Chronopetr Odesláno 31. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Incursore a česká tenisová bitva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Docela příjemně překvapuje přesnost, doteď zkušenost zejména se Seiko strojkama 4r a 6r a takhle základní Selita nebo co v tom vlastně je, je hravě strčí do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Ta přesnost je strašně individuální záležitost. V mnoha vláknech se tu dočteš o mnoha hodinkách napříč značkami o jejich nadprůměrné nebo naopak podprůměrné přesností, spolehlivosti, atd. Vždy je fajn, když jsi majitel toho vyladěného kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Jo, to jsem si všiml, obzvlášť v Seiko sekci, jak se občas vedou plamenné řeči na tohle téma, ale jak se hodinkám věnuji teprve cca ten rok, tak mě to překvapilo, ten citelný rozdíl oproti Samurajům, Alpinisti se vcelku drží, ale pomalu jdou napřed, mém případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 To je právě ono. Narazíš na nadšené majitele Seiko 5 se 7S26, co jim hodinky dělají pár sekund denně. Vedle toho pohoršené majitele 6R36, co se pohybují na hraně uváděné tolerance 30-40s/den. Stejně tomu je u základních Švýcarů. Některé šlapou pár sekund za den, některé klopýtají taky s desítkami vteřin vpřed/vzad. Na přesnost jsou mobily, rádia, smart kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Jo, to souhlas, tohle je můj druhý švýcar, tak nemůžu mluvit o velké zkušenosti, první byl Longines s CSOC a jak říkáš, na přesnost jsou jiné ukazatele času, takže jsem měl stejně raději Seika s o dost horším strojkem a neuráželo mě to. Jen ty Glycine mě překvapili, čekal jsem to horší, takže ty hodinky mi dělají velkou radost, nejen zpracováním. Ještě se zmíním k bronzu, hezky to chytá patinu a působí to fakt dobře, trochu jsem se bál, aby to nevypadalo moc kolotočářsky, ale vůbec, relativně velký rozměr ve spojení s malou výškou působí i na potápky docela elegantně na ruce. Ze začátku jsem taky chytal zelený fleky na kůži, ale to samo přestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Po dlouhé době příspěvek. Jinak bronzové COMBAT SUB jsou teď v prodeji a je to fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Prvně na parachute strapu. A je to paráda...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Ty parachuty jsem nějak pořád vynechával. Pak se ke mně jeden dostal a teď tím vybavuji všechny hodinky, ke kterým se i jen trochu hodí. Maximální pohodlnost nošení i oblékání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 obdobie Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobykoby Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobykoby Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Za chvíli budou na ruce. Teď na stole kvůli focení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Hmm, pěkné to máš. Nutně potřebuju nějaký bíčbojácký pepsiny ke kraťasům a Glycine mají i verzi GMT. Kde jsi je prosím kupoval? Podepsala se na kvalitě Invicta? Co přesnost, četl jsem hororové příběhy o standardu +25s/den… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Ahoj, mám je asi dvě hodiny, takže přesnost zjistím tak za týden. Nicméně kvalita mě překvapila. Na každých hodinkách, co jsem měl, jsem něco našel, tady vše OK. Perfektně mi sedí na ruce a jsou super nizoučké, na to že mají WR 30 ATM. Kupoval jsem je tady: https://www.glycinestore.eu/ Přišly za dva dny. Vše bez problémů. Upraveno 8. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února No paráda, díky za reakci. Pokud se časem pochlubíš s dalšími fotkami a přesností, budu rád a modrá jim fakt sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Jsou opravdu perfektní! Jak píšeš, nízké, elegantní, přitom parametry WR echt potápy! Užívej radosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 3 hodinami, lukassob napsal: Ahoj, mám je asi dvě hodiny, takže přesnost zjistím tak za týden. Nicméně kvalita mě překvapila. Na každých hodinkách, co jsem měl, jsem něco našel, tady vše OK. Perfektně mi sedí na ruce a jsou super nizoučké, na to že mají WR 30 ATM. Kupoval jsem je tady: https://www.glycinestore.eu/ Přišly za dva dny. Vše bez problémů. Gratulujem, dobrý výber. Užívaj si ich ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se