mrakodrap Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Ahojky Chronomagu, pro všechny příznivce Breitling a nejen pro ně jsem udělal pár foteček svých velkých B. Snad se alespoň nějaká bude líbit. Příjemné pokoukání...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Prima, diky za fotky, pekny pokoukani!
jacob Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Moc pěkný fotky, hlavně ty Breitling pohromadě vypadají krásně...
Baker Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Snad se alespoň nějaká bude líbit. Mi se libi vsechny, to spatne pocasi venku je k necemu dobry Diky.
xlaque Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Ty nemaš rad super oceány, ked maju iba jedinu samostatnu fotku ?
PhoeniX Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Ty nemaš rad super oceány, ked maju iba jedinu samostatnu fotku ? Nechápu???
Valentin Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2008 Všechny vypadají perfektně!! Líbí se mi zadní část u těch prvních
mrakodrap Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Ty nemaš rad super oceány, ked maju iba jedinu samostatnu fotku ? Naopak. Superoceany mám nejraději. Nějak jsem nepřemýšlel kolik jim dělám fotek
Kalifx Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Moc pěkný... BfB trošku mimo můj vkus, ale (jak už jsem psal) ještě pár pěknejch fotek CSO a udělám nějakou hroznou věc. Ostatně docela by mě zajímalo, jestli někdo v Praze nemá CSO (černý nebo alespoň modrý), protože bych je chtěl vyzkoušet na ruce. K Dušákovi se mně zkrze jejich kyselý ksichty moc nechce. Pokud by někdo byl ochotnej a investoval do mě pár minut času, byl bych rád. Kdyžtak SZ. Díky
Pekos Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Naopak. Superoceany mám nejraději. Nějak jsem nepřemýšlel kolik jim dělám fotek Super kousky! Přesto že máš nejraději Oceany tak doufám, že se BfB občas dostanou na vzduch!
mrakodrap Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 BfB rozhodně neleží doma v šuplíku. Nosím je často. Dokonce tak často až si říkám jestli bych je neměl malinko šetřit a nechávat je víc doma. Je to kus hodinek a i když mnozí tyhle hodinky nemusí tak pravda je, že nadělají spoustu parády. Super kousky! Přesto že máš nejraději Oceany tak doufám, že se BfB občas dostanou na vzduch!
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 díky za pěkné fotky....B1 rulezzzzzzz
XXXfazerXXX Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Paradni prace-moc diky rekl bych ,ze BfB vzbuzuji antipatie pouze nedostupnosti-nejcastejsi vlastnosti v nasi domovine je zavist- kamos je ma a na ruce jsou prekrasne Dan
Arison Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ahojky Chronomagu, pro všechny příznivce Breitling a nejen pro ně jsem udělal pár foteček svých velkých B. Snad se alespoň nějaká bude líbit. Příjemné pokoukání... Ahoj K je vidět, že se moje B-1 dostaly do těch správných rukou...Moc jim to mezi kamarády sluší... Leč mě se po nich dost stýská.... M
sved002 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 krasna kolekce!!! to Kalifx: CSO , sedi perfektne, ale pokud mas rad vetsi hodinky,tak budes prekvapeny,protoze podle me vypadaji na ruce mensi nez 42mm.
mrakodrap Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ahoj K je vidět, že se moje B-1 dostaly do těch správných rukou...Moc jim to mezi kamarády sluší... Leč mě se po nich dost stýská.... M Ani nevíš jak velkou mě dělají radost. Díky Tobě!
Arison Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) Ani nevíš jak velkou mě dělají radost. Díky Tobě! Když se koukám na Tvoje (mimochodem vinikající ) fotky.....tak mám slzičku u oka... Ale zase na druhou stranu vím, že si je budeš hýčkat.... Tak, at Ti radost vydrží hodně dlouho...a ne jako minule... ;-). Stejně, jsou v té černé hezčí, než modré... Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem Arison
N4M Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Super fotky a (nevěřil bych, že to o Brajtlu někdy řeknu) pěkné hodinky. Jejda já to řekl. Fakt! Až teprve tyhle fotky způsobily, že se mi zalíbily Brejtle - teda až na ty BfB - ty se mi nelíbit. Ale B1 a Superocean jsou fakt COOL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se