grga_pitic Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Cau panove, spinavy cygan grga by potreboval pomoct. Potrebuju koupit auto pro pritulkyni /tehotnou - jak vidite stary cygan se pochlapil/ - nejlepe Skoda Fabia HTP, klima /pokud mozno/, AIRBAG, posilovac. Cirou nahodou, neprodava nekdo neco takoveho ? Nevi o nekom kdo prodava ? Cena 150-170 000. diky GRGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 gratulíren, kup ji něco s esp aspoň.. časy jsou zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Taky gratuluju, prijd v patek na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 grgo víš o tom, že nekvalitní lidi by se neměli rozmnožovat o autě nevím, ale gratuluju a ať všechno klapne jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Nechci valit moudra, ale v téhle třídě a za tyhle prachy už opravdu raději funglovku ne??? http://dacia.rpz.cz/cz/modely-dacia/dacia-sandero/ ... je mi jasný, že to není žádaná světová značka (skoda), ale je to nový, se zárukama a s určitou garancí funkce. A live je to docela stravitelný. Jinak gratuluju! A vůbec, cigánská baronka by měla jezdit taky v Žigulu!!! PS: Jsme na tom stejně, akorát já ji auto nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Hej more, stary romak jezdi v Ladě 2107 nebo Mercédesu. Každopádně gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Cau panove, spinavy cygan grga by potreboval pomoct. Potrebuju koupit auto pro pritulkyni /tehotnou - jak vidite stary cygan se pochlapil/ - nejlepe Skoda Fabia HTP, klima /pokud mozno/, AIRBAG, posilovac. Cirou nahodou, neprodava nekdo neco takoveho ? Nevi o nekom kdo prodava ? Cena 150-170 000. diky GRGA A máš na někoho podezření??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Nechci valit moudra, ale v téhle třídě a za tyhle prachy už opravdu raději funglovku ne??? to by me zajimalo jakou funglovku v teto tride za tyto prachy 150-170k. sandero je fajn, ale aby to jelo a melo to posilovac, volant a motor, tak je to tak za 230k. min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Viděl jsem "libovou" fábku včera v AMC-chrudim.cz tedy já tam byl osobně. Nevím jestli splňuje co chceš ty, ale co si pamatuji...1,2...rok 2003...najeto 35000 a cena 135000,- Ale úplná voňavka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Bych ti prodal klidně mojí Fábku, ale počítám se změnou až příští rok. Sice nemá klimu, ale je to jedna z posledních F 1, koupená je letos. Kdyby ti nevadila Nová Fabie, tak se dají sehnat lehce nad 200 tis. Třebas tady je červená nová s klímou za 210. To docela jde. http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=168780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) Tak já tedy nevím, ale spíš než Fábii bych pro přítelkyni volil třeba ojetý Peugeot 206 1.4 - narozdíl od Fabie s HTP aspoň trochu jede a je i hezký... Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Grgo, kúp jej funglovku Fiat Panda 1.1 Active Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 5. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Diky za rady a gratulace, pratele, ta P 206 jsem uz taky premyslel diky grga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Diky za rady a gratulace, pratele, ta P 206 jsem uz taky premyslel diky grga Ahoj, jedna známá prodává Opel Meriva 1.6 benzin.Je to moje sousedka, pani v invalidnim důchodu. Je to s klimou a hlavně easymatic, tedy automat.Rok výroby myslím 2004 najeto cca 80 000km. Říkala něco kolem 170 000 tisíc.Světle modrá metalíza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 (upraveno) Grgo, kúp jej funglovku Fiat Panda 1.1 Active Koupil jsem manželce Panďuli před cca 1/2 rokem, předtím měla Fabii a VW Polo... Pandu zatím považuje za nejlepší - 2 úrovňový posilovač je super na parkování a motání ve městě, sedí se o hodně výš než v těch předchozích takže ženská má dobrý rozhled. S motorem 1,1 40 kw má spotřebu 5,5 l / 100, klimačka centrál... bylo to za 116 tis. - rok 2005. Dal jsem na recenze a zatím myslím, že jsem chybu neudělal. ... ještě jedna věc - řadička je v přístrojovce, takže ženská nešátrá někde dole a má to hned po ruce.... Upraveno 9. listopadu 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se