YYBob Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Jo jasně - děkuju za snahu o pomoc - vážím si toho. Původně jsem hledal po fórech a různě po netu díly na svoje DW-8400 ale výsledek nic moc. A pak jsem měl jednou náhodou možnost zkusit na ruku Risemany a byla to skoro láska na první pohled. Na ovládání G-Shocků jsem zvyklý, takže to mi až tak nevadí. Teď už jen bod rozhodnutí a samozřejmě korunky... Ještě jednou dík.
Bull is Bull Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 V 1. 6. 2012 v 11:46, 'ggrand' napsal: Tím jsem chtěl říct, že možnost "oživení" tu je, pokud se k nim váže citové pouto. Jasné, že je to často finanční nesmysl,ale ty city... Znám to sám, nová hračka je nová hračka. Risemany mám rád, ale utlačítkuješ se xmrti. Než nastavíš např. budík, budeš muset projet mnoho módů, děsná otrava,proto šly pryč. Taky teploměr a barometr jsou pro každodenní využití k ničemu. Fakt jenom na tůry a tak. Tie Rysemany som mal dvoje a tiez su prec! Ad jedna zahmlievanie skla(to mam aj teraz na GW3000BB1A)2krat oprava a stale ten isty problem a add dva velke kone a teplomer,barometer naozaj len v prirode inak su ti na prd.Keby som nemal rad tie terajsie GW-cka tiez by leteli z domu.Gecka ma trosku s..u ked troje hodinky a vsetky sa zahmlievaju!(ziadna sauna,len plavanie!!!)
Bull is Bull Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 V 31. 5. 2012 v 17:33, 'Pavel K.' napsal: Mám je asi 10 dní. Moje nová géčka GW3500B-1A. Zatím spokojenost. Radio,solar a spousta dalších typických vychytávek. Čitelnost dobrá i vnoci. Na Casia poměrně dobrá lumi. I dioda osvětlí ciferník dostatečně. Jen displej si za tmy nepřečtete. Časem možná napíšu víc a přidám i fotky. Pavle dufam,ze z nich budes mat samu radost! Pekny kusok .Kombinacia digi a analogove mi nikdy nejako nesedia ale tieto su pekne! Gratulujem.
fazer Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 V 1. 6. 2012 v 13:24, 'Bull is Bull' napsal: Tie Rysemany som mal dvoje a tiez su prec! Ad jedna zahmlievanie skla(to mam aj teraz na GW3000BB1A)2krat oprava a stale ten isty problem a add dva velke kone a teplomer,barometer naozaj len v prirode inak su ti na prd.Keby som nemal rad tie terajsie GW-cka tiez by leteli z domu.Gecka ma trosku s..u ked troje hodinky a vsetky sa zahmlievaju!(ziadna sauna,len plavanie!!!) A když si je měl na opravě, dozvěděl ses příčinu proč se zamlžují? Špatnej kus z výroby? Co si pamatuju, tak naposledy jsem viděl mlžení u digitálek od vietnamců, ale to byly začátky mého zájmu o digi.
Bull is Bull Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 nie neviem dovod,ale asi som stastlivec (dva krat risemany)zaprisahaval som sa,ze gecka ked uvidim akurat ich oplujem a uz nikdy viac do domu a hned na to laska gw3000 a prva prechadzka (+2 a slnko),den stare a zarosene.Reklamaciu stale odkladam,ale tiez pojdu na opravu.
Martin J Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Mam 4x G-shock a este ani jedny sa mi nepodarilo zarosit z nutra... Asi mas smolu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bull is Bull Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Ved to,ale troje gecka a vsetko moje?Uf:suicide_anim: Ostatne agregaty v pohode asi som smoliar! Mam jedny stare casia doslova len na saunovanie a po dvoch rokoch nic,ziadna rosa.
Gilius Odesláno 2. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Mně to teda taky přijde divné. G-ček mi prošlo rukama spousta( vintage, nové....prostě spousta ) a nerosily se mi ani jedny.....
fazer Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Jedinej jev co jsem pozoroval u Risemanu bylo, že když jsem je měl v létě u moře dlouho na slunci a byly na dotek horký, tak displej jako kdyby stmavl. Když jsem je pak ochladil ve vodě, tak se to zase vrátilo do normálu.
Bull is Bull Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Tieto dostal moj brat AWG-101-1AER a po 3rokoch nic,absolutna paradicka.Stale si ich len pochvaluje. Pri tejto reklamaci budem zistovat dovod.
misoo Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Caute, chcem nieco odolne k vode, do krcmy a tak... Vyhliadnute mam Gcka DW5600BB. Paci sa mi ich stealth look. Len by som sa chcel uistit ci ta citatelnost inverzneho displeja nebude zla. Necakam a ani nevyzadujem super citatelnost, tak snad to nebude tragicke... Nemate ich niekto nahodou? Vopred dakujem za info http://www.inhodinky.sk/index.php/e-shop/124-casio/174-casio-g-shock-hodinky/14432-casio-g-shock-dw-5600bb-1
Henatko Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Čitelnost není zlá ale není taky dokonalá , někdy pod uhlem musím déle "číst" čas ale neberu to jako zápor a důvod proč bych daný model nebral (prostě když líbí tak není co řešit)
ggrand Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Měl jsem DW5600MS, což je dost podobné...a za mě teda nebrat. V baráku se to blbě čte,ale pořád líp než G9000MS.Oproti naprosté klasice DW5600 mají zesílené číslice, takže čitelnost není ještě tak moc na hraně jako u jiných inverzních displejů. Nakonec mě ta čitelnost prostě začala štvát, tak jsem je pustil dál. Tyhle hodinky nemají ani automatické rozsvěcování, které by ti pomohlo s čitelností. Dokonce mají dost zapuštěné malé tlačítka, které se v praxi dají ovládat skoro jenom nehtem, takže rozsvítit je je taky nepříjemné-teda v porovnání s hodinkama, které mají 5. tlačítko pod displejem na rozsvícení.
Bull is Bull Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Tak daj nejaky tip u ktoreho modelu je citelnost dobra. U risemanov som nemal problem,ale ine digi moja ruka nepoznala
misoo Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Hmm dik za info, ved kupime, vyskusame a pripadne predame... Ak by ste nahodou vedeli o podobnych 'stealth-like' odolnych hodinkach, dajte vediet. Diiiik
ggrand Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Z inverzních je dobrá čitelnost u G7710, u limitky Men in mat black Risemanů,Mudmanů,Gulfmanů.
Henatko Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 A že jim ta práce sluší Čitelnost i tady těch Mudú byla super a střídal jsem přítmí nákladního prostoru dodávky přes sluníčko až noční jízdy .
Bull is Bull Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Ta cervena je na mna moc uletena,ale samozrejme podla chuti kazdeho soudruha.Pozeram,ze im tiez paradne nakladas a neparkujes ich po suflikoch!Na to su gecka!Ja cez den mam na labe jednoznacne gecka,ale ak sa zotmie hned davam luminox.Neskutocne mi vadilo ked som z prveho pohladu neodcital cas a mackat osvetlenie alebo davat nasvecovat hodinky uz ma nici :suicide_anim:
Henatko Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Já se zase rád odlišil červenýma Mudama :-) a osvětlení jsem řešil automatikou (zatím ve válečném konfliktu nejsme abych se musel krýt i když by se mi nějaký ten Traser líbil)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se