Simonceli Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Ahoj! Chtěl bych se zde zeptat na nějaký tip na natahovač hodinek (pouze jedny), abych hodinky přes noc nepokládal na noční stolek a podobně. Doporučí mi někdo něco? Našel jsem např. toto: https://www.klarstein.cz/St-Gallen-ll-Premium-natahovac-hodinek-4-rychlosti-3-rotacni-rezimy-Cerna.html?gclid=Cj0KCQiAuP-OBhDqARIsAD4XHpeRoWrvu8MZipQkdlaoYCoaVtOX2yVjGhQAsichyLpOLBJ-Si3wTE0aApW-EALw_wcB Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Kdyžtak se jedná o hodinky TAG Heuer Carrera WAR201E. Za natahovač bych chtěl dát do 3tis? Pokud je to možné, nemám s nimi zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ahoj, vláknou se spoustou zkušeností už třeba zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 ten Klarstein je taký úplný základ a plastový drek ale splní ti účel. sám mám jeden síce iný model ale už by som sa tomu vyhol. čo takto tento : Single Watch Winder | Barrington Watch Winders UK lepšie prevedenie máš tam možnosť napájania cez batériu aj na el.sieť ďalej si vieš nastavovať presný počet otáčok aj smer. Plus malý benefit ak si časom budeš chcieť dokúpiť ďalšie automatické hodinky môžeš dokúpiť ďalší tento single Winder a môžeš ho zapojiť do toho prvého a napájať oba dva cez jeden kábel čo poteší toto mi príde ako dobrý kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Nechcem tu sviniť vlákno a moja otázka s naťahovačmi súvisí okrajovejšie, tak sa vopred ospravedlňujem, no snáď skúsenejší poradia. Je pre kratšiu dobu nepoužívané hodinky šetrnejšie ich mať v naťahovači, alebo keď stoja? Mám pár hodiniek a striedal som ich vždy po dni, nech si v hodinkovnici nezávidia. Teraz som prešiel na striedanie cca po týždni a neviem, či je lepšie hodinky, ktoré nepoužívam mať odložené a pred použitím nastaviť, natiahnuť, týždeň ponosiť a zase na 3 týždne odložiť (samozrejme po pár dňoch zastavia). Toto mi príde šetrnejšie, ako keď stále bežia na naťahovači ... či rozmýšľam blbo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Viděl bych to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Willie, tři týdny v tebou popsané situaci bych je nechal ležet. Potom rozběhl, nastavil a ponosil. U nových hodinek, pokud bych chtěl urychlit záběh, bych vrtěl a po nějaké době (měsíc/dva) přešel na odkládací režim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Ďakujem za rady. Tiež mi prišlo zbytočné, aby sa hodinky "mechanicky opotrebovávali" 75% času úplne zbytočne a myslím, že keď sa na pár týždňov zastavia, nemalo by im to ublížiť. Moc sa v tom nevyznám, tak radšej položím hlúpu otázku, ako by som mal niečo pokaziť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se