nAscA Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) Jj, promin, ty na ktere ses ptal jsou Riseman (maji to i napsano cervenym dole na skle). Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Jj, promin, ty na ktere ses ptal jsou Riseman (maji to i napsano cervenym dole na skle). Díky, zase jsem o něco chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Tak jsem se konečně dočkal... po dvou týdnech čekání dnes přišly... Casio G-Shock GW-9000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Jj, promin, ty na ktere ses ptal jsou Riseman (maji to i napsano cervenym dole na skle). Prosím tě, můžeš se o nich trochu rozepsat, jak se ovládají, jestli to není trochu chaos a co ten twin sensor? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Pánové, požádal bych vás o menší test týkající se teploměru. Mám SUUNTO X-Lander a tam měření skutečné teploty v novém prostředí trvá velice dlouho, resp. čím větší rozdíl teplot je, tím déle měření trvá - což je děs. Uvedu příklad. Hodinky jsem na topení nechal zahřát na 50°C a poté je dal na změření venkovní teploty - venku byl 1°C. Digitálkám trvalo asi 45 minut rozdíl zaznamenat. Člověk by si myslel, že jakmile sensor přijme teplotu prostředí, okamžitě ji vyhodnotí. Tady to na displeji šlo stupeň po stupni. Na chalupě abych dával hodinky tak na 50 minut za okno než vyrazím za dobrodružstvím... Zajímalo by mě tedy, jak fungují casia, nejlépe u modelu RISEMAN (ten se mi líbí), ale za ostatní postřehy budu taky rád. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Mam G2900 maximalna spokojenost,ale zhanam GW-5500-1AJF(mozete najst vo sekcii KUPIM)takze ak viete ako sa k nim dostat tak sem y radami. Mam kopec japonskych kolegov,ktory idu na sviatky domov,takze rozmzslam,ze by som im zadal "domacu ulohu" a nejake by mi priniesli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 To Stando: To zní zajímavě, zkus je zrovna otestovat, jestli by byli ochotní něco takového provádět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Nebo nějaké prospekty k japonským modelům. To by bylo moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 ...skusim to. Dam vediet,ako to dopadlo. Inak keby som spravil sumar,co maju moji kolegovia na ruke,tak bz ste sa divili.Oni si na taketo veci potrpia.Je to tu sama,OMEGA,Tag HEUER,BREITLING,PANERAI,ROLEX,GRAND SEIKO, a boh vie co este....abz som nezabudol k teme....jedem ma aj G Shock....presne take ako zhanam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Nebo nějaké prospekty k japonským modelům. To by bylo moc fajn. Daji se koupit katalogy, cca $20-30 Jinak se daji najit vsechny dosud vydane G-shocky (japonske verze tady: http://translate.google.nl/translate?u=htt...n&ie=UTF-8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Mam G2900 maximalna spokojenost,ale zhanam GW-5500-1AJF(mozete najst vo sekcii KUPIM)takze ak viete ako sa k nim dostat tak sem y radami. Mam kopec japonskych kolegov,ktory idu na sviatky domov,takze rozmzslam,ze by som im zadal "domacu ulohu" a nejake by mi priniesli Osobne bych je koupil asi tady: http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-550...LTI_BAND_5.html pripadne na japonske yahoo aukci. Bohuzel nejsou moc ochotni zasilat mimo Japonsko, coz by ti nejspis nevadilo. Ale existuji i ruzne sluzby, ktere tu aukci za vas vyhraji a preposlou. Pokud by byl zajem, casem bych se o tom vice rozepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Prosím tě, můžeš se o nich trochu rozepsat, jak se ovládají, jestli to není trochu chaos a co ten twin sensor? Díky... Promin, nevsiml jsem si tveho prispevku. Bohuzel tyto hodinky nevlastnim. Myslim, ze v ovladani chaos moc nebude, protoze Casio ma zkusenosti z Pro Treku a dle mych zkusenosti, to nebyl problem ovladat. Sice k tomu byl velice tlusty manual, az jsem se obaval, ze to nejde ani pochopit, ale po prvnim precteni to slo celkem snadno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Daji se koupit katalogy, cca $20-30 Jinak se daji najit vsechny dosud vydane G-shocky (japonske verze tady: http://translate.google.nl/translate?u=htt...n&ie=UTF-8) Dík za odkaz. Prosím napiš mi ještě odkaz k těm katalogům, rád bych se na to mrknul a v té japonštině mám těžkej hokej. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Ty katalogy se daji koupit jen v Japonstine , zkus pohledat na ebay. Tady mas nejake scany: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=66278 Tady jeden ke stazeni: http://world.g-shock.com/intl/pdf/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Ty katalogy se daji koupit jen v Japonstine , zkus pohledat na ebay. Tady mas nejake scany: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=66278 Tady jeden ke stazeni: http://world.g-shock.com/intl/pdf/ Díky i za tohle. Z baje už něco mám. Jen jsem chtěl ještě něco dalšího, nejlépe s hodinkama co jsou popsaný japonsky i na samotnejch hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Gratuluji. pekny kousek. Jsou uplne nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 Tak to jsem netusil, ze se daji na aukru najit takovehle skvosty, Budu se tam obcas muset podivat. Na kolik te v Kc vysly? Vubec nemam predstavu o cenach v CR.Bylo hodne zajemcu p aukci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 A co nějaká ta limitka,pánové???? Máte někdo??? Vím o Mililovi......a mihly se tu krásně červené Mudmany Rallye Paříž-Dakar(v prodejní sekci).......někdo něco dalšího????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Tohle znáte? G-Shock G800F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 znám.... se zeptám....mám sem začít házet fotéčky G-ček???? Těch raritnějších....vymazlenějších????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se