Matyku Odesláno 20. března 2025 Nahlásit Odesláno 20. března 2025 Mé oblíbené hodinky. Glycine GL0069 Mám je téměř dva roky a každý den, kdy je mám na ruce, mi dělají radost. Nádherný dárek k osmnáctinám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
JanKuc Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Dnes 20min ve fronte na asfalt. Nastesti v dobre spolecnosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
AKUC Odesláno 22. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2025 moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lukassob Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
paya01 Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 Po dlouhé době na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Chronopetr Odesláno 10. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Čekám v autě přímo pod lampou, tak jsem to zkusil zmáčknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
marnejeto Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Včera na pivku ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
JanKuc Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Dnes dosly funglofky. Ani jsem je nenaridil, jen zkratil tah a sup do chlubirny. A vubec nevadi ze presne tento typ mam uz potreti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Perkele Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nažvejknutá výloha v Karlových Varech - ale stejně se mi nejvíc líbí tyhle trochu spontánně pořízený 1
Chronopetr Odesláno 28. února Autor Nahlásit Odesláno 28. února To je konečně sanšajn! Nešlo nevyfotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Chronopetr Odesláno 19. března Autor Nahlásit Odesláno 19. března Opět hra stínů, jen na jiných Glyckách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
AKUC Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
mouka013 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Chronopetr Odesláno 31. července Autor Nahlásit Odesláno 31. července A jsou tu zase... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
JanKuc Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dycinky Glycinky! Rikam to furt a reknu zas: za mrzky peniz spicovni kukacky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Perkele Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna (upraveno) Je to tak! Nikdy jsme neměl tak přesné mechaniky - dělají sotva pár vteřin za týden do plusu. Jsou prostě boží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna uživatelem Perkele 3
marnejeto Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Glýci jsou super , ale já si teď od nich dám delší pauzu. Po čtyřech letech intenzivního nošení jsem je odvezl k profíkům do Onyxu
Blackhawk1971 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna 1962 Airmany po 5 ti letech konecne osazene origo sklicko s kiklopem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se