Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tou cenou 22K si si isty?

ja mam za to ze DS3 chodia okolo 1800USD..... cize ak je na vaclavaku momentalne nejaka zlava tak je to myslim docela terno

Odesláno

Osobně jsem se na ně díval. Je to tak 3 týdny zpátky. Už nevim přesně, jestli to bylo 22 nebo 24, ale to je celkem jedno. Taky mě to překvapilo. Ale má je kolega v kanceláři, takže já mam smolíka :(

Odesláno

O těch DStrojkách vím, jsou super, ale odepsal jsem je jako nedostupné. Měl jsem totiž za to, že je certina udělá vždy jen jednou za čas jako limitku která je hned pryč, do čr se ani nedostane a hlavně bývá za mastný peníz. Ten kousek na Václaváku bude asi stará zásoba. Na ebay jsou občas k vidění, ale cena i hodně jetých se nasazuje kolem tisícky dolců.

Odesláno (upraveno)

Jak vidím, tak zatím žádný vítěz.

Nic nevymýšlej, ještě chvíli šetři a pak si udělej radost a kup si ty Doxy. Jsou úžasný a opravdu ti budou dělat radost celý život. Nehledě na jejich neklesající hodnotu. A už samotný nákup bude událost. Když koupíš jakýkoliv kompromis, nebude to ono.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
  Karlos napsal:
Jak vidím, tak zatím žádný vítěz.

Nic nevymýšlej, ještě chvíli šetři a pak si udělej radost a kup si ty Doxy. Jsou úžasný a opravdu ti budou dělat radost celý život. Nehledě na jejich neklesající hodnotu. A už samotný nákup bude událost. Když koupíš jakýkoliv kompromis, nebude to ono.

Díky za morální podporu :thumbsup_anim: ale já už mám vybráno. Včera mě kontaktoval Mike(kterému tímto děkuji) - takto bývalý majitel SAR marathonů a citlivou reklamní masáží podpořenou nádhernými fotkami z vlastní produkce mě přesvědčil. Teda, abych to na něj nesváděl, umožnil mi abych k tomu přesvědčení sám došel.

:thumbsup_anim:

Sbohem Dirku Pitte :crying_anim02:

Ale doxa fandou asi zůstanu pořád.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
  žabák napsal:
Vše je jinak. Tímto se s Vámi loučím, mávám vám já i želvička z dýnka mých nových hodinek s číslem 1811/1888.

Jsme zvědaví na živé fotky

díky

Upraveno uživatelem David_B
Odesláno

QUOTE(David_B @ 23.2.2009 - 16:07) 248243[/snapback]
Možná budu za ignoranta, ale fakt nevím, které hodinky mají na dýnku želvu :)

Sleduj číslo... která hodinkářská firma byla založená roku 1888, he? :)

Odesláno
  farářskej napsal:
Sleduj číslo... která hodinkářská firma byla založená roku 1888, he? :)

Už jsem to vygůgloval :) a editoval původní příspěvek...jsem ignor ;)

díky

Odesláno (upraveno)

Netuším, která firma byla založená v roce 1888 a znak želvičky mi je k prdu. Prozraďte prosím. Něco jsem našel, je to Certina ?

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Héééj, sušenku a jablíčko pro toho šikovnýho pána s "eSkem" v avataru. Uhádnul. Jsou to DStrojky. Dneska jsem si je přines. Už se těším jak s nima hupnu do nějaký vody.

Odesláno (upraveno)
  žabák napsal:
Héééj, sušenku a jablíčko pro toho šikovnýho pána s "eSkem" v avataru. Uhádnul. Jsou to DStrojky. Dneska jsem si je přines. Už se těším jak s nima hupnu do nějaký vody.

Mel jsem lehkou vyhodu, protoze a) se mi moc libi a B) jsem na ne narazil dnes na nemeckym ebay, kde bylo psano ze je to limitka 1888 kusu. Cena ale byla vyssi nez ta slevova v Details, 1000 euro (ALE s tim, ze je tam Preisvorschlag, takze se cena asi da srazit).

Kazdopadne gratulace, jsou to krasny hodinky. Rad se mrknu na fotky ;)

edit: Jeste bych jen dodal, od Certiny jedny z mala hodinek (automatu), ktery se mi vazne libi ;)

Upraveno uživatelem JanBeles
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Včera jsme s New X-Bobem narazili v Koscomu na Alpiny Avalanche Extreme AL-525LSB5AE6 za

neuvěřitelně nízkou cenu 25790Kč.

Edit - obrázek

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Vždyť na nich nic není. Obyčejné diversky s kaučukem a Selita kalibrem, jen trochu větší.

A cena? Podívej se třeba na tyhle.

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník YPO?
Odesláno
  Kamil napsal:
Vždyť na nich nic není. Obyčejné diversky s kaučukem a Selita kalibrem, jen trochu větší.

souhlas - nicméně alpina má něco do sebe, tenhle model se mi sice nelíbí, ale ty celočerné s unitasem co tam mají, bych mohl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...