gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Vcera mi dorazili,som velmi happy a uz teraz len dennne testovat presnost... Viac foto v galerke.
stando Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 (upraveno) Blahozelam ku kupe prvych hodiniek zvucnejsieho mena.Nech ti tikaju k radosti. ...a este priloz zopar krajsich fotiek...ved ty to vies. Upraveno 13. listopadu 2008 uživatelem stando
gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Dik moc,nazivo su uuuzas... len neviem som to zle umiestnil,tak sa ospravedlnujem moderator ak moze da sa premiestnit?
cody Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Take se primlouvam za par fotek, vcera jsem doma teprve objevil kouzlo GMT rucky... Jinak gratulace, at delaji radost co nejdele.
gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Diky moc,prave vcera som bol tu u predajcu,s obavami ze moja cervena rucka sa nejako hybe pomalsie ako hodinovka,naco ma vyviedol z omylu,pretoze ona vlastne ma na odcitanie tu vonkajsiu lunetu 24hodinovu a na jeden den jej to staci obehnut raz. To som nevedel a nasledoval stastny vydych...(Gmt som este nemal)
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Diky moc,prave vcera som bol tu u predajcu,s obavami ze moja cervena rucka sa nejako hybe pomalsie ako hodinovka,naco ma vyviedol z omylu,pretoze ona vlastne ma na odcitanie tu vonkajsiu lunetu 24hodinovu a na jeden den jej to staci obehnut raz. To som nevedel a nasledoval stastny vydych...(Gmt som este nemal) Tak tomu rozumím (viz. tady a další příspěvky pod tím). Jinak samozřejmě gratulu. Mně osobně by trošku vadil ten bílý rámeček kolem datumovky. Ne obecně, ale na SM ano.
stando Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 (upraveno) Moje SM,PO boli bez ramika na datumovke a vyzeralo to menej rusivo.V zaklade vsak musim povedat,ze je to len o zvyku.Mam ramiky aj na inych hodinkach a vseobecne mi zacali vadit az po tom,ako som sa o nich docital na tomto foru. TO Gerhard:Posli nejake poriadne fotky z jesennou tematikou(nieco podobne ako na hamiltonoch,alebo Oriskach),alebo uz v Irsku odisla jesen??? Upraveno 13. listopadu 2008 uživatelem stando
gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Moje SM,PO boli bez ramika na datumovke a vyzeralo to menej rusivo.V zaklade vsak musim povedat,ze je to len o zvyku.Mam ramiky aj na inych hodinkach a vseobecne mi zacali vadit az po tom,ako som sa o nich docital na tomto foru. TO Gerhard:Posli nejake poriadne fotky z jesennou tematikou(nieco podobne ako na hamiltonoch,alebo Oriskach),alebo uz v Irsku odisla jesen??? :thumbsup_an Jasne,pond,ut idem na prechadzku k moru,nieco nafotim. Dakujem.
cali Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 podla mna najpodarenejsie seamastery, gratulujem.
stando Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Luneta je otocna?Koli GMT-ku asi nebude
gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Velmi pekne dakujem,a velka vdaka takto verejne Klobadyskovi ( pre mna seda eminencia Chronomagu v Dubline ) za konzultacie a pomoc pri vybere. Este ze ho tu mam. First idea bola smt 300 black,nakoniec som sa zlomil do GMT a su teda o kompilaciu zaujimavejsie. Cifernik je krasne ostry aj vdaka tej cervenej rucke. Biely ramik okolo datumu mi nejako nevadi aj to je pekne pre mna. Uz som nechcel ziadne kompromisy a som spokojny. Dnes som skratil tah 5eur celkom prijemne,cenovo a uz nie su na pol zrde ...
gerhard Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Luneta otocna obojstranne. stirace stiraji...
spiderer Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Gratulace, jsou celkem pekny i kdyz vychazi z cerne verze - nevim jestli bych se smiril s tim "hrubym" fontem na lunete, ale jinak jsou fajn, bily ramecek u data se mi naopak libi - pekne oddeluje datum, ktere ma cerny podklad (coz se mi taky libi). Uzij si je
gerhard Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Dakujem. Ten font na lunete,tiez som mal trochu obavy,ze budu moc pritahovat pozornost,ale su nejake vyvazene (uz mozno neobjektivne trepem) a sadnu i ku koseli. Pri skracovani tahu bol stav PRED ze ma korunka tlacila a hodinky boli trochu volne PO zas ma tlacia . Do ...aj s takym zapastim... budu na mna pozerat teda ked pridem clanok nahodit spat. Inak ,zvladate to aj sami niekto?
Viktor Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Na tom Bond tahu jsou dva poloviční články, dá se to s nima vyladit.
gerhard Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Super , dik za CENNY tip.
klobadysek Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Taky blahopreju, Seamaster je proste legenda - fantasticky hodinky za prijemny peniz. Uz se tesim az se ochlupis v Czech-inu. At sem svara hodi lepsi fotky, kdyz ma ted takovy delo! Ta GMT rucka co se pohybuje pomalejc kvuli 24h me hned nenapadla... Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem klobadysek
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Podle meho nazoru jedny z mala hodinek spojujici eleganci a sportovniho ducha----moc hezke --gratulace Dan
gerhard Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Hosiii , dakujeeem to Klobadysek: urob si volno ,lets go to Temple (po,ut?)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se