Návštěvník Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 (upraveno) 8200,- dekuji uctive. Zbyva 1400 a budu zavirat Upraveno 14. prosince 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 9200,- Pánbů se na vás dívá hodinářskou lupou a vše si zapisuje. Jste frajeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Ježíškovi hodináři, vybavené. Skvělá práce, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Prosím už není potřeba posílat peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Pánové, gentlemani, děkuji za super rychlou reakci, za vstřícnost a dobrotu. Tady je měnič a příští týden pofrčí do Kyjeva. Jak jsem psal, ten nahoře to vidí a vy jste nenechali potřebné Ve štychu. Krásné svátky Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Skvela akce a prace Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Romane, jak jsem uz ti psal, poslat penize je to nejmensi/nejsnazsi, hlavni dik patri Tobe za organizaci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 (upraveno) Z poslední cesty, tentokrát až na frontu v Doněcku (kousek od Luhanska). Až pojedu zase, ozvu se, třeba se tady něco vybere. Upraveno 22. března 2023 uživatelem Němý Bobeš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Kudos. Sleduju tvé cesty i na FB, fakt klobouk dolů. Mimochodem, rád Tě tu po dlouhé době vidím, zavítej častěji! Zase bychom mohli upéct setkání u Kuželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Na FB už nějakou dobu nejsem, je to tam trochu… podivné. Přesunul jsem se na Twitter, pod svým jménem. A do Kuželky bychom každopádně zajít mohli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 (upraveno) https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/cestmir https://x.com/DarPutinovi/status/1725214296349524231?s=20 Upraveno 16. listopadu 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Bylo to pěkné, rád jsem pomohl... anžto jsem měl práci, nemohl jsem točit odlet... ovšem simulátor jsem si vyzkoušet stihl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 2 leté výročí 3 denní špecielní operace.ROSCOSMOS Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 před 2 hodinami, chief napsal: ROSCOSMOS WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 @chief ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Ted kdyz to po sobe ctu, tak to vypada divne. Ale melo to vyznit jakoze na Vyroci. Ze ta jejich 3 denni bolsevicka operace jde uz druhym rokem podle planu (vtip) Roscosmos (na dynku tech Fortisu). @Bert @Němý Bobeš Je s tim nejaky problem nebo co? Kdybych to mohl opravit, asi bych popisku napsal jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 No, zkrátka Ti nebylo příliš rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 9 minutes ago, Bert said: No, zkrátka Ti nebylo příliš rozumět. Jasny, to se mi obcas smejou i vlastni deti, ze obcas melu nesmysly. Pls @Bert jestli je to mozny smaznout pochybnou popisku a nechat jen vyrocni fotku? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Roscosmos… Jeho zcela nedávný šéf (Rogozin) je ukázkový nácek, a sám Roscosmos je mj. rusácká náckovská organizace, která např. loni v létě rekrutovala rusáky k páchání válečných zločinů. Že se spoluprací s nimi Fortis stále chlubi, je spíše smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se