Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak mi napsal prezident, že mají zastoupení na slovensku:

Hi Vit,

Thank you for reserving the M8 and bracelet. We will contact you when production is ready. It should be mid-summer. We will also have our Europe distributor based in Slovakia set up by then as well so service will be no worries.

Best regards,

Chris Wiegand

President

Wiegand Custom Watch, LLC.

LÜM-TEC watches

Nevíte, jaký bodou mít rozměr (šířku) řemenu?

Zdravim Vas vsetkych, Ghill mal pravdu, distributor je clenom tohto fora:-) S radostou Vam totiz mozem oznamit, ze sme sa stali oficialnym Lum-tec distributorom pre Europu. Myslim, vsak, ze reklamu by som v tomto prispevku nemal robit. Chystam sa vsak pridat reklamu do sekcie profi predaj. Keby mal niekto nejake poziadavky, kludne ma kontaktujte. Rad Vam odpoviem.

• Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
wow! gratuluju... :)

dakujem, naozaj ma to tesi, pretoze viem ze znacka Lüm-tec ma v sebe naozaj velky potencial. Dufam ze ako clen fora Vam chronomagistom budem napomocny :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
dakujem, naozaj ma to tesi, pretoze viem ze znacka Lüm-tec ma v sebe naozaj velky potencial. Dufam ze ako clen fora Vam chronomagistom budem napomocny :thumbsup_anim:

Super, tak to si asi pojedu pro své Lum-techy na Slovensko.

Jaké budeš mít ceny? (stejné jako Lum-tech?)

Budeme tu asi všichni vděční, když nás budeš informovat o novinkách a podrobnostech u té wolframové edice.

Je možné si zamluvit nějaké konkrétní číslo u dané limitované edice?

EDIT: samozřejmě přeju také mnoho úspěchu v podnikání

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Super, tak to si asi pojedu pro své Lum-techy na Slovensko.

Jaké budeš mít ceny? (stejné jako Lum-tech?)

Budeme tu asi všichni vděční, když nás budeš informovat o novinkách a podrobnostech u té wolframové edice.

Je možné si zamluvit nějaké konkrétní číslo u dané limitované edice?

EDIT: samozřejmě přeju také mnoho úspěchu v podnikání

Dakujem za podporu. Na tvoje otazky som odpovedal v tomto vlakne: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry225663

Odesláno (upraveno)

Nazdar chlapi, vypadá to, že už jsou modely M1-5 silně out ;-)

Nicméně pan Wiegand mi jedny M4 (černé PVD s oranžovými čísly, výr.č. A05/55) poslal a já bych se rád podělil o zkušenosti.

Vypadají jako na jeho fotkách, čili fotit je nemá smysl. Za tu cenu jim odpouštím pár nedotažeností :

1/ dost ostrá hrana vespod kolem celého pouzdra při běžné manipulaci vždy podře střední část koženého pásku u nožiček, ale překvapivě ruku od zbytku těla ještě neoddělila

2/ ocelový tah mezi články nemá povrchovou úpravu a tam, kde ji má, je malinko jiný odstín, než na pouzdře

3/ kožený pásek má nesmyslný tvar přezky, je plochá, takže zapnutá "trčí"

Jinak jsou provedeny slušně.

MDV v oranžovém provedení mi vydrží tak nějak svítit cca 6 hodin v noční šeré místnosti.

Za minulých 10 dní je přesnost do 1 sec resp. pod moji rozlišovací schopnost proti mému referenčnímu radiocontrolled času. To mě potěšilo a definitivně jsem přestal plakat, že "netikají".

Tak tedy závěr zní : myslím, že z nich mám radost. :-)

Upraveno uživatelem Flier
Odesláno (upraveno)
Takto by mal vyzerat tah na volframove hodinky:

P10304421.jpg

Dík za info, odkud to máš?

Jinak jestli je to on, tak mě na první pohled moc nenadchl, ale k hodinkám ho koupím, kvůli použitému materiálu.

EDIT: chyběl otazník

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Pozri sa na lumtec fore do threadu otazka k tahu na m9 a m10. sice nelogicke, ale dali to tam.

Dík za info, odkud to máš?

Jinak jestli je to on, tak mě na první pohled moc nenadchl, ale k hodinkám ho koupím, kvůli použitému materiálu.

EDIT: chyběl otazník

Odesláno
Mám asi špatnou zprávu o kalibru: Movement will be SII NH25A11J

Čekal jsem, že vyberou něco lepšího.

Tiez som cakal nieco lepsie, no potom by asi cena stupla a hodinky by pre "krizou zmietany svet" neboli az tak atraktivne :D

Na druhej strane, ked som si zistil viac info o spolocnost SII, ktora strojcek vyroba, tak to az taka katastrofa nebude - maju ISO 9000, a to uz o niecom svedci

pyrawvryrf0pebv315gs.jpg

dbgn1da5a981dllbrb5q.jpg

Odesláno (upraveno)

Tohle je přesně ten typ hodinek, kam by se mnohem více hodil quartz, než tahle low-end mechanika.

Hlavně mě nekamenujte, ale já vážně u tohoto typu hodinek nechápu, proč se tam cpe za každou cenu mechanika.

Tohle je přeci ten strojek, který bývá v Seiko 5 za 50 dolarů, ne?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Tohle je přesně ten typ hodinek, kam by se mnohem více hodil quartz, než tahle low-end mechanika.

Hlavně mě nekamenujte, ale já vážně u tohoto typu hodinek nechápu, proč se tam cpe za každou cenu mechanika.

Tohle je přeci ten strojek, který bývá v Seiko 5 za 50 dolarů, ne?

Ja by som si v nich tiez radsej predstavil taku rondu s 10-rocnou vydrzou baterky, ale horologicky puristi uprednostnia sice lacnu, no mechaniku :(

Odesláno
Mám asi špatnou zprávu o kalibru: Movement will be SII NH25A11J

viz zde: http://watchandclockforum.com/viewtopic.ph...=a&start=30

něco taky tady: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?4,32870,32903

Čekal jsem, že vyberou něco lepšího.

Dopisoval jsem si o tom s Chrisem a výsledek:

- ruční nátah by byl neprodejný (chtěl jsem do té velikosti pouzdra Unitas)

- ETA v automatu pro něj není perspektivní - od r. 2011 nedodává

- Selita, Choisi a další výrobci jsou v malé sérii drazí, dodací lhůta na strojek 12 měsíců.

- většina zákazníků chce kvarc

- pro "fajnšmekry" bude tedy automatická mechanika, kvůli ceně (chtěl ji udržet pod 500$) z Japonska. Tento strojek je údajný klon Seiko, prošel u něj testováním několik měsíců a osvědčil se.

- Choisi snad někdy příště, je připravený ho narvat do nějaké klubové limitky apod., když bude zajištěný odbyt.

Jinak Choisi zde:

http://www.choisi.ch/index.php?id=mouvemen...d=1170!2308

Odesláno (upraveno)

Chris pred chvilou predstavil koncept M11 a M12

Mcalibluebraceletcatalogpiccopy.jpgMcalibraceletcatalogpiccopy.jpg

edit? pridany obrazok

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno
.....maju ISO 9000, a to uz o niecom svedci...

Mám s tím trošku zkušeností. Věř, že ISO 9000 si zařídí každej, kdo má díru do ... a trochu pořádku v papírech. (To druhý není nutnou podmínkou, ale je to pak snazší. <_< )

Odesláno
Mám s tím trošku zkušeností. Věř, že ISO 9000 si zařídí každej, kdo má díru do ... a trochu pořádku v papírech. (To druhý není nutnou podmínkou, ale je to pak snazší. <_< )

Nechtěl jsem na to Jaemovu hlášku o ISU původně reagovat, ale teď se přidám. Nevím, jak jsi to myslel s tou dírou, ale když má organizace pořádek v papírech, tak certifikaci získá celkem v pohodě. Takže se na certifikaci odvolávat jako na záruku kvality výrobce hodinek/strojků je i podle mě zbytečné.

Odesláno (upraveno)
to vypadá jako seiko kalibr

Je to v tom mém odkazu:

http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?4,32870,32903

According to other posts by Lum-Tech, the movement is going to be the SII NH25A11J. This is a new movement from Seiko instruments highlights- from PDF SII NH25A Tech PDF

EDIT: pokud by použili quartz tak si ty hodinky nekoupím

EDIT II: Ray kalibr chválí kudy chodí.......

I really would not know what it is similar too as i am not well versed with Seiko movements. After testing this movement for a month i can say it's as or more durable than an ETA 2824 as far as abuse and punishment goes, easy to service, accurate, readily available, and looks nice in a sapphire caseback! Also it will keep the watches at their intended price range.

Upraveno uživatelem Vit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...