Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Tada napsal:
Tak teoreticky by melo byt jedno,jestli jim ty prachy dam ted, za rok nebo za pet roku, dulezite by pro ne melo byt,ze ty penize utratim u nich a ne u konkurence...

TADO ,-jedno- je na celym svete ,jenom jedna vec----Kdyz si strcis dva prsty do prd..e a premejslis ,kterej mas oliznout----tak to je jedno.Vsechno ostatni jedno neni...............................skalis-proc bych mel lezt po kvelbu s praseci hlavou,jedine ze bych ji po drzem prodavaci hodil,jako to udelali Ozzymu pred lety v Anglii

Odesláno
  abbot napsal:
Nevim, co nas tom nechápeš ? Někdo se ráno probudí a rozhodne se, že jde koupit hodinky a koupí je v prvním krámě a pak je tady za tejden prodává :) a někdo zase má chuť věc pořádně zvážit a promyslet. Já když sem měl brigádu v obchodě (nic luxusního), tak sem se vždycky snažil chovat ke všem stejně mile a uctivě a bylo mi fuk, jestli mi řek, že se de na věc zatim jenom podívat a možná koupí až bude mít prachy. Jednou je člověk prodavač a ukazovat věci sebeotravnějším zákazníkům s úsměvem na ksichtu je jeho práce. Kolik už sem viděl ve svým životě šupáků, který na tom finančně nebyli zrovna špatně a souhlasim s Tadeášem, že by jim mělo bejt hovno po tom, kde na to peníze bere. Často se mi zdá, že poměrně hodně prodavaču v luxusních obchodech má pocit, že oni jsou ti nóbl zákazníci a ne prodavač/ka za 20 hrubýho ... a koukaj na lidi z vrchu...

Ale já sem nemluvil o prodavačích ,ano ty ať sou milý na každýho.Já ale nechápu vůbec co to jako má bejt ,nebo jak by mě to napadlo že si něco koupím za 5 let a pudu to do krámu zkoušet dneska to fakt sorry

Odesláno
  panedge napsal:
Ale já sem nemluvil o prodavačích ,ano ty ať sou milý na každýho.Já ale nechápu vůbec co to jako má bejt ,nebo jak by mě to napadlo že si něco koupím za 5 let a pudu to do krámu zkoušet dneska to fakt sorry

Jako asi máš pravdu, že to neni úplně obvyklý, ale každýho boj a proti gustu ... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  panedge napsal:

Nechci nijak soudit, ale mám dojem, žes nikdy nekupoval nic, co hrozně chceš. Já vím, že si za rok budu vybírat novýho služebáka a už teď obcházím dealerství a vozím se. Stejně jako u hodinek za 300K to není jednoduchý rozhodnutí a čekání na danou věc si člověk běžně zkracuje tím, že si ji chodí prohlížet osahat.

Ad Carollinum - záleží, Tado, taky na tom, co je pro tebe normální chování. Prodavač se setkává denně s X typem lidí a mám za to (samozřejmě se můžu mýlit :D), že namachrovanýho tlučhubu / idiota / seriozního zákazníka pozná po prvních dvou minutách, přičemž potom upraví svoje jednání. Nijak nehájím Carollinum, bůhví, jak to bylo doopravdy, ale ze zkušenosti s tebou bych se nedivil, kdyby mu po 5 minutách cákly nervy a vypoklonkoval tě z krámu ven.

Za mě osobně:

- v Carollinu jsem byl celkem 6x a pokaždé bylo jednání absolutně korektní, ačkoli jsem tam nikdy nic nekoupil

- ve Vílanci na srazu jsem se zdržel jen hodinu, z toho 5 minut trávil s tebou, když ses vetřel do mého rozhovoru o autech s Kubsonem; zcela ignorujíc společenské náznaky k vysmahnutí, jsi mě během prvních tří vět stihl nas*at do běla.

Čili bych to za sebe pochopil tak, že jsi prostě sociální guma a tudíž s tebou lidi jednají tak, jak si zasloužíš. Včetně prodavače v Carollinu.

edit: překlep

Upraveno uživatelem KFL
Návštěvník Snow
Odesláno
  KFL napsal:
Nechci nijak soudit, ale mám dojem, žes nikdy nekupoval nic, co hrozně chceš. Já vím, že si za rok budu vybírat novýho služebáka a už teď obcházím dealerství a vozím se. Stejně jako u hodinek za 300K to není jednoduchý rozhodnutí a čekání na danou věc si člověk běžně zkracuje tím, že si ji chodí prohlížet osahat.

Ad Carollinum - záleží, Tado, taky na tom, co je pro tebe normální chování. Prodavač se setkává denně s X typem lidí a mám za to (samozřejmě se můžu mýlit :D ), že namachrovanýho tlučhubu / idiota / seriozního zákazníka pozná po prvních dvou minutách, přičemž potom upraví svoje jednání. Nijak nehájím Carollinum, bůhví, jak to bylo doopravdy, ale ze zkušenosti s tebou bych se nedivil, kdyby mu po 5 minutách cákly nervy a vypoklonkoval tě z krámu ven.

Za mě osobně:

- v Carollinu jsem byl celkem 6x a pokaždé bylo jednání absolutně korektní, ačkoli jsem tam nikdy nic nekoupil

- ve Vílanci na srazu jsem se zdržel jen hodinu, z toho 5 minut trávil s tebou, když ses vetřel do mého rozhovoru o autech s Kubsonem; zcela ignorujíc společenské náznaky k vysmahnutí, jsi mě během prvních tří vět stihl nas*at do běla.

Čili bych to za sebe pochopil tak, že jsi prostě sociální guma a tudíž s tebou lidi jednají tak, jak si zasloužíš. Včetně prodavače v Carollinu.

:gora: :gora: :gora: málem jsem se přetrh, a to mám dnes špatnou náladu.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

KFL: To máš naprostou pravdu no... Se socialním cítěním jsem na tom bledě.

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
  KFL napsal:

Tak to se zrovna pleteš ,já kupuju hodně věcí,který strašně chci ,nebo jak se říká potřebuju:-),já sem dokonce typickej příklad toho,kdo je netrpělivej ,kdo už to nutně chce a každýho s tím otravuje.Nicméně když něco chci a vím že si to koupím třeba příští měsíc ,tak se na to chodím koukat třeba do výlohy nebo i do obchodu ,ale jen dívat.Zkoušet si to začnu až když mám na prdeli peníze,takhle to dělám já(teď nemám na mysli hodinky,já kupuju hlavně hudební nástroje).A můžu tě ujistit že na hudební nástroj se dokážu kurevsky těšit.A já taky nechci nikoho soudit,je to Tadova věc,jen je pro mě nepochopitelná(do polemizování o tom jestli je cool nosit v jeho letech hodinky za 300 litrů se radši pouštět nebudu)

Odesláno
  panedge napsal:
Tak to se zrovna pleteš ,já kupuju hodně věcí,který strašně chci ,nebo jak se říká potřebuju:-),já sem dokonce typickej příklad toho,kdo je netrpělivej ,kdo už to nutně chce a každýho s tím otravuje.Nicméně když něco chci a vím že si to koupím třeba příští měsíc ,tak se na to chodím koukat třeba do výlohy nebo i do obchodu ,ale jen dívat.Zkoušet si to začnu až když mám na prdeli peníze,takhle to dělám já(teď nemám na mysli hodinky,já kupuju hlavně hudební nástroje).A můžu tě ujistit že na hudební nástroj se dokážu kurevsky těšit.A já taky nechci nikoho soudit,je to Tadova věc,jen je pro mě nepochopitelná(do polemizování o tom jestli je cool nosit v jeho letech hodinky za 300 litrů se radši pouštět nebudu)

Nojo, tak jo, hele děláš to nejlíp, ale už se v tom prosím tě nešťourej.

Zasmál jsem se KoFoLově příspěvku, trefil to asi přesně-úplně vidím Tadu jak dvě sekundy po vtrhnutí do krámu prodavači vysvětluje, že přijel třílitrovým bavorákem. Ale i tohle by měl pan prodavač překousnout a dělat, to co prodavač dělat má. A jestli chce někdo něco kupovat teď hned, zejtra nebo za pět let, je fuk.

Odesláno
  panegde napsal:
...já sem dokonce typickej příklad toho,kdo je netrpělivej ,kdo už to nutně chce a každýho s tím otravuje.Nicméně když něco chci a vím že si to koupím třeba příští měsíc ,tak se na to chodím koukat třeba do výlohy nebo i do obchodu ,ale jen dívat.Zkoušet si to začnu až když mám na prdeli peníze,takhle to dělám já(teď nemám na mysli hodinky,já kupuju hlavně hudební nástroje).A můžu tě ujistit že na hudební nástroj se dokážu kurevsky těšit...

Nezlob se, ale přijde mi že se spíš snažíš udělat dojem. Hudební nástroje nakupuju více než 20 let, ale určitě ne podle ceny, popř. katalogu abych mohl někoho oslňovat tím, že mám drahý nástroj, ale podle "duše", kterou čuměním do výlohy jaxi neodhadnu. Takže mi přijde naprosto normální si je vyzkoušet, ale chápu prodavače, který uvidí machýrka a prostě mu řekne: "Promiňte, ale nejde to!". Těšit se na nástroj, který jsem neměl v ruce (nebo v hubě) mi přijde trochu :thumbsdown_anim:

Odesláno
  Ejabejaroz napsal:
Nezlob se, ale přijde mi že se spíš snažíš udělat dojem. Hudební nástroje nakupuju více než 20 let, ale určitě ne podle ceny, popř. katalogu abych mohl někoho oslňovat tím, že mám drahý nástroj, ale podle "duše", kterou čuměním do výlohy jaxi neodhadnu. Takže mi přijde naprosto normální si je vyzkoušet, ale chápu prodavače, který uvidí machýrka a prostě mu řekne: "Promiňte, ale nejde to!". Těšit se na nástroj, který jsem neměl v ruce (nebo v hubě) mi přijde trochu :thumbsdown_anim:

že sem něco psal...já sem psal něco ve smyslu,že kupuju drahý nástroje?...už to nechám bejt to je jedno

Návštěvník Tada
Odesláno
  New Milis napsal:
Nojo, tak jo, hele děláš to nejlíp, ale už se v tom prosím tě nešťourej.

Zasmál jsem se KoFoLově příspěvku, trefil to asi přesně-úplně vidím Tadu jak dvě sekundy po vtrhnutí do krámu prodavači vysvětluje, že přijel třílitrovým bavorákem. Ale i tohle by měl pan prodavač překousnout a dělat, to co prodavač dělat má. A jestli chce někdo něco kupovat teď hned, zejtra nebo za pět let, je fuk.

Do Prahy jezdím vlakem, bo jsem lempl a neumím zaparkovat :D Prodavači jsem nic nevysvětloval, spíš jsem potřeboval sám vysvětlit, proč se musí na rolexky 3roky čekat :)

Odesláno
  Biges napsal:
Prodavači/ky by se měli k lidem chovat zdvořile a nápomocně bez ohledu na to, jak vypadají a zda se zrovna chytají kupovat hodinky nebo jen "očumují".

Prodavač neni muzejní uvaděčka - pokud jen očividně očumuješ, tak prodavač neprodává, tudíž mezi sebou nemáte nic co by ho zavazovalo k nějakému kodexu chování.

Odesláno

Tado, buď rád, že na tebe nezavolali polici a nevypustili psy. Přijít si jen tak po svejch do krámu... drzost, do Prahy přijet vlakem...nehoráznost, cos tady vůbec pohledával ? Taky jsi moh přijít krást, víš ?? !! Ušetři si, prodej tři vily, a pak hurá do hlavního města !!

Návštěvník Tada
Odesláno
  cigi napsal:
Tado, buď rád, že na tebe nezavolali polici a nevypustili psy. Přijít si jen tak po svejch do krámu... drzost, do Prahy přijet vlakem...nehoráznost, cos tady vůbec pohledával ? Taky jsi moh přijít krást, víš ?? !! Ušetři si, prodej tři vily, a pak hurá do hlavního města !!

Tak já na věci ze zásady neštřím, buď na ně mám/budu mít peníze nebo prostě nebudu :D Slovo "šetřit" nemám rád :D

Odesláno
  Tada napsal:
Tak já na věci ze zásady neštřím, buď na ně mám/budu mít peníze nebo prostě nebudu :D Slovo "šetřit" nemám rád :D

Kdyz uz pises pane o tom,co nemas rad,dovol i me osobe napsat nazor.Protoze jsem castecnej alkoholik a vymachrovanej vocas ,napisu to otevrene.Plne souhlasim s Kofolou a jeho nazorem na tebe ze srazu.Jen doplnim,ze kdyz jsi se rozhodl,sve investovane prachy do prasete prozrat tim zpusobem,ze vsichni jedli prvni az druhej talir a ty jsi bezel pro patej ,plne narvanej-podle vzoru,kdyz je neco dohromady,drzko praskni ,mel jsem chut ti nakopnout tu placatou prd.l.Pandice se te zastaval,a nejen on,ze je prdel na tebe koukat.Nezlob se ,ale jedna z cinnosti,ktera me zivi je hospoda a na zaklady stolovani a prerozdelovani porci jsem stara skola.Rad bych,abys vsem rekl,proc zeres ze spolecneho talire petkrat vic,nez ostatni a proc nezeres chleba.Odpovim ti sam,ABY SE TOHO DO TEBE ZA 300,nebo kolik to stalo,VIC VESLO.Plne chapu KFL, i toho prodavace.Jses neodbytnej - nesoudnej kaspar a patris do moralne a socialne nejnizsich vrstev.......myslel jsem ,ze treba po nekolika mesicich,kdy ti nekteri clenove stale dokola naznacuji,ze ji hloupouckej,ti to dojde--a vono nic Tak za mou osobu ofiko prohlasuju ,ze jsi presnej pripad SOCKY

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

fazer: Vidíš, stačilo by napsat, že mě nemáš rád :)

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
  Tada napsal:
fazer: Vidíš, stačilo by napsat, že mě nemáš rád :)

To by ovšem byl understatement of the year. Některý lidi nestačí zabít, aby si uvědomili, že jsou mrtví...

Čímž bylo ovšem odběhnuto docela daleko od původního programu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...