Radek124 Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Nechci zabředávat do erudovaných debat politicky angažovaných štamgastů o tom kdo je dnes v Rusku větší nácek a dacan - jen podotknout že ono loňské "rekrutování" v Roskosmosu (který po vykopnutí Rogozina zůstává jednou z mála státních organizací udržujících překvapivě seriózní a apolitickou spolupráci s ESA i NASA) mířilo spíš na vlastní kvalifikované pracovníky, kterým jinak hrozil plošný povolávací rozkaz a rekvalifikace na kanonenfutter. Oficiální spolupráce mezi Fortisem a Roskosmosem se týkala období od roku 1994 (v té době si zamindrákovanej fízl Putin přivydělával jako taxikář) do restartu zbankrotované firmy v roce 2019. Pokud vím tak výše vyfocené "kosmonautské" tříručky B42 Marinemaster (s licencovaným logem na dýnku pro běžný prodej) ve vesmíru nikdy nebyly, po misích se přikládaly akorát jako sponzorský prezent, od loňska je celá řada "discontinued" a nahradila ji "neutrální" verze "Novonaut". Každopádně dávat zrovna Fortis a Roskosmos do kontextu neštěstí které zkurvený ruský imperialismus způsobil na Ukrajině je stejná hospodská argumentační liga, jako spojovat hraběte Zepellina, Rudolfa Diesela nebo Huga Junkerse s nacismem a holocaustem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 před 8 hodinami, chief napsal: Ted kdyz to po sobe ctu, tak to vypada divne. Ale melo to vyznit jakoze na Vyroci. Ze ta jejich 3 denni bolsevicka operace jde uz druhym rokem podle planu (vtip) Roscosmos (na dynku tech Fortisu). @Bert @Němý Bobeš Je s tim nejaky problem nebo co? Kdybych to mohl opravit, asi bych popisku napsal jinak... Ahoj. Teď trochu z moderátořiny. To není o tom, smazat pouze zdroj (tedy onu fotku), ale pak musíš máznout, protřídit, celou následující diskuzi. Za mne: netřeba, nechme to tak, vše se vyjasnilo. Navíc nám do debaty ještě přistoupil Radek, takže nepochybuji, že vše bude, včetně historických souvislostí, zcela správně vysvětleno ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 On 2/25/2024 at 2:15 AM, Radek124 said: Nechci zabředávat do erudovaných debat politicky angažovaných štamgastů o tom kdo je dnes v Rusku větší nácek a dacan - jen podotknout že ono loňské "rekrutování" v Roskosmosu (který po vykopnutí Rogozina zůstává jednou z mála státních organizací udržujících překvapivě seriózní a apolitickou spolupráci s ESA i NASA) mířilo spíš na vlastní kvalifikované pracovníky, kterým jinak hrozil plošný povolávací rozkaz a rekvalifikace na kanonenfutter. Oficiální spolupráce mezi Fortisem a Roskosmosem se týkala období od roku 1994 (v té době si zamindrákovanej fízl Putin přivydělával jako taxikář) do restartu zbankrotované firmy v roce 2019. Pokud vím tak výše vyfocené "kosmonautské" tříručky B42 Marinemaster (s licencovaným logem na dýnku pro běžný prodej) ve vesmíru nikdy nebyly, po misích se přikládaly akorát jako sponzorský prezent, od loňska je celá řada "discontinued" a nahradila ji "neutrální" verze "Novonaut". Každopádně dávat zrovna Fortis a Roskosmos do kontextu neštěstí které zkurvený ruský imperialismus způsobil na Ukrajině je stejná hospodská argumentační liga, jako spojovat hraběte Zepellina, Rudolfa Diesela nebo Huga Junkerse s nacismem a holocaustem. Diky za postrehy. Hele, ty moje ale nejsou "Marinemaster" B42 Marinesmaster ma delsi indexy a vetsi cisla. Ale ja tu nejsem super expert abych chtel nekoho skolit. All the best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 20 hours ago, Bert said: Ahoj. Teď trochu z moderátořiny. To není o tom, smazat pouze zdroj (tedy onu fotku), ale pak musíš máznout, protřídit, celou následující diskuzi. Za mne: netřeba, nechme to tak, vše se vyjasnilo. Navíc nám do debaty ještě přistoupil Radek, takže nepochybuji, že vše bude, včetně historických souvislostí, zcela správně vysvětleno ..... Hm, Auu Sice se to vysvetlilo, ale hned 1. prispevek (od Radka) a jsem chycen za slovicko a spojovani. Tak Dik. Co na tom, ze jsem je mel proste v ten den dvou leteho vyroci nahodou na ruce. A udelal jsem si z toho legraci, kterou jsem asi pochopil jen ja. btw chtel jsem to jako prani k vyroci, a puvodne jsem tam mel "preje Roskosmos" Ale pak jsem to jeste zkratil. A vnikl z toho nesmysl Snad z toho nebude dalsi kadrovani pred nastoupenou jednotkou. Pekne mi okomentujte i ten trojzubec, at se aspon trochu drzime threadu! A pojdme nejak pomahat, kde se da. #slavaukraini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 On 2/24/2024 at 11:33 PM, Němý Bobeš said: Že se spoluprací s nimi Fortis stále chlubi, je spíše smutné. Hele to bylo na počátku, ale těch projektů (kromě Roscosmosu) je víc, viz ve videu SSC a další. Vic by k tomu mohl přispět místní Fortis profík @Ivan Lelák vypadá, to že tam posílají jen chrona že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2024 Proti Matroně Nikonové by měli Ukrajinci co nejdříve kanonizovat Patrona Canonova! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 V 26. 2. 2024 v 3:53, chief napsal: Hm, Auu Sice se to vysvetlilo, ale hned 1. prispevek (od Radka) a jsem chycen za slovicko a spojovani. Tak Dik. Co na tom, ze jsem je mel proste v ten den dvou leteho vyroci nahodou na ruce. A udelal jsem si z toho legraci, kterou jsem asi pochopil jen ja. btw chtel jsem to jako prani k vyroci, a puvodne jsem tam mel "preje Roskosmos" Ale pak jsem to jeste zkratil. A vnikl z toho nesmysl Snad z toho nebude dalsi kadrovani pred nastoupenou jednotkou. Pekne mi okomentujte i ten trojzubec, at se aspon trochu drzime threadu! A pojdme nejak pomahat, kde se da. #slavaukraini Nikdo tě nekádruje a myslím, že to každý přešel. Abych to odlehčil, tu nastoupenou jednotku. Na vojně jsem byl v Mariánských lázních u zesílené roty pohraniční stráže a jednou udělal fakt docela průser. Vyjebáno jsem dostal na buzer placu před všemi a to přímo od velitele pluku. Z tribuny. No tedy nebyl to dobrej pocit.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 11 hours ago, long said: Nikdo tě nekádruje a myslím, že to každý přešel. Abych to odlehčil, tu nastoupenou jednotku. Na vojně jsem byl v Mariánských lázních u zesílené roty pohraniční stráže a jednou udělal fakt docela průser. Vyjebáno jsem dostal na buzer placu před všemi a to přímo od velitele pluku. Z tribuny. No tedy nebyl to dobrej pocit.:-( Jasny Mazec Ja to taky jeste zazil, 1.Technicka Letka, Letiste Kbely, technik L410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se