Přejít na obsah

Tudor Pelagos FXD - novinka 11/2021

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 276
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska dorazil OCTOPOD od Zuludiver, tak jsem musel FXD vytáhnout na světlo a trochu ponosit. Musím uznat, že spona není žádné masivní “bago”, hadry jsou měkké, pružné a bude to velká konkurence k Erice M.N. strapům. 

IMG_2453.jpeg

IMG_2456.jpeg

IMG_2454.jpeg

Odesláno (upraveno)
  V 28. 10. 2023 v 10:19, Pivas napsal:

@Piplík- Ty gumy budu muset taky zkusit. Vypadají dobre a ta spona taky.  Pohodlnost v pohode?

Rozšířit  

Spona je super. Nasazení řemenu do spony jednoduché. Co se týče řemenů, tak za mě jsou ty HydraRib (oranžový na fotkách výše) moc tvrdé a nepoddajné-nebrat. Určitě si vybereš z široké nabídky klasických hadrů Octopod (prodávají se i celé sady), které jsou měkké a pružné takže na ruce sedí perfektně.
https://www.zuludiver.com/collections/octopod

Upraveno uživatelem Piplík
Odesláno

Nová verze textilního strapu se sucháčem na FXD M. N. je oproti té původní nebe a dudy. Stará se odlepovala i při ošklivém pohledu, nová drží jak helvítská víra. Snad to tak zůstane...

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 8. 11. 2023 v 21:10, paya01 napsal:

Nová verze textilního strapu se sucháčem na FXD M. N. je oproti té původní nebe a dudy. Stará se odlepovala i při ošklivém pohledu, nová drží jak helvítská víra. Snad to tak zůstane...

Rozšířit  

Starou mám na klasických FXD a novou na karbonovych a musím potvrdit,že je to opravdu podstatný rozdíl. 

Odesláno
  V 20. 1. 2024 v 15:36, Dokusan napsal:

Starou mám na klasických FXD a novou na karbonovych a musím potvrdit,že je to opravdu podstatný rozdíl. 

Rozšířit  

Doporučuju nechat si starou vyměnit na záruku, u Bechyněho s tím nedělají nejmenší problémy - i když hodinky nebyly koupeny u nich a já u nich neměl žádnou historii...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...