long Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 V 28. 7. 2012 v 10:44, 'Gilius' napsal: 4 Kamil - Ale Ty už jsi přece jedny G-čka měl....056....na Tebe ale byly asi hrozně malé. Kousek, co sis pořídil, Ti rozhodně sedne !!!! 4 Long - jsou origo, neboj se Žádnej fejk. A ty hnusy hranatý ani nebudu komentovat ( aby ses, Chilliluku, neurazil.....nemyslím to zle a není to útok na Tebe.....jen tyhle hranatý G-čka nemám rád......je to prostě hnus ) Děkuji Ti, docela jsem čekal kdy se tady objevíš a bylo mi blbé Ti psát S.Z. No a s pamětí u Kamila to lepší nebude, sice není staý dědek, ale má nového souseda, prý nějakého němce.
Gilius Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Já jsem tu furt...sice třeba nepíšu, ale jsem tu Kamil má německého souseda ??? Snad ne Alzheimera ???
pooletr Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Já jsem naprosto spokojenej s těmito G-shock 3310. Už je mám snad 7 let. Vydržely toho hodně a jeví jen mírné známky užití. Baterie byla měněna za celou dobu 2x a jejich +odchylku upravuji tak jednou za měsíc. Ještě toho mají hodně před sebou - moje malá dcerka si s nima ráda hraje :-) Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem pooletr
David_B Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Aktualizovaná sbírka má a manželčina, přibyly GD-100CS a ještě mám na cestě G-9000 Mudman.
ZoSo Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) mé prvorozenéhttp://s9.postimage....0822_103635.jpg Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem ZoSo
mindy Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 poradte ktore z tychto dvoch kupit ..neviem sa rozhodnut ktore su krajsie....tie gw8900 su riadene radiom a maju solar ked zas tie druhe su cele biele a nevyzera to vobec zle
ggrand Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 mindy: Ani jedny, bílá není praktická, špiní se a někdy to nemusí jít dolů, displeje mají oboje hodinky na houby.Když se to vezme z jiné strany, tak asi ty horní, protože u nich jde zapnout automatické rozsvěcování i přes den, protože displej jde bídně přečíst, tak automatické přisvícení může pomoct.Ty spodní sice automatické svícení mají taky, ale jelikož jsou solární, tak se rozsvítí jen ve špatných světelných podmínkách. Jenže špatné světelné podmínky jsou pro inverzní displeje skoro furt a automatika je stavěná na špatné světelné podmínky pro klasickou verzi displeje.
michael99 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) V 7. 1. 2012 v 12:14, michael99 napsal: Zde je i něco za mě Měl bych dotaz...všiml jsem si, že u mých casií GW-3000 začíná být nepatrná mezera mezi sklíčkem a plastovým kroužkem, který je okolo displeje. Je to prozatím nepatrná mezera...ale dříve tam vůbec nebyla a nyní tam zastrčím i jednou přeložený proužek papíru. Obávám se, aby to nedopadlo jako u mých druhých, starších G-schocků G-300, kde je mezi pouzdrem a sklíčkem více jak milimetrová mezera. Jen upozorňuji, že ani jedny hodinky jsem nepodroboval žádným teplotním šokům, nesprchuji se s nimi a maximálně s nimi navštívím párkrát do roka bazén. Pro lepší představu jak to vypadá posílám foto obou modelů hodinek. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem michael99
mindy Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 V 25. 8. 2012 v 19:06, ggrand napsal: mindy: Ani jedny, bílá není praktická, špiní se a někdy to nemusí jít dolů, displeje mají oboje hodinky na houby.Když se to vezme z jiné strany, tak asi ty horní, protože u nich jde zapnout automatické rozsvěcování i přes den, protože displej jde bídně přečíst, tak automatické přisvícení může pomoct.Ty spodní sice automatické svícení mají taky, ale jelikož jsou solární, tak se rozsvítí jen ve špatných světelných podmínkách. Jenže špatné světelné podmínky jsou pro inverzní displeje skoro furt a automatika je stavěná na špatné světelné podmínky pro klasickou verzi displeje. tak toho som sa bal ze aka je ta citelnost toho displeja ale tak dufam ze ked rozsvieti tak cez den to nebude az take zle...tiez by som skor zobral tie horne aj ked je pravda ze ta biela za zaspini a uz nemusi ist dole
lub Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 V 25. 8. 2012 v 20:02, michael99 napsal: Měl bych dotaz... ona ta předkožka na géčkách asi časem trochu povolí. zkus ji sundat a uvidíš, jestli tam nemáš nějaký svinstvo.
wave ceptor Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 To že se to na těch GW-3000 odchlíplo mne překvapilo.....nemile. Jsou to moje vysněné hodinky rád bych je jednou v životě zakoupil, pro mě jsou to nejhezčí Géčka co jsou na trhu. Prostě by to byly moje poslední hodiky a toto by mi vadilo, asi.
t2 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Japonci prodali číňanům značku G shock. A ti vám radí: Jééé tak po roce je zahodíte a koupíte si nový. Divím se že Casio ještě vůbec umožňuje takový věci jako výměnu baterky.
michael99 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 V 26. 8. 2012 v 17:26, wave ceptor napsal: To že se to na těch GW-3000 odchlíplo mne překvapilo.....nemile. Jsou to moje vysněné hodinky rád bych je jednou v životě zakoupil, pro mě jsou to nejhezčí Géčka co jsou na trhu. Prostě by to byly moje poslední hodiky a toto by mi vadilo, asi.Ona je ta mezírka zatím sotva patrná, ale obávám se, aby to časem ještě víc nepovolilo a nebyla tam kdoví jaká mezera. Jinak jsou to krásný hodinky a doufám, že mi budou dlouho sloužit.
kdojinej Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Mě už nějakou dobu dobře slouží tyto:
Trainzak Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Já mám tyto: Vlákno k těmto hodinkám: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52603-casio-g-shock-ga-150-1adr/
duff2 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Ahoj. i když jsem si řekl, že mi ProTreky PRG-80T stačí a další CASIO už kupovat nebudu, neodolal jsem, když jsem na jedné vojenské základně viděl tyhle...už je mám na ruce a jsou fakt super, lehký,, na Géčka docela elegantní. Nejvíc se mi líbí, že ten, kdo nezná způsob ovládání, tak se v těch čudlíkách a rafičkách totálně ztratí :-).
duff2 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Z toho velkého obrázku to možná není úplně patrné, ale základní orientace v číselníku je rychlá..prostě mrknu a hned vím, kolik je hodin. Světové časy, alarm a stopky, to už je trošku "věda"..ale opravdu jen trošku... Krásné a krásně nepraktické hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se