Přejít na obsah

Obchodní taktika Seiko vs Grand Seiko

Doporučené příspěvky

Ok, asi rozumim. Ale k tomu Seiku, nevim. Zamer tam bude podobny, dame cuchnout plebsu a neco to prihodi. Zakaznici GS tomu nebudou venovat pozornost tak o nic nejde. Treba 🤷‍♀️ Podle me tam na blazny jako jsme my moc nehrajou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tie Presage GMT su samozrejme automaty a su imho dost hnusne. pointer date velkosti malej sekundy je totalny fail. tato komplikacia vyzera dobre mozno na patekoch aj to len preto ze je to jedna z 25tich komplikacii tak sa to tam strati.

nazivo si tie hodinky nepomylis ani potme. horsi problem ako toto je kupit si reissue nejakej seiko ikony za raketu a o dva roky zistit ze sekaju to iste za 6 kil akurat s X na ciferniku a v 15 farbach vratane zraloka. a ze tie lacne idu presnejsie ako tvoja limitka hoci maju nakrivo armovak.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, instant napsal:horsi problem ako toto je kupit si reissue nejakej seiko ikony za raketu a o dva roky zistit ze sekaju to iste za 6 kil akurat s X na ciferniku a v 15 farbach vratane zraloka. a ze tie lacne idu presnejsie ako tvoja limitka hoci maju nakrivo armovak.

Možná jsem potrefená husa, ale mám SLA033j1. Měl jsem možnost je držet vedle sebe s těmi levnějšími klony, výsledný dojem je podobný jako zmiňované porovnání v tomto vlákně. Zpracování hodinek někde úplně jinde, to prokleté X na ciferníku  neruší. Mám je na svoji promiskuitu už celkem dlouho a jsem za to velice rád. Ty novodobé želvy bych si asi nikdy nekoupil, Nepřijdou mi jako reedice nebo pocta, ale jako pouťová napodobenina. Stejný problém mám i s 62Mas, jedny ty levné jsem doma měl. No levné, za 30 000 to je slušný blázinec, nicméně při vědomí, že jsem hrdým majitelem jedné z 10 barevných variant, které chtějí vydojit design úspěšného modelu jsem je okamžitě prodal. S celkem velkou ztrátou.

takže bych ten pohled otočil, hrozné je mít nepřesnou kopii ikony, zaplatit za ně nemalé peníze a přitom vědět, že tomu něco chybí. Z toho by mě jeblo.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, nickolas napsal:

Ok, asi rozumim. Ale k tomu Seiku, nevim. Zamer tam bude podobny, dame cuchnout plebsu a neco to prihodi. Zakaznici GS tomu nebudou venovat pozornost tak o nic nejde. Treba 🤷‍♀️ Podle me tam na blazny jako jsme my moc nehrajou. 

To máš recht. Nicméně koupit GS se SD za 150 chce jistou dávku bláznovství, když máš v této cenovce kousky, které za to samé či podobné prodáš 🙂

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, instant napsal:

tie Presage GMT su samozrejme automaty a su imho dost hnusne. pointer date velkosti malej sekundy je totalny fail. tato komplikacia vyzera dobre mozno na patekoch aj to len preto ze je to jedna z 25tich komplikacii tak sa to tam strati.

nazivo si tie hodinky nepomylis ani potme. horsi problem ako toto je kupit si reissue nejakej seiko ikony za raketu a o dva roky zistit ze sekaju to iste za 6 kil akurat s X na ciferniku a v 15 farbach vratane zraloka. a ze tie lacne idu presnejsie ako tvoja limitka hoci maju nakrivo armovak.

Hezký Seiko shrnutí 🙂

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Roman I. napsal:

Možná jsem potrefená husa, ale mám SLA033j1. Měl jsem možnost je držet vedle sebe s těmi levnějšími klony, výsledný dojem je podobný jako zmiňované porovnání v tomto vlákně. Zpracování hodinek někde úplně jinde, to prokleté X na ciferníku  neruší. Mám je na svoji promiskuitu už celkem dlouho a jsem za to velice rád. Ty novodobé želvy bych si asi nikdy nekoupil, Nepřijdou mi jako reedice nebo pocta, ale jako pouťová napodobenina. Stejný problém mám i s 62Mas, jedny ty levné jsem doma měl. No levné, za 30 000 to je slušný blázinec, nicméně při vědomí, že jsem hrdým majitelem jedné z 10 barevných variant, které chtějí vydojit design úspěšného modelu jsem je okamžitě prodal. S celkem velkou ztrátou.

takže bych ten pohled otočil, hrozné je mít nepřesnou kopii ikony, zaplatit za ně nemalé peníze a přitom vědět, že tomu něco chybí. Z toho by mě jeblo.

Když vás čtu, kluci, tak moje pozastavení je fakt dáno jenom mou neznalostí obchodních taktik Seiko. Dělají to evidentně odjakživa. Seika jsem měl 5x, což je na místní poměry tak akorát Seiko starter pack, ale když jsem naposledy zvažoval nákup dalšího kusu, obešel jsem je obloukem, pže jsem si při pohledu na fotky ex vzpomněl na ty všechny neduhy, které s každým kus byly. Teď v nízké cenovce objevuji značky, které jsou srovnatelné s mnohem vyššími levely. To se o žádných z mých Seiko říci nedalo.

Odkaz ke komentáři

nerobia to odjakziva. stare klasicke dajvre sa nikdy nevykradali, ani sa nerobili "non GS" limitky za tisicky eur ako pilotne edicie k mnohoseriovym "takmerfejkom". Chrlili mnozstvo farebnych verzii SKX? ano. Bola to napodobenina niecoho ineho od Seika? nie

odliadnuc od toho ze niekedy robili zaujimave edicie hodiniek so skutocnymi dizajnermi, a butikove edicie GS boli pre skutocne hodinkove obchody a mali pod 100 kusov (moje su jedny z 15!). Dnes robia butikove edicie s logom nejakej handrarne na krabici a s este podivnejsimi farbami ako bezne, a este nejake manga nezmysly. Keby aspon Oshikuru - Demon samurai, nech to ma gule.. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...