alexlovha Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Který model od Rolex, bude podle vás nejlepší investice tento rok? PS: Vintage Datejusty rostou stejně pěkně na ceně jako GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Vsechny ktery pak realne prodas za vic nez koupis:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Ides na 50 co najskor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Jdi s investicema do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 V 12. 1. 2022 v 18:43, Exiztence napsal: Jdi s investicema do prdele. Rozšířit anebo na Portu, Burzu atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Neslo by to, chlapi, tak nejak trochu slusneji? Jako malinko mentorsky? Bez tech vulgarit? Zase tolik se snad nestalo, ne? Myslim, ze flejmovejch vlaken je tu uz dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Nešlo, už je to to jediné, co se u Rolex řeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Za mě je to o prezentaci při prvním postu na foru; jakože mám tady tyhle GMTčka, koupil jsem si je k jubileu mám je moc rád, tady jsem si ještě koupil tydle DJ biko nedávno, je to punk kterej beru pro zábavu vs. kuci co mám koupit abych vydělal prachy. Jedno je nadšenec do hodinek, druhý je nadšenec do investicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 @alexlovha tohle je Foto Galerie, očekával bych spíš nějaké představení a spoustu pěkných fotek. Přátelé, nedělejte v tom guláš. Dotaz na investice patří sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexlovha Odesláno 23. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 V 12. 1. 2022 v 19:42, Dee napsal: Nešlo, už je to to jediné, co se u Rolex řeší Rozšířit Neni to to jedine, ale v tehle dobe s inflaci skoro 7% to dost lidi zajima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexlovha Odesláno 23. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 V 12. 1. 2022 v 19:01, Murphy97 napsal: Neslo by to, chlapi, tak nejak trochu slusneji? Jako malinko mentorsky? Bez tech vulgarit? Zase tolik se snad nestalo, ne? Myslim, ze flejmovejch vlaken je tu uz dost.... Rozšířit Jsou asi nastvani, ze spekulanti vypumpujou ceny nahoru a oni na to pak nemaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexlovha Odesláno 23. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 V 12. 1. 2022 v 18:43, Exiztence napsal: Jdi s investicema do prdele. Rozšířit Co je spatneho na tom mit konicek, ktery vam zaroven vydelava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Lidi jsou jak nemocny s temi "investicemi". Co takhle nejdriv trochu investovat do vzdelani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se