tomr Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Po nějaké době se zase musím pochlubit novými géčky - jsou to MRG-110T. Už nějakou dobu mám jejich velice blízké příbuzné MRG-100, které jsem ze začátku dost hrdě nosil, ale nakonec mi pořád víc připadalo, že vypadají na mojí ruce trochu jako dámské - přemýšlel jsem proč a přišel jsem na to, že je to asi tím kulatým vzhledem - hlavně ten "kroužek" nahoře nad sklíčkem v kombinaci s velkým zápěstím.Říkal jsem si, že by to mohla vyřešit jejich hranatá verze, a nakonec to tak vážně je - i když jsou tyhle stejně velké, v hranaté verzi působí na velkém zápěstí mnohem lépe, takže to vypadá, že je po problému. Tentokrát už nejsou v kovu, ale v titanu - dnes už jsem je měl na ruce celý den a myslím, že jejich nižší hmotnost jim přidává na komfortu nošení...přece jen těžký kus železa na ruce není vždy to nejpříjemnější, ale vzdávat se kvality kvůli nižší hmotnosti (plast) se mi taky nelíbí. Titan mi v tomto směru přijde jako správná volba a jsem velice rád, že jsem do toho šel - měl jsem vůči němu ze začátku tak trochu předsudky, ale nakonec se mi líbí ten matný šedý titan víc než klasická ocel. Dávám jen jednu fotku - mám na focení teď jen mobil a je to vážně hrůza, ale aspoň tohle porovnání sem dám IMAG0043.jpgVypadají zajímavě.Hoď sem fotku na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Pěkný... kov, screwback a neodejde na nich bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Malá aktualizace stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikio.82 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Po nějaké době se zase musím pochlubit novými géčky - jsou to MRG-110T. Už nějakou dobu mám jejich velice blízké příbuzné MRG-100, které jsem ze začátku dost hrdě nosil, ale nakonec mi pořád víc připadalo, že vypadají na mojí ruce trochu jako dámské - přemýšlel jsem proč a přišel jsem na to, že je to asi tím kulatým vzhledem - hlavně ten "kroužek" nahoře nad sklíčkem v kombinaci s velkým zápěstím.Říkal jsem si, že by to mohla vyřešit jejich hranatá verze, a nakonec to tak vážně je - i když jsou tyhle stejně velké, v hranaté verzi působí na velkém zápěstí mnohem lépe, takže to vypadá, že je po problému. Tentokrát už nejsou v kovu, ale v titanu - dnes už jsem je měl na ruce celý den a myslím, že jejich nižší hmotnost jim přidává na komfortu nošení...přece jen těžký kus železa na ruce není vždy to nejpříjemnější, ale vzdávat se kvality kvůli nižší hmotnosti (plast) se mi taky nelíbí. Titan mi v tomto směru přijde jako správná volba a jsem velice rád, že jsem do toho šel - měl jsem vůči němu ze začátku tak trochu předsudky, ale nakonec se mi líbí ten matný šedý titan víc než klasická ocel. Dávám jen jednu fotku - mám na focení teď jen mobil a je to vážně hrůza, ale aspoň tohle porovnání sem dám IMAG0043.jpgSu MEGA oboje. Celokovove telo je ina liga Geciek. Ale ak by som musel vybrat, asi by sa mi viac pozdavali tie okruhle (osobne mam viac okruhlich ako hranatych hodiniek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2013 Vypadají zajímavě.Hoď sem fotku na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 dneska prisel balicek z tiktoxu. bezel a strap na pracovni risemany. takova prkotina, ale kurna ja su tak stastne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. G7900-4 konečne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Trocha údržby neuškodí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Coolidge : To jim jen prospěje, pamatuju si jak jsem si je před rokem či více prohlížel a už tenkrát byly tak správně ošmatlané. Co taková sranda stojí? tomr : Důvod? Hoď sem prosím pár bližších fotek modulu, nikdy jsem neměl rádiový solar modul venku, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Coolidge : To jim jen prospěje, pamatuju si jak jsem si je před rokem či více prohlížel a už tenkrát byly tak správně ošmatlané. Co taková sranda stojí? tomr : Důvod? Hoď sem prosím pár bližších fotek modulu, nikdy jsem neměl rádiový solar modul venku, díky.Chlape, škoda že jsi nenapsal dřív, už je mám smontované zpět.Důvod byl vyčištění pod plastem na dýnku.Ačkoliv se snima sprchuju, stejně tam byl bordel.Takže vyčištěno.Ale neboj, pár detailů sem hodím, ještě tento večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Chlape, škoda že jsi nenapsal dřív, už je mám smontované zpět.Důvod byl vyčištění pod plastem na dýnku.Ačkoliv se snima sprchuju, stejně tam byl bordel.Takže vyčištěno.Ale neboj, pár detailů sem hodím, ještě tento večer. K tomu ale nebylo nutné sundavat zadní víčko, ne? U solárních hodinek když bych sundal zadní víčko, tak tím padá důvod je mít solární - za výhodu soláru považuju jedině to, že nemusím měnit baterii a teda vůbec je otevírat, a tím můžu mít pořád dobrý pocit z originál vodotěsnosti, tak jak je sestavil výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Škoda. Na oddělání bezelu, ale přece nemusíš oddělávat dýnko. Teda jestli je to stejné jako u G9000. Jj, to je ta prachoodolnost, pěkný kec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Takže pár detailů, z rozborky a zborky Mudmanů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Super díky. Takže už mám představu, jak tam drží solar.panel. Díky za znovu otevření, toho si cením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Super díky. Takže už mám představu, jak tam drží solar.panel. Díky za znovu otevření, toho si cením.No, není zač.Popravdě, už se mi do toho moc nechtělo.Počítám, že každé otevření navíc, není žádoucí.Zas jsem si ale říkal, že by to zajímalo víc lidí.A taky to mou hlavu děravou, mohlo napadnout vyfotit hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 K tomu ale nebylo nutné sundavat zadní víčko, ne? U solárních hodinek když bych sundal zadní víčko, tak tím padá důvod je mít solární - za výhodu soláru považuju jedině to, že nemusím měnit baterii a teda vůbec je otevírat, a tím můžu mít pořád dobrý pocit z originál vodotěsnosti, tak jak je sestavil výrobce.Bohužel bezel a dýnko jsou na stejných šroubech, takže se sundá všechno najednout.Viz moje foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 DSCN2235.JPGDík za foto...PS:to máš takovou tlapu, nebo to jen zkresluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Právěže bezel sice je na jednou šroubu, ale bezel je z plastu a jen se dá vycvaknout. Nebo je to tu jinak? A ano, Chilliluk má tlapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Právěže bezel sice je na jednou šroubu, ale bezel je z plastu a jen se dá vycvaknout. Nebo je to tu jinak? A ano, Chilliluk má tlapu.Nerad bych kecal, ale jinej způsob rozebrání jsem nenašel.Vzadu jsou 4 šrouby skrz gumu a dýnko do pouzdra.Nic vycvaknout bez povolení šroubů nejde.Anebo sem hňup a neumím to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Tak ty šroubky mají hlavičku za kterou drží bezel. Spojení dýnka a šroubku je kov na kov, mezi nima není plast, to by nedrželo vodotěsnost(plast by se časem vyžvýkal/povolil). Takle to aspoň bylo na G9000. Předělával jsem totiž bezel z jiného modelu, ale je to už nějaká doba. No to je jedno. Každopádně ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se