bacil.357 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 (upraveno) Až dnes jsem zjistil, že RedBully mají indexy bez orámování. Fotka hrozná (a navíc ta konpese). Upraveno 17. října 2023 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Dneska dorazil OCTOPOD od Zuludiver, tak jsem musel FXD vytáhnout na světlo a trochu ponosit. Musím uznat, že spona není žádné masivní “bago”, hadry jsou měkké, pružné a bude to velká konkurence k Erice M.N. strapům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Přezouvání “hadříků” na FXD ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 55 minutami, Piplík napsal: Přezouvání “hadříků” na FXD ️ Kolik už těch řemenů máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 8 minutami, Jarett napsal: Kolik už těch řemenů máš ? Tak normálně (-: jako správný chronomagor. Dají se použít i na jiné hodinky, ne? Stejně nejraději na hodinkách nosím gumu a hadr ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @Piplík- Ty gumy budu muset taky zkusit. Vypadají dobre a ta spona taky. Pohodlnost v pohode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 (upraveno) před 36 minutami, Pivas napsal: @Piplík- Ty gumy budu muset taky zkusit. Vypadají dobre a ta spona taky. Pohodlnost v pohode? Spona je super. Nasazení řemenu do spony jednoduché. Co se týče řemenů, tak za mě jsou ty HydraRib (oranžový na fotkách výše) moc tvrdé a nepoddajné-nebrat. Určitě si vybereš z široké nabídky klasických hadrů Octopod (prodávají se i celé sady), které jsou měkké a pružné takže na ruce sedí perfektně. https://www.zuludiver.com/collections/octopod Upraveno 28. října 2023 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Dneska zase FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 @Piplík - Pekny A zapomnel jsem ti poděkovat za radu a odkaz na remeny. Dodatečně dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nová verze textilního strapu se sucháčem na FXD M. N. je oproti té původní nebe a dudy. Stará se odlepovala i při ošklivém pohledu, nová drží jak helvítská víra. Snad to tak zůstane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 PDW_NATO_Ti.mp4 Prometheus Design Werks titanium NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 (upraveno) Tak kdo dá první M. N. 24? Tudor už na webu přecenil... Upraveno 31. prosince 2023 uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 10 hodinami, Jarett napsal: Nice...ještě 21 a 22 to chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 5 minutami, botswan napsal: Nice...ještě 21 a 22 to chce To nejsou moje Já mám svý 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Už by mohli s M.N. po 4 letech skončit, ne? Už tady máme titan, karbon, tak by ještě mohli přijít s bronzovými FXD, s nějakou limitkou ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 (upraveno) Tak TOHLE je určitě ten nejlepší řemen, z té hromady, co jsem na FXD pořídil Upraveno 20. ledna 2024 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 V 8. 11. 2023 v 22:10, paya01 napsal: Nová verze textilního strapu se sucháčem na FXD M. N. je oproti té původní nebe a dudy. Stará se odlepovala i při ošklivém pohledu, nová drží jak helvítská víra. Snad to tak zůstane... Starou mám na klasických FXD a novou na karbonovych a musím potvrdit,že je to opravdu podstatný rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Starou mám na klasických FXD a novou na karbonovych a musím potvrdit,že je to opravdu podstatný rozdíl. Doporučuju nechat si starou vyměnit na záruku, u Bechyněho s tím nedělají nejmenší problémy - i když hodinky nebyly koupeny u nich a já u nich neměl žádnou historii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 @paya01 Vím o tom, v Brně u Bechyněho mi to nabízeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se