkrotit" :)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Vypadají hustě... u nás ale nedostupné, odkud se dají sehnat? Já očekávám v nejbližších dnech přírůstek od G v pořádí čtvrtý, tak hned jak dojde, tak to sem hodím v echt pozici... :-)

Odesláno

tak dneska novy prirustek a hned meni majitele . prijdou mi male. A to jsem tak chtel GW-M5600/5610 ://

Vůbec Ti nejsou malé. Sám jsem vyzkoušel několik větších G-shocků a nyní nosím Mudmany 9000 na ruce 19,5cm. Jsou sice menší, ale nikde s nimi nemlátím, skvěle se vejdou do rukávu. Menší hodinky jsou prostě kompaktnější a dle mě se lépe nosí. Naopak když někoho vidím jak má zbytečně velké hodinky, vypadá to komicky. Ty budeš mít zápěstí cca 17.5-18cm? 

Odesláno

Vůbec Ti nejsou malé. Sám jsem vyzkoušel několik větších G-shocků a nyní nosím Mudmany 9000 na ruce 19,5cm. Jsou sice menší, ale nikde s nimi nemlátím, skvěle se vejdou do rukávu. Menší hodinky jsou prostě kompaktnější a dle mě se lépe nosí. Naopak když někoho vidím jak má zbytečně velké hodinky, vypadá to komicky. Ty budeš mít zápěstí cca 17.5-18cm? 

Moje 5600 na 18,5 cm obvod ruky a jak píše blam, jedny z nejpohodlnějších Géček co mám.

post-14980-0-02114300-1369802970_thumb.jpg

Odesláno

Chlapci mam cca 18-18.5. Mam tez mudmany a ty me prijdou akuratni svou robusnosti i kdyz jsou podobne velke ale tohle mi prijde maly i ten pasek je takovej damskej :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...