Přejít na obsah

Sinn U1

sved002

Doporučené příspěvky

• po měsících...
před 41 minutami, OndraPod napsal:

Sbírám odvahu nasadit bílý silikon he he

1000004129.thumb.jpg.c68cad19b3181fafcbb4c75ca9934154.jpg

Nádherná fotka.Už dlouho uvažuji o této značce, respektive o tomto kousku.Jenže se bojím,že to dopadne jako se všemi kousky co jsem si přikoupil k LHC.Ponosím,obdivuji tu krásu a stejně pořád čučím do vrtiče na Longiny a těším se, jak je již konečně vezmu na ruku a odložím daný kousek.Asi mi hrabe...Ale máš to fakt moc pěkný😍😉

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A propo.Když jsem přednášel na vojenské fakultě v Německu,tak je nosil jeden plukas na bílém a červeném silikonu.Říkal mi, že ráno je dá na červený a večer na bílý silikon k formálnímu oblečení.Ptal jsem se ho,proč nenosí černý kousek?A on na to,že ho dostane až do futrálu😀

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, OndraPod napsal:

Halvně je to vždycky strašný porod ten silikon nasadit, to je další důvod proč se mi do toho nechce ;)

Ale určitě se to dá natrénovat

To je sice nepříjemné,ale když to překonáš,tak budeš mít radost nejenom Ty🙂A zase to budou drobet jiné hodinky☺️😉

Odkaz ke komentáři

@OndraPod Zas tak hrozné to není, stačí správně spočítat kde to fiknout😁. A ta bílá se mi za rok ještě ani nestihla ušpinit, a to byly v džungli, na poušti, a pravidelně na horách, v létě v zimě.

IMG_20230824_131332.jpg

IMG_20230824_170439.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

1x som isiel do vymeny silikonu na U1 s respektom, kedze kazdy tvrdil, aky je to problem. Naviac, slovo zrucnost na mna velmi nesedi (zial). Hned prva vymena prebehla asi tak za 5 min. Potom som uz remen menil aj so "zatvorenymi ocami". 
No a aspon jedna mala pripomienka.

IMG_0855_a.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Já mám vždycky problém se stěžejkama, silikon je na doraz a stěžejky ne a ne zapadnout, když zapadne jedna, druhá vyskočí a tak pořád dokola. To samé na straně spony.

Občas to trefím napoprvé, občas se u to vztekám a musím použít upravený hodinářský šroubováček strčený mezi pouzdrem a silikonem a stěžejku prostě dotlačit na správné místo, dělal jsem to už x-krát :(

Nevím, stěžejky by měli být origo zesílené pro U1, je možný že Sinn změnil trochu specifikace, větší díry, nepatrně jiný rozměr silikonu atp. moje U1 jsou  rv 2010 od té doby se toho dost změnilo.

Sinn určitě používá jinou povrchovku(hrubějši a matnější) jinývymezovací kroužek lunety, jiný materiál silikonu, starší byl hladší a ohebnější, proto jsem kupoval novou regulovatelnou sponu. Určitě je toho víc.

Odkaz ke komentáři

@OndraPod Pondělí 11:30

"Hlavně je to vždycky strašný porod ten silikon nasadit, to je další důvod proč se mi do toho nechce ;)Ale určitě se to dá natrénovat"

😁Sekne jim, akorát abych si teď koupil jiný, ať tu nejsou dva😅

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

Super,řemen máš šitý na míru?Tož se těším na fota😊Rolexů se jen tak nedočkám,takže jsem se rozhodl,že si pořídim letos k 50-tinám Sinny a určitě červený silikon🥰

Klasický RIOS, já je nosil na pískovym RIOS řemenu skoro 5 let, akorát jsem je moc nefotil.

Tentokrát jsem vzal tmavě hnědý ať je změna :)

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, mlsoun1 napsal:

Super,řemen máš šitý na míru?Tož se těším na fota😊Rolexů se jen tak nedočkám,takže jsem se rozhodl,že si pořídim letos k 50-tinám Sinny a určitě červený silikon🥰

Jinak k 50-tinám určitě skvělá volba, myslím že se budou s Hydro Conquestama skvěle doplňovat.

Já na červený silikon nemám odvahu, ale třeba mně tvoje budoucí fotky přesvědčí a také ho nakonec pořídím 😆

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...