Přejít na obsah

Stary cygan potrebuje radu

Doporučené příspěvky

Cau panove,

spinavy cygan grga by potreboval pomoct. Potrebuju koupit auto pro pritulkyni /tehotnou - jak vidite stary cygan se pochlapil/ - nejlepe Skoda Fabia HTP, klima /pokud mozno/, AIRBAG, posilovac. Cirou nahodou, neprodava nekdo neco takoveho ? Nevi o nekom kdo prodava ? Cena 150-170 000.

diky GRGA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci valit moudra, ale v téhle třídě a za tyhle prachy už opravdu raději funglovku ne???

http://dacia.rpz.cz/cz/modely-dacia/dacia-sandero/ ... je mi jasný, že to není žádaná světová značka (skoda), ale je to nový, se zárukama a s určitou garancí funkce. A live je to docela stravitelný.

Jinak gratuluju! A vůbec, cigánská baronka by měla jezdit taky v Žigulu!!!

PS: Jsme na tom stejně, akorát já ji auto nekoupím :D

Odkaz ke komentáři

Cau panove,

spinavy cygan grga by potreboval pomoct. Potrebuju koupit auto pro pritulkyni /tehotnou - jak vidite stary cygan se pochlapil/ - nejlepe Skoda Fabia HTP, klima /pokud mozno/, AIRBAG, posilovac. Cirou nahodou, neprodava nekdo neco takoveho ? Nevi o nekom kdo prodava ? Cena 150-170 000.

diky GRGA

A máš na někoho podezření??? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Nechci valit moudra, ale v téhle třídě a za tyhle prachy už opravdu raději funglovku ne???

to by me zajimalo jakou funglovku v teto tride za tyto prachy 150-170k. sandero je fajn, ale aby to jelo a melo to posilovac, volant a motor, tak je to tak za 230k. min

Odkaz ke komentáři

Bych ti prodal klidně mojí Fábku, ale počítám se změnou až příští rok. Sice nemá klimu, ale je to jedna z posledních F 1, koupená je letos.

Kdyby ti nevadila Nová Fabie, tak se dají sehnat lehce nad 200 tis.

Třebas tady je červená nová s klímou za 210. To docela jde. http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=168780

Odkaz ke komentáři

Diky za rady a gratulace, pratele, ta P 206 jsem uz taky premyslel :) diky grga

Ahoj, jedna známá prodává Opel Meriva 1.6 benzin.Je to moje sousedka, pani v invalidnim důchodu.

Je to s klimou a hlavně easymatic, tedy automat.Rok výroby myslím 2004 najeto cca 80 000km.

Říkala něco kolem 170 000 tisíc.Světle modrá metalíza.

Odkaz ke komentáři

Grgo, kúp jej funglovku Fiat Panda 1.1 Active ;)

Koupil jsem manželce Panďuli před cca 1/2 rokem, předtím měla Fabii a VW Polo... Pandu zatím považuje za nejlepší - 2 úrovňový posilovač je super na parkování a motání ve městě, sedí se o hodně výš než v těch předchozích takže ženská má dobrý rozhled. S motorem 1,1 40 kw má spotřebu 5,5 l / 100, klimačka centrál... bylo to za 116 tis. - rok 2005. Dal jsem na recenze a zatím myslím, že jsem chybu neudělal.

... ještě jedna věc - řadička je v přístrojovce, takže ženská nešátrá někde dole a má to hned po ruce....

Upraveno uživatelem koblih69
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...