marnejeto Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 1 hodinou, šíma napsal: Pěkný . A moje každodenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Buďte zdrávi, chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Zdravím s Ježíškem na ruce. Samozřejmě z druhé ruky (r.v. 2002), ale vizáží jsou funglovky. Lumi už rychle mizí, ale do rána lehce svítit vydrží. V konkurenci ostatních hodinek, co byly ve výběru, nakonec zvítězily kvůli california ciferníku a hlavně jsem chtěl ten manuál Unitas. To natahování korunkou ve velikosti kola od traktoru je zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Procházka s "ježíšovkama" po rodném městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 5 hodinami, Chronopetr napsal: Procházka s "ježíšovkama" po rodném městě. Frýdlant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Ne, ne, Znojmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Po servisu zpět na ruce...už mi chyběly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HOKR Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Nový přírůstek zakoupený nyní od místního člena. Ještě jednou díky FILLOSi ! Úplně mě dostali...budu muset prodat pár PRIMek a pořídit další....a další.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Gratuluji, dobře děláš! Glycine jsou fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Ponděleční posvatební z Anglie. V pozadí Tudory, které dostal můj nový anglický švagr k svatbě od otce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 (upraveno) Pěkný! a gratuluji k přepojení hodinového příbuzenstva. Upraveno 30. března 2023 uživatelem Michal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Parádní kukačky se švagrem máte . A jsou to zapálení chronomagoři nebo jen táta Anglán sáhl naslepo po "domácí" značce a prověřeném modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 (upraveno) V 30. 3. 2023 v 22:19, Michal. napsal: Pěkný! a gratuluji k přepojení hodinového příbuzenstva. V 31. 3. 2023 v 6:36, Chronopetr napsal: Parádní kukačky se švagrem máte . A jsou to zapálení chronomagoři nebo jen táta Anglán sáhl naslepo po "domácí" značce a prověřeném modelu? Děkuji pánové Švagr i jeho otec jsou zapálení chronomagoři. V rodině jsem dosud žádnou spřízněnou duši neměl a našel jsem je až v Anglii. Upraveno 1. dubna 2023 uživatelem Elmelund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Tak to je paráda, to jsi asi sestru pochválil . Tak občas pošli foto, s čím se pánové z Anglie vytáhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Po dlouhé době zas starý dobrý Airmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Už jsou doma .... Nejpohodlnější hodinky co jsem měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Paráda, Airman i Suby! Nevím, jestli pověsti Glycine uškodil ten odkup Invictou. Tyto modely jsou dle mého top v poměru cena/výkon. Když vidím ty posunuté indexy u Seiko za 12k a dražší, tak na tohle prostě u Glycine člověk za stejnou cenu nenarazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se