Double Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2023 Přidávám se k pozitivním hodnocením a ani neřeknu slevu, kterou mi Lukáš dal, ať to po něm nechceme všichni.
Ondrasss Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Co se řeklo to platilo. Až na přepravce hladký obchod. Díky a doporučuji všema deseti.
Greenhornik Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2024 Obchod a komunikace na jedničku, super pokec.
petr4612 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 Mohu Lukášovi přidat další kladné hodnocení. Bezvadná komunikace a bezproblémový obchod. Díky a zase někdy příště.
Dave123 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna S Lukášem výborná domluva, všechno klaplo na 1. Vřele doporučuji.
FantasticFabio Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Od Lukáše mám jen jedny gmt no date …. Jsou super ! Trochu mě mrzí , že sem si nalajnoval sbírku dle strojků …..a to mě omezuje ale i osvobozuje!!! jinak by mi jeblo po směru hodinových ručičekAsi do budoucna ho budu muset stejně znovu oslovit ! Myslím si že jeho výtvory jsou fakt prudce nositelné a neudělají ostudu ani v obleku ani v maskáčích ! Na tož v bikinách….. ( mám na mysli tiffany - tyrkys blue s NH38 ) Hodinky od Lukáše mají dobré strojky a pouzdra srovnatelná s mainstream- em ….. myslím vodotěsnost a pohodlnost a i materiál ! Sem rád že ho tu máme ! Tak snad sem nikoho neurazil a snad ani Lukáše ( výrazem mainstream ) konec hlášení
FantasticFabio Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Fotka GMT s NH34, jsou fakt dobrý a jsem rád , že je mam ……
MejlaG Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Kupoval jsem od Lukáše fulllume hodinky. Vše bez problémů, rychlé dodání, velmi dobře zabalené. 100%. Mimochodem nové hodinky jsou skvělé. Díky za obchod.
tomina666 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Musím Lukáše s chválou vystřelit až do nebes! Přiznám se, že mě stavebnice moc nebaví, ale ten kluk má cit, oko a fakt mu to jde. Nechal jsem si schválně udělat na míru… A zároveň jsem nechtěl úplně 1:1 a přitom něco ve stylu Exp1 než budou ty opravdové a Lukáš naprosto bravurně splnil očekávání. Díky!
Tomas8 Odesláno sobota v 19:26 Nahlásit Odesláno sobota v 19:26 Nákup od Lukáše naprosto v pohodě, obdivuji jeho kreativitu. Vše v pohodě dle dohody, navíc k nákupu bonus a milý dárek. Trochu nám do toho hodila vidle Zásilkovna, ale to není Lukášova chyba. Za mne jen vřelé doporučení a příště kdykoli cokoli. Navíc bezva pokec po telefonu. Lukáši díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se