brozz Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Proc?? Nebo fakt myslis ze ty hodinky tady propaguji? Tak muzu rici ze ne...tohle je muj vlastni nazor, a vzhledem k tomu ze nekoho to muze zajimat, tak jsem tady napsal svoje zkusenosti.
hommer1 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Myslím že tyhle hodinky tady vážně nikoho nezajímají a jděte si o nich povídat na aukro,tam to opravdový znalci jistě ocení.
Návštěvník Pavel Veinert Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 ls8ls8 napsal: Ja nechapu ze propagatory (prodejce?) techhle cinskych hnusu porad bavi se registrovat kvuli jednomu olavnemu prispevku, ktery jim tady opravdu stejne nikdo nezbasti. Já nechápu zase Vás idiote nic o mě nevíte a budete psát, že jsem nějaký prodejce hodinek? Nejsem žádný prodejce, pouze jsem spokojený uživatel, ale tohle fórum bere jen hodinky od 50 000 výše, že. odborníci?
lolohh Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Pavel Veinert napsal: Já nechápu zase Vás idiote nic o mě nevíte a budete psát, že jsem nějaký prodejce hodinek? Nejsem žádný prodejce, pouze jsem spokojený uživatel, ale tohle fórum bere jen hodinky od 50 000 výše, že. odborníci? Myslím si, že 95% místních členů nemá hodinky za 50 a více tisíc, tak se nerozčiluj. A toho idita si nech na doma.
skalis Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 brozz napsal: Koupil jsem si hodinky Calvaneo na Aukro. Co muzu rici:(mam je 6 mesicu) Vypadaji perfektne-zevnejsku jsou perfektni, reminek- kuze. Nidkdy jsem je neiotviral ale jdou uplne v pohode. Pouzite materialy jsou vysoke kvality. Zaplatil jsem za nej 1200 Kc a vubec nelituji. 6 mesicu je na posouzeni kvality docela malo. Zvlaste u mechanickych hodinek, u kterych se predpoklada zivotnost v desetiletich. A co se pouzitych materialu tyce, tak nepochybuji o pouziti kvalitni oceli na pouzdro hodinek. Nicmene to hlavni - strojek hodinek ma na kvalitu materialu rovnez vysoke naroky. A tady bude nejspis kamen urazu. Ale vyckejme rok, dva, deset, jak budou hodinky Calvaneo slapat potom.
Frantik Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 lolohh napsal: Myslím si, že 95% místních členů nemá hodinky za 50 a více tisíc, tak se nerozčiluj. A toho idita si nech na doma. Ja mam jedine Breitling a Prim a to je hodne pres 50 litru, nic jineho me nezajima
lolohh Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Frantik napsal: Ja mam jedine Breitling a Prim a to je hodne pres 50 litru, nic jineho me nezajima Tys byl vždycky divnej.
Frantik Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Pavel Veinert napsal: Já nechápu zase Vás idiote nic o mě nevíte a budete psát, že jsem nějaký prodejce hodinek? Nejsem žádný prodejce, pouze jsem spokojený uživatel, ale tohle fórum bere jen hodinky od 50 000 výše, že. odborníci? Pane Veinerte, jdete prosim do ................... calvanea lolohh napsal: Tys byl vždycky divnej. Hele ty uz jsi taky v Prim klubu a to je elita
lolohh Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Frantik napsal: Hele ty uz jsi taky v Prim klubu a to je elita Kurnik, neřikej to nahlas, trochu se za to stydim.
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 lolohh napsal: Kurnik, neřikej to nahlas, trochu se za to stydim. za tohle se nestydíš ?
spiderer Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Pavel Veinert napsal: Já nechápu zase Vás idiote nic o mě nevíte a budete psát, že jsem nějaký prodejce hodinek? Nejsem žádný prodejce, pouze jsem spokojený uživatel, ale tohle fórum bere jen hodinky od 50 000 výše, že. odborníci? Pavle, trosku se uklidni a zbytecne neurazej ostatni kolem sebe, neni k tomu duvod..!
lolohh Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 YPO napsal: za tohle se nestydíš ? To sem myslel, že je u nás, mladých a moderních mužů, normální.
robpol3 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Tak švagr mi dnes hrdě ukazoval nové hodinky Calvaneo Astonia Golg cena prý 16 000kč. Tak jsem mu poslal odkaz na tuhle stránku. Tak uvidíme
falkkon Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 robpol3 napsal: Tak švagr mi dnes hrdě ukazoval nové hodinky Calvaneo Astonia Golg cena prý 16 000kč. Tak jsem mu poslal odkaz na tuhle stránku. Tak uvidíme To by měl číst v leže v záchrance a být připojen na defibrilátor!!
mechano Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 falkkon napsal: To by měl číst v leže v záchrance a být připojen na defibrilátor!! A bažanta.......
farářskej Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Kalifx napsal: Kamaráde už ten název GRAF VON MONTE WEHRO mě totálně rozsekal... Ta hraběcí firma je náhodou dobrá - založil si ji nějakej Martin Wehr (nejspíš v záchvatu třeskutýho německýho smyslu pro humor) a má tam dočista stejný hodinky jako vám všem známá firma MPM-Quality
lastam Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Na chronomagu mame taky jeden odkaz na obchod s Calvaneama, dost me to prekvapilo ze muzem mit na strankach nekoho kdo prodava takovyto predrazeny podvrzeny luxus za ty astronomicke palby(profihodinky.cz nad clankem patek philippe). jsou tam i hodinky jako cinske primky, ale Calvanea prodavat za 13-20,5 klacku to je na presdrsku... za ty prachy se daj sehnat uz hodne dobre nebo slusne jete swiss made.
Duke650 Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 (upraveno) lastam napsal: Na chronomagu mame taky jeden odkaz na obchod s Calvaneama, dost me to prekvapilo ze muzem mit na strankach nekoho kdo prodava takovyto predrazeny podvrzeny luxus za ty astronomicke palby(profihodinky.cz nad clankem patek philippe). jsou tam i hodinky jako cinske primky, Přečti si něco o tom jak funguje systém google ads Upraveno 6. února 2010 uživatelem Duke650
akatsuki Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Tak moj stryko ma tieto ako on hovori luxusné podnikatelské hodinky a ked som si ich vypytal ze si ich pozrem tak mi povedal ze mu ich závidet nemusim a to som sa iba pousmial ma ich uz rok a nemal s nimi skoro ziadne problemi az na to ze mu z nich dva krat odpadla rucicka ale hodinar mu to tam vedel vratit,za 22ceskych co za to dal mohol mat krásne tagy alebo dake pouzivane omegy alebo daco normálne no ale vysvetlit mu to by bolo zbytocné hlavne ze je to pozlátene hih Inak podla takého rýchleho zkuknutia vyzeraju dobre no mozno za 100e by som sa nechal zlomit
cejny Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Bohuzel lidi jsou ovce a pocitaj s tim ze kazde je seriozni a pak se divi. Nekteri se umi i urazit, kdyz jim reknes ze ta vec je sunt a ze to neni to za co to povazuje. Jinak cena bohuzel odpovida tomu co se na podobne sunt z ciny narazi pri MO prodeji (5-10x draz nez na nakupu).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se