ggrand Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Měl jsem MS. Čitelnost nebyla zas tak špatná, protože Casio používá upravený displej, který má oproti klasice zesílené číslice. Takže čitelnosti MS verze byla o 50% lepší než např. G9000MS. Myslím si ale, že červený podklad není ideální a lepší je bílý/šedý, přece jenom je to větší kontrast.
t2 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Já bych volil BB a na druhém místě SN o ostatních bych neuvažoval.
lub Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 díky kluci. taky to vidím na BB nebo SN.na fotkách to vypadá, jako že ty all black BB jsou ještě kontrastnější (mají lepší folii pod displejem..?) než SN, ale to nejspíš záleží na tom, jak je kdo při focení nastaví ke světlu...nebo jít na jistotu a vzít ty se zlatým akcentem..
ggrand Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Zlatý akcent bych nezval jistotou. Mě se líbí SN. Ale já se znám, časem, spíše krátkým časem by mě ten dislej začal štvát a prodal bych je. Proč nezkusit GD350? Ty i s inverním jsou výborné, alespoň co jsem viděl dle fotek.
lub Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 hele já ti nevim. mně už všechny ty nový géčka neoslovujou. ale tys je měl v plánu, ne..?
ggrand Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Měl, ale nechce se mi za ně dávat skoro trojku. Bojuju s tou myšlenkou. Upraveno 7. června 2013 uživatelem ggrand
zibarek Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) ahoj,tak nějak nemohu přestat myslet na klasiku dw-5600, ale rád bych pro změnu zkusil negativní displej.tak se chci zeptat, jestli je nějaký rozdíl v čitelnosti displejů těchto 3 modelů - máte s některými z nich zkušenosti? variantu BB jsem viděl na krámě a čitelnost mi přišla nadprůměrná (v rámci neg. displejů).dík Když z negativních displejů, tak bych šel do 5600MS, i když jsem zastáncem klasiky. Tady bych si vybral, to je paráda:http://www.flickriver.com/photos/tags/dw5600/interesting/ Upraveno 7. června 2013 uživatelem zibarek
zibarek Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Tak se taky musím pochlubit. GW-5000Paráda, velká gratulace.
gougy Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Tak se taky musím pochlubit. GW-5000Bezvadné!
blam Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak se taky musím pochlubit. GW-5000 Pěkné, pěkné.
zibarek Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Přemýšlím ještě nad koupí Mudmanů, akorát se nemůžu rozhodnout zda G-9300-1, nebo G-9000-1.Samozřejmě je tam rozdíl ve velikosti, solár, atd., asi bych mohl oboje. Můžu poprosit o postřehy ( plusy, mínusy ) současných, či bývalých majitelů.Díky
lub Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 tak jsem prošel několik stránek zpět a pěkný kousky máte, moc pěkný.nakonec si taky zase nějaký géčka pořídim, co mi zbejvá . asi ještě nejsem dokonale vyléčenej . pokud byste měli chuť na pořádnej úlet za super cenu - tak tady jsou jedny rastafariánský ve slušné slevě..ve srovnání třeba s ebay jsou skoro zadara. tady na dračku zřejmě nejdou, ale jednou by to mohl možná být sběratelský kousek..(?). mám trochu cuky je vyzkoušet, ale asi bych neměl odvahu to vzít na ruku mezi lidi, neřku-li do práce.. takže přecejen dám přednost nějaký klasice.
ggrand Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 To mě zajímá, co ti nakonec skončí na ruce... Ale spojení Casio G-shock a sběratelský kousek mě pobavil. Něco jako limitovaná edice 5600, kde limitek už bylo víc než Casio nabízí modelů
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) tak jsem prošel několik stránek zpět a pěkný kousky máte, moc pěkný.nakonec si taky zase nějaký géčka pořídim, co mi zbejvá . asi ještě nejsem dokonale vyléčenej . pokud byste měli chuť na pořádnej úlet za super cenu - tak tady jsou jedny rastafariánský ve slušné slevě..ve srovnání třeba s ebay jsou skoro zadara. tady na dračku zřejmě nejdou, ale jednou by to mohl možná být sběratelský kousek..(?). mám trochu cuky je vyzkoušet, ale asi bych neměl odvahu to vzít na ruku mezi lidi, neřku-li do práce.. takže přecejen dám přednost nějaký klasice. Já mám poslední dobou rád modely vyrobené max. v 90-tých letech - teď čekám na DW-5600C se screwbackem, které jsou někde na cestě. Pak sem dám samozřejmě fotky a napíšu nějaký ten jásot okolo Ty barevný géčka se mi sice líbí, ale odvahu na ně zatím taky nemám...věřím ale, že přijde den, kdy je klidně vezmu na ruku a bude mi úplně jedno, co si myslí ostatní. Upraveno 10. června 2013 uživatelem Chilliluk
zibarek Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Tak jsem dnes strávil asi půl hodiny v obchodě vybíráním a zkoušením Mudmanů. Pořád jsem nevěděl, zda G-9300-1, nebo G-9000-1. Vyzkoušet je to na ruce asi nejlepší.Velice mě překvapilo, jak větší 9300 dobře sedí na ruce a pásek je u nich výborný ( bez těch mega-vlnek co tak tlačí do ruky ).Trochu mě ale zarazila jejich masivita a výška, byl to docela rozdíl od mých M5610, které jsem měl zrovna na ruce.Pak jsem vyzkoušel 9000 a tak jsem si vybral.Tady je můj nový přírůstek a má velká radost.
zibarek Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Honzo gratuluji. Skvělá volba. nejlepsi Díky, jsou fakt úžasný a náramně fotogenický, hned jak je vezmu někam na výlet, udělám pár foteček.Klasika je halt klasika.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se