Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem MS. Čitelnost nebyla zas tak špatná, protože Casio používá upravený displej, který má oproti klasice zesílené číslice. Takže čitelnosti MS verze byla o 50% lepší než např. G9000MS. Myslím si ale, že červený podklad není ideální a lepší je bílý/šedý, přece jenom je to větší kontrast.

Odesláno

díky kluci. taky to vidím na BB nebo SN.

na fotkách to vypadá, jako že ty all black BB jsou ještě kontrastnější (mají lepší folii pod displejem..?) než SN, ale to nejspíš záleží na tom, jak je kdo při focení nastaví ke světlu.

..nebo jít na jistotu a vzít ty se zlatým akcentem..

post-5667-0-61934500-1370601957_thumb.jpg

Odesláno

Zlatý akcent bych nezval jistotou. Mě se líbí SN. Ale já se znám, časem, spíše krátkým časem by mě ten dislej začal štvát a prodal bych je. Proč nezkusit GD350? Ty i s inverním jsou výborné, alespoň co jsem viděl dle fotek.

Odesláno (upraveno)

Měl, ale nechce se mi za ně dávat skoro trojku. Bojuju s tou myšlenkou.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

ahoj,

tak nějak nemohu přestat myslet na klasiku dw-5600, ale rád bych pro změnu zkusil negativní displej.

tak se chci zeptat, jestli je nějaký rozdíl v čitelnosti displejů těchto 3 modelů - máte s některými z nich zkušenosti?

variantu BB jsem viděl na krámě a čitelnost mi přišla nadprůměrná (v rámci neg. displejů).

dík

Když z negativních displejů, tak bych šel do 5600MS, i když jsem zastáncem klasiky.

Tady bych si vybral, to je paráda:

http://www.flickriver.com/photos/tags/dw5600/interesting/

Upraveno uživatelem zibarek
Odesláno

Přemýšlím ještě nad koupí Mudmanů, akorát se nemůžu rozhodnout zda G-9300-1, nebo G-9000-1.

Samozřejmě je tam rozdíl ve velikosti, solár, atd., asi bych mohl oboje. :suicide_anim:

Můžu poprosit o postřehy ( plusy, mínusy ) současných, či bývalých majitelů.

Díky

Odesláno

tak jsem prošel několik stránek zpět a pěkný kousky máte, moc pěkný.

nakonec si taky zase nějaký géčka pořídim, co mi zbejvá . asi ještě nejsem dokonale vyléčenej :D.

pokud byste měli chuť na pořádnej úlet za super cenu - tak tady jsou jedny rastafariánský ve slušné slevě..ve srovnání třeba s ebay jsou skoro zadara. tady na dračku zřejmě nejdou, ale jednou by to mohl možná být sběratelský kousek..(?). mám trochu cuky je vyzkoušet, ale asi bych neměl odvahu to vzít na ruku mezi lidi, neřku-li do práce.. takže přecejen dám přednost nějaký klasice.

Odesláno

To mě zajímá, co ti nakonec skončí na ruce... Ale spojení Casio G-shock a sběratelský kousek mě pobavil. Něco jako limitovaná edice 5600, kde limitek už bylo víc než Casio nabízí modelů :D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

tak jsem prošel několik stránek zpět a pěkný kousky máte, moc pěkný.

nakonec si taky zase nějaký géčka pořídim, co mi zbejvá . asi ještě nejsem dokonale vyléčenej :D.

pokud byste měli chuť na pořádnej úlet za super cenu - tak tady jsou jedny rastafariánský ve slušné slevě..ve srovnání třeba s ebay jsou skoro zadara. tady na dračku zřejmě nejdou, ale jednou by to mohl možná být sběratelský kousek..(?). mám trochu cuky je vyzkoušet, ale asi bych neměl odvahu to vzít na ruku mezi lidi, neřku-li do práce.. takže přecejen dám přednost nějaký klasice.

Já mám poslední dobou rád modely vyrobené max. v 90-tých letech - teď čekám na DW-5600C se screwbackem, které jsou někde na cestě. Pak sem dám samozřejmě fotky a napíšu nějaký ten jásot okolo :)

Ty barevný géčka se mi sice líbí, ale odvahu na ně zatím taky nemám...věřím ale, že přijde den, kdy je klidně vezmu na ruku a bude mi úplně jedno, co si myslí ostatní.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Tak jsem dnes strávil asi půl hodiny v obchodě vybíráním a zkoušením Mudmanů. Pořád jsem nevěděl, zda G-9300-1, nebo G-9000-1. Vyzkoušet je to na ruce asi nejlepší.

Velice mě překvapilo, jak větší 9300 dobře sedí na ruce a pásek je u nich výborný ( bez těch mega-vlnek co tak tlačí do ruky ).

Trochu mě ale zarazila jejich masivita a výška, byl to docela rozdíl od mých M5610, které jsem měl zrovna na ruce.

Pak jsem vyzkoušel 9000 a tak jsem si vybral.

Tady je můj nový přírůstek a má velká radost.

post-14980-0-61320400-1370970241_thumb.jpg

Odesláno

Honzo gratuluji. Skvělá volba.  :thumbsup_anim:

nejlepsi :)

Díky, jsou fakt úžasný a náramně fotogenický, hned jak je vezmu někam na výlet, udělám pár foteček.

Klasika je halt klasika. :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...