Ivan Lelák Odesláno 27. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 28 minutami, vsudybyl napsal: Mám tenhle Nosič3 kol na tažné Thule EasyFold XT 934. Koupil jsem na úřadě 3tí značku. 3 elektrokola úplně v pohodě.Pokud jde vytáhnout baterka, tak ji vytáhnu.Kouli neřeším nasadím a jedu Asi jsem mohl ušetřit, kdybych koupil 934, na druhou stranu jsem si říkal, že je lepší mít rozestup mezi koly 25 cm místo 22 cm. Taky se mi líbila chybějící hrazda s rámovými úchyty kol, které bych jinak musel prostrkávat skrz kola a kvůli které bych musel asi sklápět prázdný nosič, když bych chtěl otevřít kufr. Ale asi to není takový problém. A napadlo mne také, že se někdy může stát, že budu chtít sundat jen kolo nejblíž u auta nebo to prostřední, což by u 934 asi nešlo, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 6 minutami, mamenec napsal: Ja jsem loni pujcvoval nosic svagrovi a on mel vydatne namazanou kouli vazelínou. Ani nahodou to neslo utahnout a porad to padalo.. takze kouli urcite drzet v suchu OK, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) Kouli nemažu, tak ji ani neodmašťuji. RZ jsem dostal k nosiči, je to kus plastu s nalepeným číslem, ale naprosto dostačuje. Zkus se zeptat u prodejce nosiče, třeba Ti ji dovyrobí. Upraveno 27. března uživatelem milda21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Radši vydat třetí RZ za 6 kil, než pokutu za tu plastovou, kor jestli s držákem pojedeš do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 1 hodinou, milda21 napsal: RZ jsem dostal k nosiči, je to kus plastu s nalepeným číslem, ale naprosto dostačuje. Ne nedostačuje. Taková RZ tam nemá co dělat. Jedině originál sundanou ze zadku auta, nebo tu vydanou příslušným úřadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Plastová RZ = podvod = 1.000,- Kč ....... mě stála 3.RZ asi 200,- a byla do 10 dní...... zvaž pro a proti Myslím, že jde dokonce na dopravce objednat po internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 3 hodinami, Ivan Lelák napsal: Asi jsem mohl ušetřit, kdybych koupil 934, na druhou stranu jsem si říkal, že je lepší mít rozestup mezi koly 25 cm místo 22 cm. Taky se mi líbila chybějící hrazda s rámovými úchyty kol, které bych jinak musel prostrkávat skrz kola a kvůli které bych musel asi sklápět prázdný nosič, když bych chtěl otevřít kufr. Ale asi to není takový problém. A napadlo mne také, že se někdy může stát, že budu chtít sundat jen kolo nejblíž u auta nebo to prostřední, což by u 934 asi nešlo, nebo jo? Sundání kola zvlášť jsem nedělal.Vždy všechny dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března tiez mam tretiu znacku, nie je nic jednoduchsie, ako si poziadat o novu znacku, gulu vobec nicim neriesim, nasadim a nasadim nosic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Tak se omlouvám, nosič se značkou jsem pořizoval ještě před změnou která byla v roce 2016. Jak jsem se dočetl, tak již jedině s oficiálně vydanou třetí RZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Zdravím Vás,rád bych se optal místních znalých, jestli je rozumné si koupit elektrokolo u Mountfieldu,či se na to raději vykašlat a obrátit se raději na specializovanou prodejnu zabývající se prodejem kol?Byl jsem si u dané firmy kupovat gril a mají v nabídce plno elektrokol za slušné peníze.Díky za poznatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Čemu říkáš za slušné peníze? Uvádějí ceny bez baterky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Vím to,ale trekové,popř. crossové kolo s baterkou na 200 km mezi 40-50 tis.,to jde né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna No, ony ty ceny priblizne odpovidaji tem lowend znackam jinych vyrobcu. Ja sem loni v lednu kupoval "crossove" elektrokolo Maxbike ve sleve za 32990,- . Tedy proti "cenikove" cene -12 000,- kc. A u tech MTF kol ta vybava je zkratka lowend zaklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Marceli, tech 200km bude i s tou 900 baterkou hodne "papirovych", myslim... Jestli na to nejak nespechas, ja bych chvilku hledal, cetl, porovnaval, ujasnil si "jak a kde" budu kolo pouzivat a hlavne navstivil nejakeho specializovaneho prodejce. Zrovna vcera jsem stravil par hodin tady https://www.akumo.cz a tim, ze jsou fakt specialka, maji toho mraky skladem, tak jsem nemel pocit, ze mi neco "tlaci", ale ze fakt vybirame podle mych realnych pozadavku/potreb (a to jsem jeste nevybral ). Samozrejmosti je, ze jsem si tam vcera nekolik kol projel na testovaci trati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Konkretne ja mam Maxbike Vidar. Aku 500. Puvodni prevody 1x9 low Shimano (dost hruza) sem ihned sundal a dal 1x10 Microshift Advance X. Dojezd je hodne zavisly na stupni pripomoci. Osobne s tou baterkou nabijim po cca 100km. Ale mam ho jako dopravni prostredek, tedy po Ostrave a okoli do 20 km. Myslim, ze do nuly bych ujel 120km. Kdyz sem chytil silny protivitr, zvysil sem pripomoc a pak je realny dojezd tak 60km. S maximalni pripomoci odhaduju tak 20-30km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Nez kupovat kolo u prodejcu sekacek, tak mrkni treba na Decathlon. Taky za slusne penize a jsou to aspon i vyrobci kol. Levna elektrokola maji problem v naprosto katastrofalnim osazeni, tj. vetsinou z kategorie, ze uz nic moc horsiho neni. Proste vetsina ceny je v te baterce a pohonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 23 minutami, Xenomorfus napsal: Konkretne ja mam Maxbike Vidar. Aku 500. Puvodni prevody 1x9 low Shimano (dost hruza) sem ihned sundal a dal 1x10 Microshift Advance X. Dojezd je hodne zavisly na stupni pripomoci. Osobne s tou baterkou nabijim po cca 100km. Ale mam ho jako dopravni prostredek, tedy po Ostrave a okoli do 20 km. Myslim, ze do nuly bych ujel 120km. Kdyz sem chytil silny protivitr, zvysil sem pripomoc a pak je realny dojezd tak 60km. S maximalni pripomoci odhaduju tak 20-30km. Upřímě,vůbec těm převodům co je či není lepší nerozumím.Ještě jezdím na staré crossové favoritce z poslední výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 23 minutami, xcmaniax napsal: Nez kupovat kolo u prodejcu sekacek, tak mrkni treba na Decathlon. Taky za slusne penize a jsou to aspon i vyrobci kol. Levna elektrokola maji problem v naprosto katastrofalnim osazeni, tj. vetsinou z kategorie, ze uz nic moc horsiho neni. Proste vetsina ceny je v te baterce a pohonu. Mrknu na to,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Mrknu na to,díky Mrkni na Haibike. Jsi z moravy, tak si udělej výlet do Moravské Nové Vsi kde si je můžeš vyzkoušet https://www.haibike-morava.cz/testovaci-trat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 45 minutami, Murphy97 napsal: Marceli, tech 200km bude i s tou 900 baterkou hodne "papirovych", myslim... Jestli na to nejak nespechas, ja bych chvilku hledal, cetl, porovnaval, ujasnil si "jak a kde" budu kolo pouzivat a hlavne navstivil nejakeho specializovaneho prodejce. Zrovna vcera jsem stravil par hodin tady https://www.akumo.cz a tim, ze jsou fakt specialka, maji toho mraky skladem, tak jsem nemel pocit, ze mi neco "tlaci", ale ze fakt vybirame podle mych realnych pozadavku/potreb (a to jsem jeste nevybral ). Samozrejmosti je, ze jsem si tam vcera nekolik kol projel na testovaci trati.. To budeš mít určitě pravdu,MartineViděl jsem to na baterkové sekačce. Určitě na to nespěchám. Kolo chci hlavně na silnici,cyklostezky.Minimálně po lesní cestě.Pro mne je nej denní pěší turistika do lesů s jezevčíkem do 30 km denně.Ať již ráno,či odpoledne.Pěkně jdu v klidu a pomalu. Kolo na sport pro mne již není.Prostě tři infarkty a jedna mozková,dvě operace srdce a teď mne čeká bypass. Takže bych ho chtěl když jedu za kamarády do Úsova,Bouzova,Vyšehorek,apod.Jsou to samé kopce a už to na té mé staré favoritce nedávám. Vůbec nerozumím nějakým převodům,apod.Kolo si seřídím sám,max. před lety mi servisák měnil přehazovačku a talíře a super spokojenost,řikal,že to je dobrý.Tak proč mu nevěřit.Ptal jsem se ho na dané kola a říkal mi,ať si raději pořídím babetu.Je to stará škola 78 roků a pořád jezdí na závodničkách a staré esce a favoritce.Myslel jsem,že má přehled.A víš jak to je v obchodech.Každý mele něco jiného Ale díky,mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se