bandicoot Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Conrade, moje 44mm jsi měl v ruce na srazu. Já osobně jsem za 44mm radši (ruka 18mm), jsou totiž i o pár mm nižší (vejdou se pod košili). A tvoje Heritáže mají trochu jinde dírky na stěžejky, ne tak na kraji jako Steinharty. Problém by tedy nemusel být s velikostí, ale s od ruky podivně odstávajícími nožkami a řemenem.
Conrad Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Conrade, moje 44mm jsi měl v ruce na srazu. Já osobně jsem za 44mm radši (ruka 18mm), jsou totiž i o pár mm nižší (vejdou se pod košili). A tvoje Heritáže mají trochu jinde dírky na stěžejky, ne tak na kraji jako Steinharty. Problém by tedy nemusel být s velikostí, ale s od ruky podivně odstávajícími nožkami a řemenem. NO ALEA IACTA EST ZÍTRA UVIDÍME A BTW MĚL BY JSI VÍCE PÍT PIVKO,NA SRAZU JSI SE DOST FLÁKAL,PROTOŽE ONO HODINKY NA RUKU 18MM SE OPRAVDU DOST TĚŽKO SHÁNĚJÍ NO A KDYŽ BY NEPADLY POKUSÍM SE JE VYMĚNIT ZA 44 MM S NĚKÝM KDO TŘEBA LITUJE,ŽE SI NEOBJEDNAL VĚTŠÍ A TOUŽIL BY PO NICH Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem Conrad
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 ...neflákal, šel jsem s posledními bojovníky a téměř v lokále zvedal židle a zhasínal :-) ale 18mm bych snad neměl ani při totální mumifikaci :-D
Conrad Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 ...neflákal, šel jsem s posledními bojovníky a téměř v lokále zvedal židle a zhasínal :-) ale 18mm bych snad neměl ani při totální mumifikaci :-D ale to jsi příteli napsal
Seamaster Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Dle webu Chronoshop.cz je ta 44mm verze dokonce o 0,2 mm vyssi, nez 47 verze (14MM) Pokud Conrade zitra zjistis ze ti nesedi, dej hned vedet, jinak si je objednam z netu.
Conrad Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Dle webu Chronoshop.cz je ta 44mm verze dokonce o 0,2 mm vyssi, nez 47 verze (14MM) Pokud Conrade zitra zjistis ze ti nesedi, dej hned vedet, jinak si je objednam z netu. Dám ti vědět,ale pevně doufám,že sedět budou
šíma Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Dle webu Chronoshop.cz je ta 44mm verze dokonce o 0,2 mm vyssi, nez 47 verze (14MM) Pokud Conrade zitra zjistis ze ti nesedi, dej hned vedet, jinak si je objednam z netu. Evidentně desetina žádná míra. Gnomonwatches uvádí 13,5 mm/47 mm a 14,2 mm/44 mm, ale mistr GS uvádí u obou modelů 14,2 mm. Moje plastmasnaja šuplera ukazuje u 44 mm automat necelých 14 mm. Doma to změřím mikrometrem a napíšu.
Conrad Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Dle webu Chronoshop.cz je ta 44mm verze dokonce o 0,2 mm vyssi, nez 47 verze (14MM) Pokud Conrade zitra zjistis ze ti nesedi, dej hned vedet, jinak si je objednam z netu. Milý kolego, asi tě zklamu ,právě dorazily a jsou tak krásné,že z domu rozhodně nepůjdou a velikostí padnou jako kdyby byly šité na míru,takhle jsem si remake B hodinek představoval menší rozhodně ne .Hodně štěstí při nákupu Conrad
Seamaster Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Evidentně desetina žádná míra. Gnomonwatches uvádí 13,5 mm/47 mm a 14,2 mm/44 mm, ale mistr GS uvádí u obou modelů 14,2 mm. Moje plastmasnaja šuplera ukazuje u 44 mm automat necelých 14 mm. Doma to změřím mikrometrem a napíšu. Jase nechci hadat o desetiny, chtel jsem tim jen rict, ze 44 a 47 mm verze jsou stejne silne. Conrade diky za info a zklamany nejsem, Kubson je ma dle webu na sklade, takze snad no problem. Spise jsem chtel zamezit tomu, abys pripadne zacal prodavat v den meho nakupu... ;-) Btw, co remen? Mam objednavat s beznym, nebo delsim remenem? Cet jsem, ze standardni remeny jsou nejake kratsi...mam 18cm.
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) S tou tloušťkou se omlouvám za mystifikaci - neměřil jsem to. Usuzoval jsem jenom podle usazení unitasu, kde v 47mm je takový více do hloubky utopený. edit: Seamaster: se standardním řemenem budeš mít konec pásku jentaktak v prvním očku (druhé můžeš rovnou sundat); s prodlouženým řemenem zas budeš muset přidělat díru. Asi bych vybral tedy standardní délku pilotního (Sonderband) - to je ten s tím kovovým okem. Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem bandicoot
Conrad Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Jase nechci hadat o desetiny, chtel jsem tim jen rict, ze 44 a 47 mm verze jsou stejne silne. Conrade diky za info a zklamany nejsem, Kubson je ma dle webu na sklade, takze snad no problem. Spise jsem chtel zamezit tomu, abys pripadne zacal prodavat v den meho nakupu... ;-) Btw, co remen? Mam objednavat s beznym, nebo delsim remenem? Cet jsem, ze standardni remeny jsou nejake kratsi...mam 18cm. Asi bude dobře pořešit to se Simonem,protože dodávaný vypadá jako že je z betonu potaženého kůži,mám raději měkčí a ten dlouhý bude asi podobný mám ten kratší 19 cm zápěstí a zapnuto na 3 dirce
Seamaster Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ladim to ted po ICQ s Kubsonem, takze uvidime, diky za pomoc!
šíma Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Jase nechci hadat o desetiny, chtel jsem tim jen rict, ze 44 a 47 mm verze jsou stejne silne. Conrade diky za info a zklamany nejsem, Kubson je ma dle webu na sklade, takze snad no problem. Spise jsem chtel zamezit tomu, abys pripadne zacal prodavat v den meho nakupu... ;-) Btw, co remen? Mam objednavat s beznym, nebo delsim remenem? Cet jsem, ze standardni remeny jsou nejake kratsi...mam 18cm. Taky mám jisté zkušenosti s řemeny Steinhart, ale chytrej z toho nebudeš. Výrobce uvádí standardní délku 82+114 mm a tloušťku 4,5 mm. Nav. B-Uhr II mi od Kubsona přišly na černém řemenu tl. 4 mm a délky 82+124 mm. Protože Kubson avizoval, že budou na hnědém řemenu, který jsem preferoval před černým, nechal jsem si ten hnědý poslat. Měl délku 82+114 (na mé zápěstí 18 cm subjektivně dost krátké) a tloušťku 5 mm, takže ohebný moc nebyl. Nakonec jsem ho s omluvou poslal Kubsonovi zpět, nechal si ten černý a koupil u Steinharta model Rustica Old Vintage. Teprve po objednání jsem si uvědomil, že jestli bude mít řemen oněch 82+114 mm, nebude to zrovna ideální. Nicméně dorazil a měl 82+124 mm s tloušťkou 4 mm, takže pohoda. A pak něčemu věř... Ale řemeny to jsou opravdu parádní, k tomu zbylému černému jsem přiobjednal z 15 EUR sponu a použiju ho na jiné hodinky. Jak jsem uvedl, mám zápěstí 18 cm a řemen 82+124 nosím zapnutý na třetí dirce od hodinek (je to dost volné), pohyblivé očko jsem odstranil a přijde mi to tak akorát. Myslím, že držitelé zápěstí 18 cm a menších mohou v zásadě mít i tu nejkratší variantu 82+114 mm s tím, že se taky odstraní pohyblivé očko. O centimetr delší verze je tak do 20 cm a nad dvacet jedině prodloužená (asi 2,5 až 5 cm podle typu) verze.
kubson Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 vypadá to že se už budou dělat jen midsize verze 82/114 u těch "normálních" řemenů - hodinky ale ještě chodí na všem možném..
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) ...jo tak to potvrzuju, mě přišly od S. taky hodinky na polodelším řemenu 82/124 - přičítal jsem to zmatku v dílně a byl jsem za to rád - maximálně mi to sedí. Mám volně na třetí dírku a pohyblivé očko jsem přilepil. Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem bandicoot
Seamaster Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) Cheche, takze koukam, ze nakup Steinhartu bude nakup s prekvapenim:-) Tim jsem chtel naznacit, ze jsem je ted objednal a zaplatil. Mozna by se mi moh Kubson mrknout do skatule a prozradit mi, na jakem remenu to vlastne dostanu... ;-) Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem Seamaster
Seamaster Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Asi bude dobře pořešit to se Simonem,protože dodávaný vypadá jako že je z betonu potaženého kůži,mám raději měkčí a ten dlouhý bude asi podobný mám ten kratší 19 cm zápěstí a zapnuto na 3 dirce Patral jsem po metodice zmekcovani kuze a narazil na tento neuveritelny clanek :-) Nejvhodnejsi bude asi mozek nepritele, nebo snazsi cestou ziskani mozku by mohla byt zabijacka
šíma Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Právě jsem odeslal panu GS objednávku na jeden kousek Steinhart Limited gold edition za 475 evropských peněz včetně pošty. Nejsou pro mě, ukecal jsem kamaráda, že je nutně potřebuje. Už se na ně moc těší(m). Mají prý k dispozici čísla mezi 140 - 200 (psal Günter). Mimochodem do poznámky jsem dal, ať pošlou řemeny v prodloužené délce, tak jsem opravdu zvědav co přijde. Jestli to bude srdeční záležitost, tak do nich půjdu taky. Není nad to si je moct nejdřív pořádně prohlédnout...
Conrad Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) Nevím,ale připadá mi to jako ten zlatý nočník co si nechal udělat Fidelis Schlee.Když pilotky tak klasika,tohle je jako známá klukovská kudla rybička kterou dělá Mikov ve zlatě.Ale proti gustu žádný dišputát. má zlatej prsten, zlatý srdce, zlatý zuby, prostě zlatej chlap, Wabi Daněk Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem Conrad
railmaster Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Pre obvod zápästia 18 cm je ideálny 82/124, hlavne u verzie s cvočkami. Mám aj Old Black Berry, tam je dľžka 82/150 a na podiv, vyzerá asi najviac Vintage. Koniec dlhšej časti takmer presahuje cvočky kratšej časti, napriek tomu je dojem bezchybný a koža výborná. U civilnejších bezcvočkových verzií obstojne sadne aj 82/114. Spona od Steinhartu je dostatočne mohutná, oproti väčšine plechových spôn dosahuje o dierku ďalej. Myslím, že zlatý stred je 82/124 a vyhovie väčšine s obvodom okolo 18 cm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se